bir çocuk, oyunun inmesini bekleyen annesine, oyun indikten sonra ne demiş? -indi ana jones |
Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI) (8. sayfa)
-
-
Hocam benim ilk bolumde ne varsa kapali framegen dlss 120 ustu fps 2k da zaten oyun uncharted dan Hallice grafikleri sonra degisirmi bilmiyrm performans grafikleri ama yarim saat baktim durum bu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşte budur!!! Oyunun görselleri muazzam olmuş. Özellikle çevre, insan, ortam aydınlatmaları ve detayları bu yılın en iyisi! Ses tasarımı inanılmaz, menü sesleri dahi büyük bir titizlikle yapılmışken, Atmos detayları olarak da bu yılın kesinlikle en iyi ses tasarımı bu oyunda.
Yalnız neden oyun çıkmadan önce, sistem performansı olarak bir sansasyon yarattılar anlayamadım. Oyun gayet akıcı çalışıyor çünkü. 4090 kullanıcılarının DLSS açmasına dahi gerek yok. Ama öyle bir bilgilendirme yapmışlardı ki, 4090 dahi, DLSS performans modunda, 60 FPS ancak alabilecek gibi göstermişlerdi. Öyle bir durum kesinlikle söz konusu değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alıntı yaptığın benim mesajımda ayrıntılı yazmıştım peki DLSS/DLAA FSR vb açınca oyun içi genel grafik/texture yüzeylerinde bir bulanıklıklaşma detayların azalması beyazlaşmaya bağlı parlaklık bişeyler fark ettim mi?. Stalker 2 ve Indiana Jones daha denemedim şu oyunlara DLAA/DLSS: Kalite bakabilen varsa bilgi beklerim, DLSS kullanırken ben hiç birinin grafiklerinden memnun kalmadım: Cyberpunk 2077, SW: Outlaws, Horizon: Forbidden West, Silent Hill 2: Remake, Black Ops 6.
Birde Win10/Win11 Ayarlar'da Oyun/Oyun Modu/ menüsünde ayarlar Açık mı? Yine Win11 Ayarlar'da Sistem/Ekran/Grafikler/Gelişmiş Grafik Ayarları/ altında iki ayar var hepsi Açık bende. CPU ile GPU arasındaki bağlantıyı hızlandırma amaçlı "ReSize BAR" diye Anakart BIOS'larında bulunur benim default Açık geldiğinden dokunmadım. https://www.asus.com/tr/support/faq/1046107/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 6 Aralık 2024; 10:4:37 >
-
Bunu yayınladıkları saçma tablo ile kendileri yaptı maalesef. 4060 ile ultra ayarlarda dlss olmadan 60 fps tutturmakta zorlanacağını düşündü insanlar.
-
Puanlar beklediğimden çok çok iyi helal olsun. Baya keyifle oynayacağız anlaşıldı. Bir an önce ayın 9'u gelip Türkçe yama ile birlikte sabaha kadar oynarım.
Erken erişimde full ray tracing yokmuş, 9'undan sonra eklenecekmiş yani optimizasyonun iyi olması bu yüzden. Efektleri abarttılarsa yarı yarıya fps düşüşü normal gibi. İsteğe bağlı kapatılıp açılabilecek. UE5 olsaydı takılmalardan geçilmezdi herhalde, bir türlü çözemediler şu motoru.
-
-
öyle demeyin hocam 3 ay düşündüm bu espri için
-
Hocam bununla ilgili kaynak var mı nereden okudunuz? Eğer isteğe bağlı açılıp kapatılabilecekse iyi 🙂
şu oyuna tps kamera eklememek hangi yüksek aklın ürünü acaba ! pek umudum yok ama bi süre bekleyeceğim güzel bir tps mod gelirse alırım, gelmezse de bakacağım artık duruma göre.
-
4K'da 4070 super böyle performans veriyorsa çok rahat 4K 60 fps dlss quality şeklinde oynatır benim kart (4070 ti super)
Geralt BenchmarksyoutubeRTX 4070 SUPER on Indiana Jones and the Great Circle | 1080p, 1440p with NVIDIA DLSS 3! Special thanks to NVIDIA Brazil and Bethesda for sending me the game, I really appreciate it! Also, Bethesda sent me an additional key to giveaway to you guys, check how to participate in the fixed comment. You can play Indiana Jones on PC Game Pass! 00:00 - Supreme, Native 1080p 03:14 - Supreme, Native 1440p 06:29 - Supreme, 1440p DLSS 3 Q 09:24 - Ultra, 1440p DLSS 3 Q, FG 12:31 - Ultra, 4K DLSS 3 Q 16:08 - Ultra, 4K DLSS 3 Q, FG *Frame Gen uses even more VRAM, sometimes it will be necessary to decrease the settings to use it, like 09:24 (otherwise the framerate will drop a lot) *Recording takes 3fps CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D COOLER: SuperFrame ISENGARD 360mm MOBO: Gigabyte B650 Aorus Elite V2 RAM: Kingston Fury Renegade 32GB 6400MHz C32 DDR5 PSU: XPG Core Reactor 850W 80plus Gold STORAGE: Fanxiang S770 2TB NVMe 4.0 7400/6800 (+4TB HDD) CASE: Lian Li O11 Dynamic Hall of Fame @nvidiabrasil @NVIDIAGeForce #geforcepartner #pcgamepasspartnerhttps://www.youtube.com/watch?v=MmsoRw8FLvY12:30 ultra ayarlar 4k çözünürlük, dlss quality, frame gen kapalı ortalama 75-90 fps civarı almış.
Oyunun optimizasyonu çok iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 6 Aralık 2024; 10:55:31 > -
Oyundan gelen ilk yorumlar ve puanlar beklediğimden yüksek. Sevindim. Stalker 2 den sonra Xbox'ın seneyi en azından iyi bir oyunla kapattığını görmek sevindirdi.
Ayrıca Tomb Raider ve Uncharted gibi oyunlara da ilham veren markanın kendi oyununda da kendi farkını koyması takdire şayan.
Bu adamların en büyük hatası RT'li sistem gereksinimleri açıklayıp kafa karıştırması oldu. Yoksa Machine Games iyi optimize ettiğini söylüyordum. Id Tech de harika motordur benim en sevdiğim motorlardan kaymak gibi akar. UE5 den sonra ilaç gibi gelecek.
2025'te çıkacak Doom: The Dark Ages'ın da optimizesi harika olucak.
-
-
b*k var şu senaryolu oyunlara erken erişim saçmalığı getiriyorlar. herkese aç işte hafta sonu oynardık ne güzel.
EDIT: gamepass'den indiriyordum durdursam zorrent mi yapsam diye düşündürüyor salak yapımcılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 6 Aralık 2024; 11:49:50 > -
Hocam normalde haklısın da işte gamepass te olduğu için bizim gibi ülkelerde pek satın alan olmuyor. Bari premium satalım 3-5 ordan kazanalım ayağına böyle yapıyorlar. Starfield'da da aynısı olmuştu 🙂
Geçen gün görmemiştim bu opsiyonu, şu an böyle bir seçenek mevcut.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X