Kısaca biz yapamadık demişler. |
Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI) (6. sayfa)
-
-
Seveni sevsin kullansın da ben bir sevemedim şu ray traycing denen zımbırtıyı. Bu icat oldu optimizasyon sorunları daha da arttı piyasada yıllardır. Hayır bu meret olmadan yapabilen yapıyor yine muazzam ışıklandırmasını yansımasını. Rdr2'deki kadar gerçekçi göze hoş gelen ışık oyunları su çamur yansımaları güneş ışıkları hangi oyunda var. Üstelik RT kadar da sömürmüyor sistemi. Bazı oyunlarda hele RT doğallıktan da çıkarıyor oyunu. Her yer ışıl ışıl gül pavyon ortamı gibi oluyor caddeler duvarlar. Bir disko topu eksik :)
RT sevenler hunharca atlamasın üstüme, kişisel görüşüm böyle.
Umarım Indiana'da da zorunlu RT gibi bir olay yoktur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten zorunlu olup olmadığı belli değil. Zorunlu diye bir şey yazılmamış. Sorun burada neden RT'li bir şekilde sistem gereksinimleri açıklanması sanırım şimdiye kadar ben ilk defa böyle bir şey görüyorum.
Grafikler tırt bencede bi olayi yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gece yatmadan bir göz atmıştım hala yanlış mı görüyorum anlamadım vallahi adamlar rt minimum ayarlar 1080p için 4070 mi istemiş ? dalga geçiyorlar heralde xbox oynayacak bu oyunu.
-
Kısaca "Pc'de optimizasyon konusunda bir dakika bile uğraşmadık, Pcleri atıp konsol alın mis gibi siz de yeaa" deyip PC oyuncularına işareti çekmişler özetle.
-
Bu oyun pc de böyle çalışacaksa konsolda nasıl çalışacak acaba 😄 Series s 600-700p series x de 900p mi olacak? İlginç gerçekten.
Zaten konsollar 840p 720p çalışıyor hocam. PS5'te 5700 XT ayarında GPU var bu GPU şuan 1080p GPU'su FSR ile 720p de oynatıyor. Ben 4070 Ti SUPER ile bazı oyunlarda DLSS Quality açma ihtiyacı hissediyorum. Yani direk 1080p de oynuyorum demek bu. DLAA açma zorunda hissediyorum en iyi görüntü kalitesi o oluyor.
-
Biliyorum hocam. Normal zaten 4 sene önce çıkmış konsollar 1080p yi bile zor verir hale geldi artık. Malum teknoloji eskisine göre çok daha hızlı ilerliyor. Nerdeyse yeni bir seri ekran kartı çıkınca önceki çöp oluyor. Ben genelde kenar yumuşatma için dlaa kullanıyorum. Native den bile daha iyi sonuçlar veriyor.
Aynen NVIDIA'nın DLAA'sını çok beğeniyorum. Native'den çok daha iyi görüntü veriyor. PS5 Pro'ya bu yüzden ihtiyaç hissedildi PSSR ile biraz daha ömrünü uzattılar cihazın. Normal base ise işte 720p 840p arası gidip gelir 1080p belki birinci parti stüdyolar verir. Bugün 4070 SUPER alan birisi daha mutludur bence en azından native 1080p oynuyor.
-
Ön indirme açıldı.
-
PC Gamer haberine göre; RT zorunlu tutulmuş.
-
Aynı oyun motoru (belki yeni hali ile) ile yapılan Doom Eternal'ın çıkış zamanı sistem gereksinimleri (2020)
-
Optimizasyonu becerememişler gibi duruyor...
Nvidia optimizasyonu iyileştirmek için yeni teknolojiler çıkarttıkça bu geliştiriciler iyice tembelleşmeye başladı
-
Bu da ilginç bir durum. Hani öyledir kesin demiyorum ama acaba grafikleri rt li göstermek için bu kadar uğraştıklarına göre başka bir sıkıntı olmasın 😄 Yani ne bileyim rt siz leş gibi filan mı acaba ışıklandırması oyunun.
Hocam bence NVIDIA para yedirmiş olabilir. RT'li sistem gereksinimleri açıklamak da ilk defa görüyorum açıkçası neyse göreceğiz az kaldı. 😀
5000 serisi çıkınca büyük ihtimal RT açık gelecek oyunlarda. bu durumda AMD ve 4000 altı seriler çöpe düşecek. Maksat 5000 satsın.
-
Valla bilmiyorum hocam. Nvidia yeni çıkacak oyunlarda hep reklamını yapıyor hani. Dlss 3.7,reflex,fg filan diye ama ilk kez böyle bir durum gerçekleşiyor 😄
Hata mi yaptim diye dusunuyrm 4070 ti super alarak çöp ederler mi karti yeni dlss gelir mi buna
Niye hata olsun hocam, bende yazın güncel bir pc topladım, ama şimdi alacak olsam görmek isterdim gene de yeni kartları.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X