Şimdi Ara

Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
17
Favori
14.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna erken erişecekler için bilgi. Perşembeyi Cumaya bağlayan gece saat 03:00 te oyuna erişebileceksiniz. 🙂

polygon
    When does Indiana Jones release in early access, and is it on Game Pass?
    https://www.polygon.com/indiana-jones-great-circle-guide/486012/release-time-early-access-game-pass

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

İmzamı atarım hocam.

• 4K ultra son detay için dünyanın en hızlı kartını istiyor: rtx 4090 nasa bilgisayarı gerekli

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

Yo gayet güzel görüşler de; RTX'in pazarlaması da bu zaten. Bir de adamlar 40 serisi ve üzeri DLSS falan destekleyecek, eskisine o desteği vermeyeceğiz dedi iyice zıpladı olay. O zaman Nvidia kullanmamızın anlamı yok, AMD alıp geçelim. Üstelik o taraf da "nvidia ram vermiyor doğru düzgün, neye yarıyor kartlarınız" modunda. E RTX yok, DLSS yok. Ha hoş, işte olunca da "olan hali"ni görüyoruz, her oyun optimizasyon özürlü geliyor artık.

RT olayını seviyorum yine de, işleri bazı oyunlarda baya baya değiştiriyor görsel olarak da, yazdıklarınızda yine de haklısınız.

Örneğin geçenlerde 10 senelik mi ne, Singularity oynuyordum, oyunda RT olmamasına rağmen, kırmızı yanıp sönen bir düğmenin yanına geldiğimde ekranda kırmızı şekilde yanıp sönüyordu etrafımdaki nesneler de... Eh, isteyince oluyor çizilebiliyormuş demek ki. Keza yine RDR2'deki bahsettiğiniz durum.

Bulunan teknoloji güzel, görseli güzel de, daha gelişmesi gerekiyor anlaşılan.

• Ormanci kullanıcısına yanıt

Evet hocam gelişmesi gerek. Gelişene kadar da zorunlu tutmamalılar, optimizasyonu beceremiyorlarsa koymamalılar ne bileyim ham halde bu kadar üzerinde durmamalılar. Neyse bakalım indy bir çıksın zorunlu rtx haberleri doğru muymuş anlarız. Bana pek mantıklı gelmiyor zorunlu tutma ihtimalleri ama görürsem de şaşırmam artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI)
  • brnbry kullanıcısına yanıt

2K da 4070 Ti SUPER ile DLSS Quality + FG açık şekilde 180 FPS - DLSS + FG Kapalı 120 FPS diyor. (Optimize harika görünüyor)

DLAA var mı yok mu? bilmiyorum ama DLAA'yı tercih edeceğim.

Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 5 Aralık 2024; 22:42:40 >
  • Foxx Mulder kullanıcısına yanıt
    Insallah yanilirim ama bu oyun da ahim sahim grafik yok motor eski duruyor yuz animasyonlari kotu kaplamalar kotu hele rtx lik hicbisey gormedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKHAN 07 -- 5 Aralık 2024; 22:19:16 >
  • GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt

Ben son fragmanları 4k tv'im de izledim özellikle sinematik sahnelerin grafikleri çok iyi görünüyordu. Herkesin beklentisi farklı bir şey diyemem ama benim beklentim eğlendirsin, film tadında (filmleri kadar güzel diyalogları olsun) atmosferik ortamlar göstersin özellikle şu karlı atmosferi merak ediyorum.

Zaten çıkar çıkmaz oynamayacağım diyalogları iyi anlamak lazım, giriş kısmına bakarım ayarları kontrol ederim test ederim, o yüzden TR Yamayı bekleyeceğim DeepL ile 2-3 güne çevirirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 5 Aralık 2024; 22:40:37 >
  • Foxx Mulder kullanıcısına yanıt
    Bide o degerlerde en altta frame gen gordum ben acik galiba frame gen

• DLAA kesin vardır.

4070 Ti Super ile 4K'da dlss kalite modunda fg açık 60 fps rahat alırım gibi duruyor.

• brnbry kullanıcısına yanıt
    Asagidaki tabloyu gore 154 aliyrsun hocam fg acik

• Hayret oyun iyi cikti ign 90 vermis Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI)

• Emin Çıtakyoutube
    BU OYUNA BAYILDIM AMA... INDIANA JONES AND THE GREAT CIRCLE İNCELEMESİ [4K]
    https://www.youtube.com/watch?si=DCYwZIVhld28z5WN&v=wYPjMmUAHOc&feature=youtu.be

• Supreme ayarlarda (en üst seviye ayarlar + DLAA + 1440p çözünürlük) aldığım değerler bunlar. Daha başındayım oyunun. O yüzden çok emin olmamakla birlikte şu an için bir optimizasyon problemi göremedim.

Sistem: RTX 3080 12 GB, Ryzen 5 5600x, 16 GB Ram.

Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiddler0 -- 6 Aralık 2024; 3:54:47 >
  • İniyor bakalım 3080 değerleri güzelmiş oynarız akşama.

Optimizasyonu begenmişler. Sevindirici 😀

• Hikayesi cok guzelmis oyunun seslendirmeleri mukemmel yapmislar grafiklerini merak ediyrm yuklensin bi Ona bakcam bu kadar sistem ozelligi isticek ne var

• @brnbry

@Fiddler0

@Foxx Mulder

@GOKHAN 07

@Ormanci

Indiana Jones için nvidia DLSS ekran kartı testleri vb her biriniz biraz bahsetmişsiniz bense bir türlü DLSS/DLAA FSR olayına gerekliliğine alışamadım (1440p.2K için söylüyorum, 4K ile alakam yok) hiç bir oyunda da kullanmak istemediğim özellikler bunlar, hatta bazı oyunlarda illaki DLSS/FSR açmayı şart koşuyorlar ya en sinir olduğum bu (mesela Horizon FW'de DLSS açmayınca grafikler çamurlu bozuk gözükebiliyordu). Stalker 2 için tartışılıyor Cyberpunk 2077, SW: Outlaws, Horizon: Forbidden West, Silent Hill 2: Remake, Black Ops 6 oyunları DLSS konusunda buralarda okuduğum bildiğim örnekler.

Bu yazdığım oyunlarda DLSS Açık-Kalite ne olursa olsun hiç beğenmiyorum, sanki oyunun geneline grafiklerine tuhaf bir netlik detay azaltması bozukluğu bulanıklığı yapıyor tüm texture/grafiksel yüzeylere (C2077'de böyleydi kapattım) garip bir beyazlatma parlaklık parlama efekti ekliyor. Diğer tüm oyunlarda yaptığım gibi Stalekr 2 ve Indiaina Jones'da da şöyle yapacağım (1440p.2K'da) hemen DLSS/DLAA FSR diye atlamam kullanmam, önce tüm grafikler full Ultra / RayTracing Açık denerim 60fps üstüne rahatsa böyle DLSS olmadan giderim yoluma. (i7-12700K, 16 GB RTX 4070 Ti Super).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 6 Aralık 2024; 9:52:44 >

Optimizasyonu baya baya iyi 😄 Stalker 2 den sonra bu sonuçlar bana iyi geldi epey

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.