< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Indiana Jones and the Great Circle (1.0.3.0) Türkçe Yama ~%98 [ Makine Çeviri] (8. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Yamayı nasıl kaldırabilirim?
-
merhaba arkadaşlar buraya nasıl gireceğim
İnternetten baktım bu kapıdan direkt girmem gerekiyor ama ben de kilitli yazıyor herhangi bir anahtar kart ibaresi de yok muhtemelen zamandan erken geldiğim için açılmıyor ana görevden devam edeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 17 Aralık 2024; 8:45:56 > -
Bende de aynısı oldu. Biraz gezdim dolaştım bir şey bulurum diye. Baktım olmuyor, dedim biraz başka görev yapayım, sonra bakarım. Bir baktım görev bitti Mısır'dayım
-
Ben de öyle tahmin ettim teşekkürler 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
agalar yamayı kurayım mı sinnerclownun yamasını mı bekleyeyim?
-
Oyuna güncelleme geldi. Yama güncellenir mi? @zartzurt456 oyun mevcut yamayla çalışmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter Morgan -- 17 Aralık 2024; 19:39:38 > -
Aynen son güncellemeden sonra yama uyumsuz oldu. Açmıyor oyunu.
-
güncellemeden sonra ben de giremiyorum oyuna, aldığım hatayı altta paylaşıyorum
-
Benim günlerdir aldığıö hata orjinal oyunda
Evet güncellemeden sonra oyun ingilizceye döndü yeniden.
Bu arada anonymous çeviriyi tamamlamış. Sanırım birkaç güne yayınlarlar.
-
bende şimdi oyuna girmeye çalışıyorum güncelleme geldiği için yukardaki arkadaşların aldığı hatayı alıyorum sadece ingilizce olarak giriliyor türkçe yamayla hiç bir şekilde girilmiyor.
-
bugün gelen güncelleme sonrası oyun sürümü 1.3.1.0 ve evet oyun eski yamayı uygulayınca açılmıyor. oyunu onarmak gerekiyor tekrar oynayabilmek için.
-
Yama versiyon = v2
Oyun versiyon = 1.0.3.0
NOT;
17.12.2024 Tarihinde gelen güncelleme ile uyumludur.
-
maşallah bu ne hız
-
Valla elinize sağlık hocam çok hızlısınız. Çeviri de gayet güzel olmuş.
1.0.3.0 versiyonunda bir değişiklik varmı dil dosyasında düzeltmeler falan ?
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jomolocco -- 19 Aralık 2024; 1:34:14 >
-
merhaba bunu son sürüme güncelleme sansınız var mı? ben programı açamıyorum çünkü
-
Güncelledim çalışıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X