Şimdi Ara

Siemens SN23E200TR iQ100 3 programlı Bulaşık Makinesi 1099 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.843
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bonus maxiumum 9 taksit
    world 12 taksit
    https://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/online-satis/bulasik-makineleri/ankastre-bulasik-makineleri/tezgah-alti-bulasik-makineleri/SN23E200TR

ekleme:
    bazı bilgisiz arkadaşlar bilgi kirliliği yaratıyorlar o nedenle bazı bilgileri ekledim,
    ayrıca sitenin siemensin kendi satış sitesi olduğunu algılamayan arkadaşlar yazmazsa iyi olur.

en uygun 1475 TL hb da satılıyor fiyat indirimli olduğu için bu paylaşım yapıldı,
    yoksa dünyanın en iyi en güzel bulaşık makinesi olduğunu iddia etmiyor kimse zaten.

bu makinede 3 tane program var
    yoğun: 70 derece 135 dk
    power: (hızlı program) 65 derece 55 dk
    eko: 50 derece 195 dk

bldc fırçasız kömürsüz motor var sessiz çalışır uzun ömürlüdür 52db
    yük sensörü var
    dosaj assist var
    ayarlanabilir üst sepet var
    jetmatic var
    kısa (hızlı) program var
    yarım yük var
    parlatıcı ledi var
    tuz ledi var

tek eksisi bence polinoks taban,
    ancak taban dahil full çelik isteniyorsa üst modellere bakılmalı,
    ayrıca tüm makinelerin hortumları boruları pervaneleri sepetleri filtreleri kaşıklıkları vs plastiktir,

ille de çelik taban isteyen olursa profilo BM4225EG modelinde çelik taban mevcut
    ayrıca dijital ekran, hijyen ekstra, 30 dk expres program, 3 kademeli üst sepet gibi artıları var 1200 TL civarına bulunabiliyor su an,
    karta puan kupon çek vs ile 1100 civarına almak mümkün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haldunser -- 29 Haziran 2018; 1:37:4 >

• Domain ürkütücü derecede korkunç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siemensin iç kısımda plastik kullanmış olması çok garip.full çelik olsa kesin alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fascism -- 24 Haziran 2018; 8:2:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İç kısım için 10 yıl paslanmazlık garantisi yazmışlar. acaba çelik taban mıdır ki?
  • Fascism kullanıcısına yanıt
    https://malzemebilimi.net/polinox-malzeme.html

çok kötü koku yapıyor

• Yaklaşık 4 yıl önce evlenirken almıştık. O zaman 650 liraya kampanyayla almıştık. Memnunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Askaparta

Yaklaşık 4 yıl önce evlenirken almıştık. O zaman 650 liraya kampanyayla almıştık. Memnunuz.
    benimde değişime ihtiyacım bu modelin aynısınımı aldınız? eksikliklerini hissettiniz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fabrikada bayaa beyaz eşya stoğu varmış batmazlarsa iyi.

• stornado S kullanıcısına yanıt
    Biz 50 derecelik uzun ekonomik programı kullanıyoruz genelde. Yaklaşık 3 saat 15 dk sürüyor. Süre biraz uzun. Ama elektrik az yakıyor hem de temizliği daha iyi oluyor. 3 program var. Fazlasına gerek yok zaten. Tek raf yıkama ayarı da var. Arada bir parlatıcıya sirke koyuyoruz. Koku daha çok yemek artıklarından geliyor. Ender de olsa deterjanı tam alamıyor bazen. Ama dediğim gibi yüzde 5’tir. Deterjan bölümünün kapanmaması da önemli. Fiyat performans iyi. Tavsiye ederim. Ek ücretle 7 yıl daha garanti süresi uzadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben yaklaşık 10 yildir kullanıyorum buna benzer bir modelini. Kesinlikle mükemmel

• bu devirde alacağın bulaşık makinesinde, 30 dk ila 1 saat süreli, KISA program opsiyonu da bulunmalı,
    55 dakika lık power yıkama programı bu yönden güzel bir özellik.

Bence alınır bir makine.

--- o ---
    Yazlığa senede 1 ay kullanılır diyerek en basit Altus 2 program almıştık,
    9.seneden itibaren, 2 senedir yazları yazlığı açtığımızda makine ana motoru dönmüyor, vınnn diye 50 hz vınlama yapıp program başlamıyor..
    2 senedir tamirci çağırıyor annem, tamirci makineyi yerinden söküp çıkarıyor, altını söküp ana motor santrifüj salyangoz hortumunu söküp, motoru 20-30 tur döndürüp geri takıyor. Alet çalışmaya başlıyor.

Tamirci, sene boyu çalışmayan motor ilk hareketi veremiyor, kesin tamiri için motor-salyangoz değişimi yapmak gerekiyor, 350 TL ye size malolur,
    yahut kendiniz bu işlemi yapabilirsiniz,
    ben gittisi geldisi 70 TL alırım, karar sizin demiş. Dürüst esnaf. Güvenilir usta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyigun -- 28 Haziran 2018; 8:30:22 >

• bana yazlık için lazım topu topu yılda 1 ay kalıyoruz ve kısa programlı istiyorum ne önerirsiniz arkadaslar..o bir aylık dönemde inanılmaz bulaşık çıkıyor ve gercekten gerekli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 27 Haziran 2018; 21:23:48 >
  • reko kullanıcısına yanıt
    bu makinede 3 tane program var
    yoğun: 70 derece 135 dk
    power: (hızlı program) 65 derece 55 dk
    eko: 50 derece 195 dk

ayrıca yarım yük opsiyonu var az bulaşığı daha kısa sürede daha az su elektrik harcayarak yıkar,
    ayrıca yük sensörü var daha kirli bulaşığı kendi algılayıp ona göre yıkama yapıyor

makine tam fiyat/performans ürünü,
    tek sorun taban plastik ancak taban çelik olsun istenirse 2000 TL üzeri modellere bakılmalı

tüm makinelerin hortumu borusu filtresi pervaneleri vs zaten plastik.
  • haldunser H kullanıcısına yanıt
    saol dostum yazlık için daha uygun almayı dusunuyorum..
  • reko kullanıcısına yanıt
    hocam makineler yazlık için ayrı kışlık için ayrı üretilmezler,
    o nedenle fonksiyonlarına özelliklerine ve fiyatına göre seçim yapılır.

fiyat bakımından diyorsan altus al geç. araştırmaya vs gerek yok
    bundan ucuza siemens makine yok çünkü
  • 2 yıldır kullanıyoruz, bildiğim kadarıyla memnunuz. En azından bana yansıtılan bir sıkıntısı olmadı.
  • haldunser H kullanıcısına yanıt
    haklısın benım evımdede siemens var 1800tl ye almıştım memnunum ama yazlık için max 700-800tl lık bakıcam arastırıyorum..dedıgın gıbı arcelık malı altus regal profılo bakıcam 1 programlı bıle olması yeterli benım ıcın..
  • Yaklaşık 18 yıldır 3 programlı Siemens bulaşık makinesi ve hediyesi elektrik süpürgesini kullanıyoruz. Gözümüz onda ama maşallah diyelim....nazar değmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkin -- 27 Haziran 2018; 23:38:4 >
  • Askaparta kullanıcısına yanıt
    Parlatıcı olarak sirke kullanmak makinenizin ömrünü kısaltır. Ve paslanmaya sebep olur

• ben arçelik almıştım arada bir su almıyor garantisi yeni bitmiş,siemens almadığıma pişman oldum.servis ücretlerine tamiride çok para alıyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.