< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI) (10. sayfa)
-
-
Xbox'ı sattıran şey artık oyunlar değil çünkü. Adamlar ekosistem satıyorlar. Xbox konsolu ile Game Pass geliyor ki bu hala Sony de bulunmayan bir şey. İyi veya kötü bu sene oynadığımız çoğu oyun Game Pass'e ilk günden geldi. Artık konsol alan adamın oyuna değil sisteme baktığına inanıyorum. Bizde de oyunlar zaten über fiyatta ama globalde de adam tek oyuna 60 dolar vermek mi yoksa aylık 20 dolara koca bir sistem mi almak olarak bakıyor. Bakmasa zaten Xbox PS5'in yarısı kadar satmaz direk ölürdü.
-
Microsoft'un amaci gamepass satmak. En son Microsoft'un CEO'su memnun olduğunu söylemişti. Bence bu nesil Xbox'un eli kuvvetli. Avowed, Fable, Doom The Dark Ages, Perfect Dark, Gears of War: E Day, The Outer Worlds 2 aklıma gelen oyunlar bunlar. Adını unuttum şimdi BioShock'a benzer bir oyun daha geliyordu. Sony'de zaten 15-24 ay arasında PC'ye çıkarıyor oyunlarini artik. 30 Ocak'ta Spider-Man 2 geliyor. Onun arkasından büyük ihtimalle The Last of Us Part II gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 6 Aralık 2024; 14:0:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gamepass Türkiye gibi yerler için yerelleştirme yapıldığı için uygun kaçıyor ama Avrupa ya da Abd için 25 30 dolar fiyatları gündemde ve buda yıllık 360 dolar ediyor. Bir yerde makale okumuştum sistemde oyun çoğaldıkça şişme yaratıyor ve fiyatların giderek artması gerektiğinden bahsediliyordu. GP olduğu sürece ya ucuz Hellblade tarzı oyun yapılacak oyna geçlik ya da fiyatlar artacak.
@Foxx Mulder işte zamanla GP fiyatları çok yükselince adam bir aylığına 30 dolar vermek istemeyecek o zaman sistem tıkanacak gibi.
Ayrıca GP güçlenirken adamların konsolu zayıflıyor Xbox markası düşüyor gene aynı noktaya çıkıyoruz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 6 Aralık 2024; 14:4:55 > -
Evet Amerika'da özellikle gamepass aylık üyelik yapayım demek pahalıya kaçıyor ozellikle call of duty oynamak satin almaya gore pahali ama single icin 1 ay uye olayim geceyim diyerek karli iş. Ama bizim ülkemiz için yıllık 1 oyun parası. 1 yılda kaç oyun oynuyorsun parasını fazla fazla çıkarıyor. Sniper Elite Resistance, Avowed ve Atomfall gibi oyunlar geliyor. Fable, Doom The Dark Ages de gelecek. Ben birde sürekli cod oynuyorum o yüzden sürekli abonelik yenileniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 6 Aralık 2024; 14:11:16 >
Game Pass şu an ABD de Netflix den daha ucuz. TR de zaten bu gibi sistemler nimet iken orada insanların eliyle ittiğini düşünmüyorum. En basitinden COD Black Ops 6 için bile milyonlarca kişi Game Pass almıştır. Fiyat arttırma yaparlar mı bilmem ama yapsalar bile yine Netflix ile kafa kafaya gidecektir ve insanlar çok ses etmeyecektir. Sistemin şişmesi veya oyunların kötü yapılması meselesini ise bilemem. Onlar Game Pass'e düşmanca yaklaşan insanların öngörüleri ve tuttuğunu da görmedim. Kötü çıkan oyunların hiçbiri de Game Pass'e yönelik yapılmadılar bu arada. Game Pass'i öne çıkaran oyunlar ise -Bleeding Edge gibi- zaten bir süre sonra unutuldu. Şu an sistem de ki oyunlarda her türden insana hitap eden güzel yapımlar var. GOW, TLOU bekleyenler fiyatını da göz önüne alsınlar da öyle beklesinler.
