anlamıyorum ya normalde çalışan oyun birden çalışmamaya başladı güvenli modda açın hatasını alıyorum sonra evet ya da hayır desem yine açar gibi oluyor ama nvidia yazısından sonra siyah ekranda kalıyor Laptopta bi sorun vardır belki diye format attım sonuç aynı nasıl düzeltebilirim |
Indiana Jones and the Great Circle (1.0.3.0) Türkçe Yama ~%98 [ Makine Çeviri] (7. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Dll kütüphanesini tekrar yükle dostum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dil kütüphanesi nedir hocam :(
Gamepass ile oynuyorum
-
Şu tarz oyun içi bilgileri spoiler a gizleyip öyle yazın. Özellikle de oyunun sonlarıyla alakalı !!
-
-
Ekran driverini kaldirip tekrar güncel olanı kurarmisin.
Hocam ekran driver'ını yeni kurdum zaten Ondan önce de çalışmıyordu Şimdi de çalışmıyor zaten daha dün format atıp yeniledim bilgisayarı
yarı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 14 Aralık 2024; 14:3:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha önce hafif spoiler diye uyarmıştım. Herşeye spoiler demek doğru değil. "Dev yılan ve piramide tırmanma sahnesi" demek spoiler olarak görülmemeli. Bazı resmi dizi özetleri ve fragmanlarındaki bilgileri zikredenlerin spoiler verdin diye uyarılmasına benzedi bu.
Spoiler, bir eserin konusu veya detayları hakkında bilgi veren; eser okunmadan, dinlenmeden veya izlenmeden önce öğrenilmesi durumunda alıcının eser ile ilgili düşüncelerini veya alacağı hazzı etkileyebilecek açıklama veya ipucu.
Burada öyle bir şey yok. Herşeye spoiler uyarısı yapmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 14 Aralık 2024; 16:36:10 > -
oyunda fotograf makinesini çıkaramıyorum bug gibi kullanan varmı ? türkçe yamadanmı alakalı acaba
-
sevgili zartzurt456 kardeşim Unknown 9 Awakening oyununun tr yamasını yapar mısınız lutfen.
-
Ben oyunun sonlarında ki çıkan şeylerle alakalı birşey öğrenmek istemiyorum.
Her konuda kendini haklı görüp herşeyi biliyormuş gibi davranman aşırı antipatik duruyor.
Orada kocaman spoiler tuşu var 2 saniye ona basıp yazmak bu kadar zor olmasa gerek.
Blokladım, istediğin kadar uzun uzun satırlarla kompozisyon yazabilirsin :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 15 Aralık 2024; 1:10:33 >
yamanın ana metin dosyasını çıkarttım orjinal paketten ama tekrardan paketleme yapamadım :) yardım edin güzel bi tr çeviri olsun
-
Vram yetmiyor. Oyun 8 gbdan fazla vram kullanıyor. Safe mod çalıştır. Çöktükçe böyle devam :D
-
safe modda çalışmıyor
ama geçen hafta çalışıyordu 1 saat e yakın oynamıştım
-
Ben test ettim az önce. 4K için tüm ayarlar en üstte, Rtx full ve Dlss kapalı olarak. Net 17 GB vram kullanıyor indiana jones boş ve durgun bir sahnede. E tabi aksiyonlu veya hareketli, kalabalık bir sahne de değil yani. Oyunda Dlss açık ve otomatik, RTX tam kapalı ve grafik ayarları yüksek olarak ayarladım, yine durgun bir sahnede vram kullanımı 11-12 GB'a düştü.
Yani arkadaşlar kendi tercihinizi ve değerlendirmenizi, kullanım ve donanım ve ekranınıza göre kendiniz belirleyebilirsiniz. Fakat özellikle 4K için 16 Gb bile yeni oyunlar için çoğu zaman yeterli görünmüyor gördüğünüz gibi. Bu tablo ilerideki zamanlarda daha kötüye gidecek, düzelmeyecek. Dolayısıyla bence 3080-4080 ve 5080 bile tam mükemmel bir seçenek değil vram nedeniyle. 5090 veya 4090 alınamıyorsa, iki nesil önceki ve 24 GB vram'i olan 3090 almalı.
Birileri biz bunu söyleyince hemen ezberini tekrar ediyor ve 3090 eski nesil Dlss, eski teknoloji (Rtx açısından) kullanıyor diyor ve 3090'a burun kıvırıyor, adeta küçümsüyor. Bu düşüncenin ne kadar hatalı olduğunu anlamış olmalısınız. Yukarıda kullanılan vram değerlerini gördünüz. Yeni nesil ve yeni nesil teknoloji diye bu arkadaş gidiyor, tonla para verip 4060-4070 alıyor, şimdi de bir sürü para ödeyecek ve yeni nesil diye 5060-5070 almaya çalışacak. 5080'nin bile 16 GB vram ile geldiğini düşünürsek, 5060-5070 almanın (özellikle 4K için) ne derece uygunsuz bir karar olacağını herkesin basiret ve muhakemesine havale ediyorum. Tabi herkes kararında hür ve serbesttir, kendisi bilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 15 Aralık 2024; 15:10:4 >
-
Evren bu oyunu oynamamı istemiyor bunu anladım yav gfn de bile çalışmıyor oyun bende ama inat ettim xcloud a açtım maalesef xcloud gfn kadar iyi değil bir dr tr oynamak vardı 😔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4090 ile dlaa + framegen, 4k hepsi full ve path tracing ile 20-21 gb arası vram kullanımı var oyunda. Oyun içi 70-80 fps veriyor. Cutsene ler 40-50 arası. Sanırım cutscenelerde framegen kullanmıyor.
-
Şimdi bakınız arkadaşlar, lafa gelince Nvidia kartlarını en yeni teknoloji ve 4K çözünürlük veren ürünler olarak takdim eder ama bir taraftan da kartların gerçek performanslarını saklarlar.
Burası yama ile ilgili konu olduğu için bu konunun detaylarını ilave ettiğim adresi ziyaret etmenizi rica edeceğim, dikkat çekici tespitler mevcut. (eklenen son mesaj)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 15 Aralık 2024; 20:30:32 >
-
igg-games.com
Indiana Jones and the Great Circle Free Download (v2024.12.08) « IGGGAMEShttps://igg-games.com/indiana-jones-and-the-great-circle-free-download.htmlhttps://megaup.net/35db185e049617c6c5f7a3ae07c21d68/Indiana.Jones.and.the.Great.Circle.Update.v2024.12.08.rar
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X