Şimdi Ara

ind clan is basında!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyundan çektiğim kendime ait skor ss lerim
    HERKES HADDİNİ BİLECEK!!!!

ind clan is basında!!!!

varan 2!!
     ind clan is basında!!!!

varan 3!!
     ind clan is basında!!!!

İND. CLANI harekete geçti durdurabileceğini düşünenler ?

• 3. ss nin ind. le alakası yok ama sonuçta oda benim skorum o yüzden koydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacansss

3. ss nin ind. le alakası yok ama sonuçta oda benim skorum o yüzden koydum
    aferin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan850

aferin...

Alıntıları Göster
    ne bu şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur ERYILMAZ

ne bu şimdi.

Alıntıları Göster
    kendine güvenen msn versin kapışalım demek
  • quote:

kendine güvenen msn versin kapışalım demek

Alıntıları Göster
    tam tahmin ettiğim gibi kimse kötüleyemior yorum bile yapamıor işte biz buyuz by ind clan
  • quote:

tam tahmin ettiğim gibi kimse kötüleyemior yorum bile yapamıor işte biz buyuz by ind clan

Alıntıları Göster
    Oo güzel bi SSde bende varım iyi olabilirsiniz ama ii olduğunuz kadar mütevazi de olmalısınız bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRBoY

Oo güzel bi SSde bende varım iyi olabilirsiniz ama ii olduğunuz kadar mütevazi de olmalısınız bence..

Alıntıları Göster
    e adimizi nasıl duyurcaz o zaman biraz yorum yapında mütevazi birakin beni yoksa konuşurum sanki yapmak kolaymış gibi millet yorum yapmıyo o kadar kolaysa böle ss ler koysun birisi son 1 aya ait öncesindeki oyuncular resmen noob tu
  • quote:

e adimizi nasıl duyurcaz o zaman biraz yorum yapında mütevazi birakin beni yoksa konuşurum sanki yapmak kolaymış gibi millet yorum yapmıyo o kadar kolaysa böle ss ler koysun birisi son 1 aya ait öncesindeki oyuncular resmen noob tu

Alıntıları Göster
    ayrıca not:sslerde gördüğünüz bia -real ats-nop gibi kendilerini üstün gören clanların oyuncularını nasıl un ufak ettiğimide görebilirsiniz
  • quote:

ayrıca not:sslerde gördüğünüz bia -real ats-nop gibi kendilerini üstün gören clanların oyuncularını nasıl un ufak ettiğimide görebilirsiniz

Alıntıları Göster
    :) sana maç ayarlayım istermisin ama sonuçlarına sen katlancan :)

bunlar basit şeyler ben 25-1 yamıştım bizim clandanda 25-0 yapmıştı bi abi ben oynamıyom netim yüzünden ama çok kendine güveniyosan :) gerçi clanımda yok ne konuşuyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affetmez -- 4 Haziran 2006; 0:26:26 >

• geri döndümD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atacansss -- 4 Haziran 2006; 13:12:45 >
  • quote:

geri döndümD
    hahaha.. kardeş Bizim Clan'a trasnfer edek seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.edDie

hahaha.. kardeş Bizim Clan'a trasnfer edek seni

Alıntıları Göster
    Reklam kokan hareketler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saltuk

Reklam kokan hareketler bunlar.

Alıntıları Göster
    doğru söylüon jakoben gerçi ben eskisi kadar ii oynamıom ama neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Major Meto

doğru söylüon jakoben gerçi ben eskisi kadar ii oynamıom ama neyse

Alıntıları Göster
    kardeşim oynayabilen varsa böle koysun ss sini diğerleri konuşmasın zati koyabilecek bikaç kişi dışında adam tanımam
  • quote:

kardeşim oynayabilen varsa böle koysun ss sini diğerleri konuşmasın zati koyabilecek bikaç kişi dışında adam tanımam

Alıntıları Göster
    quote:

alla alla adama bak yorum yap dedin yorum yapıyoz ozaman bu forumada 18 yaşından kuçuklerin girmesi yasak olsun veyahut adı atacan olanların girmesi yasak olsun olurmu öyle şey yahulutfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan850 -- 6 Haziran 2006; 0:20:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erhan850

quote:

alla alla adama bak yorum yap dedin yorum yapıyoz ozaman bu forumada 18 yaşından kuçuklerin girmesi yasak olsun veyahut adı atacan olanların girmesi yasak olsun olurmu öyle şey yahulutfen...

