Şimdi Ara

İncir Reçeli (2011) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
6.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babam ve Oğlum bile ağlatamamıştı beni, incir reçeli ağlattı.

kızın babasını, sevgilisi sanması dışında gayet güzeldi, özellikle isyan şarkısı, metrodaki konuşma, otobüs durağındaki öpüşme ve kızın son cümleleri mükemmeldi.
  • Bu film çok iyi diyorlar bugün yarın izleyeceğim ilk iş.
  • Dün akşam izledim, tavsiye edebileceğim bir film.Özellikle oyunculuklar çok iyi,özellikle Sezai Paracikoglu çok iyi iş çıkarmış.Müzikler şahane.
    Tebrik ediyorum emeği geçenleri.
  • geçen gün izledim

salya sümük biri değilimdir öyle ağladığımı hatırlamam hiçbir filmin ardından, ama bu film neşter gibi yardı barajlarımı gözlerimi öyle doldurduki..Bulun alın indirin izleyin, gerçekten şahane bir film.

Kusmak yok, sevişmek yok.
  • Film harkaydı.Uzun zamandır böyle başarılı Türk Film'i izlememiştim.
    Şu filmde çalan rock şarkının adını bilen var mı?

• Hiç yadırgamadım yüzünü, inan çok tanıdık… Gönlüme hoş geldin sevdiğim, kusura bakma ortalık biraz dağınık
    izleyin izlettirin
  • anlamadığım
    kadın aids hastası ve ilişkiye girmediler,gerçekten seviyorsan girmelisin,aşk bu dünyanın en güzel ödülü değilmi en azından beraber ölürlerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katibim -- 1 Haziran 2011; 15:54:02 >
  • Az önce izledim bana normalin biraz üstü gibi geldi çok iyi kesinlikle değildi. çoğu olay tahmin edilebilir bu yüzden sonu pek üzmedi daha doğrusu beni şaşırtan birşey olmadı diyebilirim, kızın oyunculuğuda gözüme battı pek iyi değildi. Övecek olursam kimi replikler gerçekten sağlam olmuş, müziklerde iyiydi.

7/10 özetlemeye yeter sanırım.

quote:

Orijinalden alıntı: Cincinnati Kid

anlamadığım
    kadın aids hastası ve ilişkiye girmediler,gerçekten seviyorsan girmelisin,aşk bu dünyanın en güzel ödülü değilmi en azından beraber ölürlerdi

İşte bu etkileyici bir son olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 1 Haziran 2011; 22:56:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cincinnati Kid

anlamadığım

Duygu 30 yıldır aidsli ve yaşıyor, ilişkiye girmiş olsalar ve kısa bir süre sonra Metin'le aynı anda ölmüş olsalar saçma olmayacak mıydı?
    Duygu'nun Metin'e hastalığı bulaştırmaması, ve seks olmadan yaşanan bir aşkın tarifi ancak bu kadar anlatılabilirdi bence.

• İzledim . 1 damla gözyaşı akmadı film boyunca , film bitip yazılar geçmeye başlayınca intihar edesim geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

Yokmu bilen.
  • quote:

quote:

Yokmu bilen.

http://www.youtube.com/watch?v=OIBexb50FLg
    şunu mu diyorsun?

• filmi bilemem ama müzik seçimleri harika..
  • Issız adamı izledim etkilemedi. Başka dilde aşkı izledim etkilemedi. Aşk Tesadüfleri İzledim etkilemedi. Ama bu İncir Reçeli.. İlk defa gözlerimin yaşlanmasına sebep oldu. Basit bir aşk hikayesinden çok daha fazlası var bu filmde. Kendinizi bulabilirsiniz. Hemde en yalın halinizle.. hemde bir başkasına teslim olmasını bilerek.. Gelişi güzel.. Kesinlikle izleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özkan -- 4 Haziran 2011; 19:42:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Issız adamı izledim etkilemedi. Başka dilde aşkı izledim etkilemedi. Aşk Tesadüfleri İzledim etkilemedi. Ama bu İncir Reçeli.. İlk defa gözlerimin yaşlanmasına sebep oldu. Basit bir aşk hikayesinden çok daha fazlası var bu filmde. Kendinizi bulabilirsiniz. Hemde en yalın halinizle.. hemde bir başkasına teslim olmasını bilerek.. Gelişi güzel.. Kesinlikle izleyin.

• quote:

quote:

Yokmu bilen.

• Herkes tarafından çok övülüyor. İzlemek lazım
  • Açıkçası kızın oyunculuğu ve çocuksu konuşması yüzünden filmden çok soğudum.Senaryoda da eksikler vardı,oyunculuklar da kapatamayınca kötü olmuş bence.

Daha iyi oyuncularla çekilseydi inanılmaz bir etki yaratabilirdi...
  • 2 kişi üzerine kurulu filmler her zaman güzel oluyor. bu filmde fena değildi.
  • Şimdi izledim. Son zamanlarda sinemadaki gelişmeyi görmek beni mutlu ediyor.
    Tavsiye ederim. Sonu farklı, güzel bir film olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.