Şimdi Ara

ındesıt inverter mi , baymak elegant plus mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1700 - 1800 bütçem ile 12000 BTU Inverter klima arıyorum. Bu fiyat aralığında iki marka/model dikkatimi çekti. Bunlar:

1- INDESIT IN I 121 EUI (12000 BTU, A++, YENİ NESİL INVERTER KLIMA)
    2- BAYMAK ELEGANT PLUS (12000 BTU, A++, YENİ NESİL INVERTER KLIMA)

Hangisi doğru seçim olur ? Ya da başka marka/model konusunda öneriler yardımcı olacaktır.
    Teşekkürler.

• hocam bende aynı bütçe aralığında klima bakıyordum;
    baymak markasını ve samsung markasını forumda hiç önermiyorlar... Bende bu iki klima arasında kaldım; uğur usmartın teknik özellikleri mideadan daha iyi lakin; mideaya da marka olarak daha iyi diyorlar.. sizi de aydınlatmak adına yazayım dedim..
    -Uğur USmart= 1,800 TL
    -mideaFairwind= 1,950 TL
  • 12 bin btu klima almak istiyorum ben de. Forumda okuduklarımdan sonra kafam o kadar karıştı ki anlatamam.

Midea fairwind
    Uğur
    Airfel

arasında kaldım ben de. ne dersiniz?
  • an itibarı ile Uğur USMART PLUS 12 A++ 12000 Btu/h Inverter Klima'yı almış bulunmaktayım. (sipariş verdim 10 gün içerisinde istanbul servisine kargoya vereceklerini söylediler,en kısa sürede gelmesi ümidiyle)
    HB'de 1.800 TL idi; afyon Erbaboğlu firmasından 1.650 TL 12 taksitle aldım.. Sağolsun Selim Bey'in de ilgi ve alakasından memnun kaldım... Umarım ürün pişman etmez:/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfaslan

an itibarı ile Uğur USMART PLUS 12 A++ 12000 Btu/h Inverter Klima'yı almış bulunmaktayım. (sipariş verdim 10 gün içerisinde istanbul servisine kargoya vereceklerini söylediler,en kısa sürede gelmesi ümidiyle)
    HB'de 1.800 TL idi; afyon Erbaboğlu firmasından 1.650 TL 12 taksitle aldım.. Sağolsun Selim Bey'in de ilgi ve alakasından memnun kaldım... Umarım ürün pişman etmez:/

Ustât klimadan memnun musun bende o klimayi araştırıyorum ...genel izlenimlerini yazar misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunu aldım geçen ay hocam çok memnunum.Siemensden şaşmamak lazım . http://www.siemens-home.com.tr/urun-listesi/S1ZMI09603
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.