Alıntıları Göster
    zuha diyom başka bişe demiyom böle bi alttan gelme var herhalde ondan böle tavırlar anlamışınızdır herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur ERYILMAZ

zuha diyom başka bişe demiyom böle bi alttan gelme var herhalde ondan böle tavırlar anlamışınızdır herhalde

Alıntıları Göster
    çocuktur abisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

çocuktur abisi

Alıntıları Göster
    burda car car konuşursun bir kaç kere böle skor yaptığında biz kendimizi bu gibi şeylerle belli etmeyiz biz oyun içi belli ederiz diğerleri konuşmasın demişsin gel oyunda konuşalım kim suscak ;)

geçen yaşı kaç bilmem :) ayıptır sölemesi atacansss a hitaben 1. gidiyorum 1 tane adamı snip ile vuramadan makina biraz kasıyor biliyonuz fx5200 ile adam mal! dedi malın anlamını açıklayım yahu gerçek anlamda bir mal bir varlığı kasteder bunun mecazi anlamını bana açıklamak isteyen varmı merak ettim geçti geçti sonra ben hiç bir zaman oyunda gereksiz yere laf atmam şakasına mal :D yazdım gülücük işaretide var adamın bana demediği bırakmadı ya hele bide ordan birisini bulmuş habire laf sokuyor o diğerinin aynı clanda olan arkadaşında bide hile görmem mi oyun acayiğ değişmiş ya herkes kolay yoldan frag yapmaya çalışıyor bu arada atacansss frag nedir biliyonmu abi? neyse zate şunun şurasında 24 günüm kaldı netimi kapatıyom 512 yi 256 sınırsız var oda ağdan coda falan giremicem zate öss dir odur budur şudur kapansın melet.............

ok mu atacansss kardeş bi olay yüzünden demolarım dahil tüm ss ler gitti hatta bilerek sildim ama olsaydı sana pm atardım ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: affetmez

burda car car konuşursun bir kaç kere böle skor yaptığında biz kendimizi bu gibi şeylerle belli etmeyiz biz oyun içi belli ederiz diğerleri konuşmasın demişsin gel oyunda konuşalım kim suscak ;)

geçen yaşı kaç bilmem :) ayıptır sölemesi atacansss a hitaben 1. gidiyorum 1 tane adamı snip ile vuramadan makina biraz kasıyor biliyonuz fx5200 ile adam mal! dedi malın anlamını açıklayım yahu gerçek anlamda bir mal bir varlığı kasteder bunun mecazi anlamını bana açıklamak isteyen varmı merak ettim geçti geçti sonra ben hiç bir zaman oyunda gereksiz yere laf atmam şakasına mal :D yazdım gülücük işaretide var adamın bana demediği bırakmadı ya hele bide ordan birisini bulmuş habire laf sokuyor o diğerinin aynı clanda olan arkadaşında bide hile görmem mi oyun acayiğ değişmiş ya herkes kolay yoldan frag yapmaya çalışıyor bu arada atacansss frag nedir biliyonmu abi? neyse zate şunun şurasında 24 günüm kaldı netimi kapatıyom 512 yi 256 sınırsız var oda ağdan coda falan giremicem zate öss dir odur budur şudur kapansın melet.............

ok mu atacansss kardeş bi olay yüzünden demolarım dahil tüm ss ler gitti hatta bilerek sildim ama olsaydı sana pm atardım ;)

Alıntıları Göster
    ahaaa fatal resimde açık var dikkat et sizde edin bu görevi size bırakıyorum bulamazsanız ertersi gün sölerim yarın öğlen mesela

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.