Şimdi Ara

Indiana Jones and the Great Circle (1.0.3.0) Türkçe Yama ~%98 [ Makine Çeviri] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
246
Cevap
22
Favori
42.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
70. Sırada  bugün en iyi #23
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yamaya ne zaman güncelleme gelecek acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yamayı nasıl kaldırabilirim?

• merhaba arkadaşlar buraya nasıl gireceğim
    Indiana Jones and the Great Circle (1.0.3.0) Türkçe Yama ~%98 [ Makine Çeviri]

İnternetten baktım bu kapıdan direkt girmem gerekiyor ama ben de kilitli yazıyor herhangi bir anahtar kart ibaresi de yok muhtemelen zamandan erken geldiğim için açılmıyor ana görevden devam edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 17 Aralık 2024; 8:45:56 >
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

Bende de aynısı oldu. Biraz gezdim dolaştım bir şey bulurum diye. Baktım olmuyor, dedim biraz başka görev yapayım, sonra bakarım. Bir baktım görev bitti Mısır'dayım Indiana Jones and the Great Circle (1.0.3.0) Türkçe Yama ~%98 [ Makine Çeviri] 

• ALPOLİC_FR kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle tahmin ettim teşekkürler 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • agalar yamayı kurayım mı sinnerclownun yamasını mı bekleyeyim?

• Oyuna güncelleme geldi. Yama güncellenir mi? @zartzurt456 oyun mevcut yamayla çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter Morgan -- 17 Aralık 2024; 19:39:38 >
  • Aynen son güncellemeden sonra yama uyumsuz oldu. Açmıyor oyunu.

• güncellemeden sonra ben de giremiyorum oyuna, aldığım hatayı altta paylaşıyorum

Indiana Jones and the Great Circle (1.0.3.0) Türkçe Yama ~%98 [ Makine Çeviri]
  • caner_isi C kullanıcısına yanıt
    Benim günlerdir aldığıö hata orjinal oyunda

• Evet güncellemeden sonra oyun ingilizceye döndü yeniden.

Bu arada anonymous çeviriyi tamamlamış. Sanırım birkaç güne yayınlarlar.

• bende şimdi oyuna girmeye çalışıyorum güncelleme geldiği için yukardaki arkadaşların aldığı hatayı alıyorum sadece ingilizce olarak giriliyor türkçe yamayla hiç bir şekilde girilmiyor.

• bugün gelen güncelleme sonrası oyun sürümü 1.3.1.0 ve evet oyun eski yamayı uygulayınca açılmıyor. oyunu onarmak gerekiyor tekrar oynayabilmek için.

• Yama versiyon = v2

Oyun versiyon = 1.0.3.0

NOT;

17.12.2024 Tarihinde gelen güncelleme ile uyumludur.

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

maşallah bu ne hız Indiana Jones and the Great Circle (1.0.3.0) Türkçe Yama ~%98 [ Makine Çeviri] 

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt
    Valla elinize sağlık hocam çok hızlısınız. Çeviri de gayet güzel olmuş.

• 1.0.3.0 versiyonunda bir değişiklik varmı dil dosyasında düzeltmeler falan ?

• Indiana Jones and the Great Circle (1.0.3.0) Türkçe Yama ~%98 [ Makine Çeviri]

MC yama yükleyici v8 program açılışında böyle bir hata veriyor sistem windows 11 en son güncellenmiş sürüm. bu yamayı yüklemenin başka bir yolu yokmu yada bu hatayı nasıl çözerim internetten araştırdım ancak bir çözüme ulaşamadım.

laptobumda da çalıştırmayı denedim aynı hatayı veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jomolocco -- 19 Aralık 2024; 1:34:14 >

• oTTomen kullanıcısına yanıt

merhaba bunu son sürüme güncelleme sansınız var mı? ben programı açamıyorum çünkü

• Jomolocco kullanıcısına yanıt
    Güncelledim çalışıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.