Yama gayet başarılı elinize sağlık. Çeviriler el çevirisine yakın yer yer daha iyi gibi bile. |
Indiana Jones and the Great Circle (1.0.4.0) Türkçe Yama ~%98 [ Makine Çeviri] (12. sayfa)

-
-
Merhaba hocam. Yama gamepass sürümü ile uyumlu mudur?
-
Bende çalışmadı güncelleme geldi herhalde ondandır diye düşünüyorum sizde çalıştımı
-
yama çok iyi olmuş 10 saat civarı oynadım eline sağlık.
-
-
Gamepass a uygun mudur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet uyumlu
-
fırsat olursa bakarım
-
Kurdum hocam çok iyi çalışıyor elinize sağlıkquote:
Orijinalden alıntı: zartzurt456evet uyumlu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eline sağlık yama iyi çalışıyor, avengers definitive sürüm için de yamanız olabilir mi ileride?
-
Hiç makine çeviriye benzemiyor el çevirisinden farksız çok şaşırdım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kurduktan sonra orijinal oyun dosyalarını bozdu. Bir çok kişi de aynı sorunu yaşamış. Yamayı hiç bir şekilde kaldıramıyorum da. Tek çare oyunu silip tekrardan 115gb yüklenmesini beklemek. İndirmek için beklediğim zaman, kullandığım internet her şey ne varsa haram zıkkım olsun. Hakkım helal değildir tüm vaktimi boşa harcadın.
açıklamayı okumuyormusun ? oyunun korsan kullanıyorsun büyük ihtimal oyun sürümü yazıyor orda 1.0.3.0 şeklinde yani başka sürüm kullanıyorsan tabi çalışmaz.
-
Ne hakkı bu adama ne kadar teşekkür etseniz az hiçbir karşılık beklemeden nerdeyse el çevirisi sunuyor sizlere
Paraya kıyda 200 tl ver gamepass al sorunsuz oyna
Hadi onudamı yapamıyorsun 25 tl ver hesap kirala yine sorunsuz oyna
Zaten oyuna para vermiyorsunuz sürekli korsan oynuyorsunuz gelip burda lak lak yapmanın alemi yok
Dostum özellikle ilk satırda belirttim orijinal oyun dosyalarını bozduğunu. Yukarıda Gamepass uyumlu yazmışsın ben de Gamepass üzerinden indirdim zaten oyunu.
Kardeş ne boş lak lak yapıyorsun? Zaten oyunum orijinal. Gamepassten indirdim. Yukarıda da Gamepass uyumlu yazmış adam. Gördük uyumu oyunu bozdu. Youtubede kurulum videoları da var 3-4 tane. Birebir neyse o adımları takip ettik. Ya oyuna güncelleme geldi yama bir şekilde oyunu bozdu ya da başka bir şey.
Ben burda boş yapmıyorum bu adamlar dil dosyalarını açıyor düzenliyor paketliyor test sürecine giriyor tonla iş yapıyor
El çevirisine yakın hatta farksız kaliteli bir işçilik sunuyor siz bir yamayı kuramıyorsunuz diye gelip burda adama çemkiriyorsunuz
Yamayı kurarken oyun klasörünü değilde sağ altta gösteriyor bir dll dosyası var onu seçseydin sorunsuzca kurulum yapardın
Yamayı mı kuramamışım? Zaten o dosyayı seçtim kurarken kardeşim. Varsa orijinal oyunun gamepassten falan sıfırdan kursana bakayım tekrardan? Oyunun bozulacak mı bozulmayacak mı görelim. Öyle havadan konuşmak kolay. Diyorum ya belki güncelleme geldi oyuna ve bir şekilde yama oyunu bozuyor olabilir? Dene bakalım gamepassten sıfırdan yamayı kurmayı.
yama gamepass da çalışıyor. başka bi sıkıntı yüzünden olmuştur. oyun normalde çalışıyormu dosya doğrulaması yaparak tekrar kurabilirsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X