Şimdi Ara

İndex Hazırlanması Lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta yazığı gibi index'e ihtiyacım var. Site: "Bloggerdır." Ve HTML düzenleyiciye hazırlamış olduğunuz index'in kodlarını yapıştırıcam.

Hosting'e para vermek istemedim çünkü amaçladığım şey farklı o yüzden sadece elimde olan .com lu alan adına yönlendirdim. Bu şekilde işimi görecektir.

İstediğim index'in tasarımını ve düzeninin nasıl olacağını word belgesi üzerinde tablolar ile gösterdim. İstediğim şey çok basit, zamanında dreamweaver ile çalışmıştım ordan biliyorum. Yazdığınız kodların arasından yazıları kendim düzenliyecem.

Site Düzeninin Tablolarla Yapılmış Tasarımı...

http://hotfile.com/dl/55877032/d96de79/ada_YNDER.doc.html

NOT: Yaptırmak istediğim çok basit birşey, yapabilirim diyen ve ya kendini geliştirmek adına yardım etmek isteyen biri varsa PM atmasını bekliyorum. Ücret Karşılığı İle Yaptırılmayacaktır. Ayrıntılar PM'den sonra konuşuruz.

Edit: İndex Yaptırılmıştır. Yapmak İçin Çabalayan, Yardımcı Olmaya Çalışan Herkese Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PasaTorunu -- 10 Ağustos 2010; 23:02:38 >

• yok mu bir cevap?
  • Merhaba;

Eğer istediğiniz şey çok basit ise siz neden yapmıyorsunuz? Bu işlerle uğraşmayan biri nasıl olurda çok basit diyebilir anlamıyorum. Bu isteğinize olumlu cevap verecek biri sanırım yoktur. Varsa da iyi bişey çıkar mı bilmiyorum. Lütfen her işi, kolay olsun olmasın bedevaya getirmeye uğraşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilgicekici

Merhaba;

Eğer istediğiniz şey çok basit ise siz neden yapmıyorsunuz? Bu işlerle uğraşmayan biri nasıl olurda çok basit diyebilir anlamıyorum. Bu isteğinize olumlu cevap verecek biri sanırım yoktur. Varsa da iyi bişey çıkar mı bilmiyorum. Lütfen her işi, kolay olsun olmasın bedevaya getirmeye uğraşmayın.

ilk önce güzel bir şekilde okuyun, sonra buraya yorum yapın.

yazıyı şimdi daha dikkatli bir şekilde okursanız; "zamanında dreamweaver ile çalışmıştım ordan biliyorum." yazdığını göreceksinizdir.

bedavaya getirmek ise, benim kendi problemim.. para vermesini de gayet iyi biliyorum. para konusu sizi neden bu kadar ırgalıyor onu anlamış değilim..
  • Okudum ne yazdığınızı, tekrar okumama gerek yok. Sizin yapamayacağınız gibi bir şeyse kolay olduğuna dair fikir yürütemezsiniz. Eğer kolaysa siz yaparsınız madem kullanmışsınız.

Para konusu beni ırgalamadı, umurumda da değil. Sadece çok kolay demenize takıldım. Eğer kolaysa siz yapın.
  • quote:

Okudum ne yazdığınızı, tekrar okumama gerek yok. Sizin yapamayacağınız gibi bir şeyse kolay olduğuna dair fikir yürütemezsiniz. Eğer kolaysa siz yaparsınız madem kullanmışsınız.

Para konusu beni ırgalamadı, umurumda da değil. Sadece çok kolay demenize takıldım. Eğer kolaysa siz yapın.

yine söylüyorum; çok kolay.. bebek oyuncağı.. o kadar basit ki şimdi başlasam dreamweaver la en fazla 1 saatimi alır. ama gel gelelim o dreamweaver bilgim artık kalmadı.. tekrar öğrenecek zamanımda kalmadı.. html bilgim desen o da içler acısı.. ama neymiş, biliyomuşum.. 10 yaşında çocuğu oturtsam, videolu anlatımlarını izletsem, 2 saate siteyi hazırlar verir.

sen katılaşacak, sertleşecek birilerini arıyorsan başka yere gidersin..
  • Sözlerine dikkat et. Ne halin varsa da gör, biri yardım ederse işini yaptırırsın ama bu tavırlarla kimse yardım etmez sana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sözlerine dikkat et. Ne halin varsa da gör, biri yardım ederse işini yaptırırsın ama bu tavırlarla kimse yardım etmez sana.

Burda durduk yere tatsızlık çıkaran sensin, ben sana diceklerimi biliyorum da... susuyorum. hiç burda ban yemeye niyetim yok. ben bu tavırla insanlara neler yaptırdığımı görsen, ağzın açık bu tavrı öğrenmek için ders istersin benden.

dediğim gibi ban yemeye niyetim yok.. hadi şimdi uzaklaş bu konudan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.