Parayla satılan sözde çevirilerden daha kaliteli. Eline sağlık Zartoo. |
Indiana Jones and the Great Circle (1.0.3.0) Türkçe Yama ~%98 [ Makine Çeviri] (9. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Güncelleme ile iyileşmiş yama çok teşekkürler. Öğrencinin cebinde ki harçlığa göz dikenler utansın.
-
Bu hatayı alıp duruyorum kafayı yemek üzereyim.
-
yama için teşekkürler. Yamaya daha iyi olması için tekrar güncelleme gelecek mi acaba yoksa son hali bu mudur ?
-
tr yamayı nasıl sılıcez arkadaşlar ?? guncelleme yapıcam da
-
Tr yama silmekte zorlananlar dosya doğrulama yapabilirler. Doğrulama sonrası biraz dosya iniyor ve oyun bu şekilde orijinal haline yani İngilizce versiyona dönüyor. Sonrasında yine güncel yama yüklendiğinde sorunsuz olarak çalışıyor.
-
MC yama yükleyici V8 client'ını daha upload server'ından indir der demez antivirüs engelliyor diye indiremiyoruz, indirmiş olsak bu sefer de oyuna TR yama kurulumunda oyun içinde sorunlar var diye millet yazıp duruyor.
Bu arada Anonymous'unki bitmiş test aşamasındaymış. Peki iyi de SinnerClown'un Indiana Jones için TR yama yapmaya başladığına emin misin? Bu konuda 'daha düsünüyoruz karar verilmedi' diyorlardı bir hareket yoktu, umarım daha eksiksiz sorunsuz güncel bir TR yama yaparlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu uptadeler yüzünden yama patlıyor oyun patlıyor hata alıyorum sürekli oyunun ilk versiyonu için ilk yamayı paylaşma şansınız var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de bu hatayı alıyorum. Bir çözümü var mıdır?
-
Ben de bu hatayı alıyordum. Uyumluluk modundan yönetici olarak çalıştır ve windows 8 i uyumluluğu seçtim kurcalarken düzeldi hocam, dene istersen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _botturgec_ -- 21 Aralık 2024; 0:22:19 > -
Uacyi acınca sorun kalmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maalesef işe yaramıyor keza UAC'yi açmakta öyle @Jomolocco
-
-
Maalesef aynı şekilde... Antivirüsü devre dışı bırakmama rağmen sonuç değişmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smllpy -- 21 Aralık 2024; 9:58:8 > -
oyunu gamepass ten indirdim buradaki yamayı indirip kurdum oyunu açınca direk türkçe açıldı sorunsuz oynadım
-
Sanırım yamadan kaynaklı olarak oyunun grafik ayarları kesinlikle kaydedilmiyor. Her açılışta "tavsiye edilen" adı altında en düşüğe çekip duruyor oyun. Oyun maks. ayarlarda oynatacak bir sistemim var. Benzeri bir sorun yaşayan var mıdır? Game Pass'ten oynuyorum oyunu.
-
bende de bu hatayı veriyor
-
Öncelikle crackli oynayanlar için oyunun crack uygun update indirin. Örneğin ben rune sürümünü kurdum buna uygun update indirin. Update içinde ayrıca crack tekrar geliyor. Google da bir arama yaparak hemen bulabilirsiniz.
Ben oyunun türkçe yapmak için biraz daha farklı bir yol izledim. Başlıkta verilen türkçeleştirme programını direk kurmak yerine windowsta sandbox modunu aktif edip içine kurdum. Yama programı oyunun kurulu olup olmadığına bakmaksızın bir tane gameresources_patch1_pc.resources dosyası çıkartıyor. Bunu bu oyun içindeki base klasörüne kopyalamanız yeterli.
Veya bunlarla uğraşmak yerine bir arkadaşımız (Kusura bakmasın şimdi mesajlarda arayıp bulamadım) gameresources_patch1_pc.resources adresinden de windows sandbox ile uğraşmadan da türkçe yapabilir.
Eski türkçe sürüm üzerine update yaparsanız oyun genellikle çalışmıyor. önce update yapın sonra türkçe patch v2 uygulayın.
Birde grafik ayarları için ayarlarda ekran genişliğinizi 16:9 seçmezseniz oyunun grafik ayarları kaydedilmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali28a -- 22 Aralık 2024; 14:12:20 >
-
Yama Gamepasse işe uyumlu mu? Uyumlu mu derken ban yeme riski var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X