MC yama yükleyicisini açıp oyunu seçiyorum ancak XCURL.dll diye bir şeyi bulmamı istiyor nasıl yapacağım? Tamam buldum oyun klasörünün içindeymiş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan1562 -- 29 Aralık 2024; 14:39:29 > |
Indiana Jones and the Great Circle (1.0.3.0) Türkçe Yama ~%98 [ Makine Çeviri] (11. sayfa)
-
-
Evet, 22 gün sonunda Anonymous platformunun el çevirisi yaması yayınlanmış. Bugün gördüm.
-
Yama versiyon = v3
Oyun versiyon = 1.0.3.0
NOT;
17.12.2024 Tarihinde gelen güncelleme ile uyumludur.
-düzenleme yapılmıştır.
-
Ellerinize emeğinize sağlık. Bu güncelleme ile birlikte yama çok daha güzel olmuş. Keşke aynı iyileştirme Hogwarts Legacy yamasında da olsa :)
-
oda gelir :D
-
Yama Güncellendi İyi Oyunlar.
-
Oyun orjinal karakterin vucut görünmüyor
-
Sanırım bir ben anlamadım yamanın nasıl kurulacağını. Linkten yama indir programını indirdim kurdum. Fakat yama dosyasını istiyor. Dosya nerede bulamadım, kuramadım. Programda oyun resimleri var. Tıklıyorum yama falan indirmiyor. Yapamadım kısacası. Kurulumu tarif edebilecek var mı.
-
Oyunun kurulu olduğu dizindeki XCURL.dll dosyasını yama kurulumuna gösterirsen olacaktır.
-
Yama için teşekkürler.
-
@zartzurt456 hocam hakikatten eline, emeğine, gözüne sağlık. Oyunu bitirdim gayet anlaşılır cümlelerle efsane bir yama yapmışsın. Çok teşekkür ederim. Daha öncede yazmıştım. Bu ayarda bir yamayı da Hogwarts Legacy ve Horizon Zero Dawn Remastered için de yapabilirsen biz oyuncuları çok sevindirirsin. Tekrar tekrar teşekkürler.
-
KURULUM;
Menüden alt yazıları açmayı unutmayın.
Yamayı böyle kuruyormuşuz arkadaşlar bilginiz olsun. Menüden alt yazıları açmayı unutmayarak. Neyse şaka bir yana şimdi de silmeye uğraşıyorum nasıl sileceğiz yamayı?
-
dosya doğrulaması yaparsan silinir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X