Indesit IWE 81282 SL (EU) Çamaşır Makinesi bu makina nasıldır bilen varmı acaba hb dada 679,00 TL ye düşmüş ,paylaşım yaparsanız sevinirim.LG F1479 FDS alacaktım ama 1800 civarı..???
bu fiyat nerde acaba hb demissiniz ama anlayamadım link varmıydı?? 8 kg ürün için iyi bir fiyat a++ enerji tüketimi olan 15 dk hızlı yıkamalı çamaşır yüküne göre otomatik ayarlama özelligi ve su tasma emniyet sistemi var hatrladıgım özellikleri bunlar
bende 5dk önce gördüm eğer iyi bir makinaysa hemen alacam.hepsiburada dan alanlar olumlu yorumlar yapmışlar.
Aman diyorum arkadaşım,
dert sahibi olmak istemiyorsan indesit ürünlerinden uzak dur. hb de yorum yapan bazı arkadaşlar sırf puan kazanmak için bu faaliyette bulunuyorlar. 2010 haziran ında evlendim, makinenin kurulumuyla beraber problemleri bitmedi. İlk gelen servis kireçli sudan korumak için aparat satıp gitti, 2nci gelen servis problem yok makine normal çalışıyor dedi, yıkanmış kirli çamaşırları gösterince su alma seviyesi için ayr yaptılar, problem devam ediyor dediğimde lütfen servise götürdüler. 1 hafta sonra geri getirdiler. Çamaşırları eşimin annesinin 7 yıllık makinesinde yıkadığımda beyaz çamaşır ne demekmiş anladım. geri gelen makine aynı problemleri yaşatınca attım yerine yeni bir ürün aldım. SAKIN AMAN UZAK DUR !!
Yakın zamanda da bulaşık makinesini kırmaya karar verdim. Benim şansıma almış olduğum bütün beyaz eşyalar ındesit ti ve ben 2 yıl geçmeden hepsini değiştirmek zorunda kaldım.
Saygılarımla
alanda aldıgında anlayacak bu yorumların neden yapıldıgını nekadar önyargılı oldugunu :D neyse arkadasım baska bak sen