-
Çok istediğin oyun için arada üye olmak mantıklı dediğiniz gibi ama adam yılda 360 dolar parayı niye versin onunla kış indirimlerinde Steam ya da Xbox mağazasını çok sağlam patlatır zaten, kütüphanesini geliştirir.
Türkiye için ise tabi ki şimdilik uygun kaçıyor TR fiyatı da 20 25 dolar seviyesine gelirse kullanıcı kaybedecektir.
-
Kim demiş pahalı diye? COD'u oynayan adam zaten gidiyor alıyor ama arada bakıp çıkan adam içinde aylık 15 dolar yıla vurunca dahi hiçte pahalı değil. US gibi ülkelerde dahi tek oyuna 70 dolar vermektense aynı oyun için 4.5 ay sisteme para vermek ve yanında da yeni oyunlar oynamak çok daha cazip.
-
Day one oyun paketini içeren versiyonu 20 dolar gözüküyor şu an Netflix standard versiyonu da 7 dolar gözüküyor, (tabii bunun çözünürlüğü düşük aile paketini içeren premium 22 dolar o daha mantıklı olur.)
-
COD için pahalı hocam. Aylık üyelik için demedim, sürekli abone olmak cod oyuncusuna pahalıya patlıyor. Yanında oyun oyunları ayrı tutuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 6 Aralık 2024; 14:18:47 >
@ultralisan 7 dolar dediğiniz reklamlı Netflix. Standart yani reklamsız olan ve sanırım bizde 1080p'ye karşı gelenin fiyatı 15.40 dolar. Game Pass de ise Ultimate sürümü 20 dolar, PC veya Xbox sürümleri ayrı 14.99 dolar.
@Foxx Mulder COD oyuncusu zaten direk gidip alıyor hocam, onu anlatıyorum. Adamlar COD'un Game Pass de reklamını bile yapmadılar hani. Asıl olay COD oyuncusu olmayan ama uzun süre oynamak isteyenler içinde uygun olması.
-
Evet o konuda haklısın. 😀
Doom motoruyla bu oyunu nasıl bozuk çıkardılar helal olsun adamlara diyorduk ama meğer o kadar maharetli değillermiş
-
Beyler çıktı mı oyun, oynayanlar bir yeşillendirsin hele. Nasıl tarzı, Uncharted gibi mi, grafikler vs nasıl? Hoplamalı zıplamalı kamçılamalı mı? Yeni gördüm bu oyunu bakalım nasılmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 6 Aralık 2024; 16:54:22 >
@Silkolet o kadar erken erişim sağladın bi yaz ilk izlenimlerini, birkaç ekran görüntüsü at iştahımız kabarsın
-
Gece nin 3 ünde açtılar internet hızım sağolsun inmedi.
Anca birazdan eve geçtiğimde girerim atarım ss ler 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu arada, RT desteği bulunmayan kartlar bu oyunu açamıyor galiba, oyunda zorunlu ışın izleme var. 5xxx serisi AMD ve 10xx serisi Nvidia kartlarda çalışmayacak gibi görünüyor
-
Galiba ben de dayanamayıp erken erişeceğim. Normalde pazartesi standart sürüm için bekleyip gamepass ten oynayacaktım. Ama atmosfer nefis görünüyor. 😄
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 6 Aralık 2024; 18:43:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bethesda heralde son zamanların en iyi oyunlarından birinbi çıkardı oyun akıyor ama vram sıkıntı 2k ultrada bir saat oynadım sonra vram hatası verdi kapandı. 10gb sınırda takılıyoruz 3080 ile hayırlısı diyelim taa başarılı dlss şart değil gibi 100 fps ortalama daha ne olsun salak salak droplar yok. Bir iki patch sonra kıvamına gelir.
İtalya vize vermiyor diye üzülmeyin kamçıyla her türlü gireriz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X