< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI) (5. sayfa)
-
-
3 heineken yanında lüks karışık çerez film tadında ındiana jones daha ne olsun be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Severek izledim tüm filmlerini macera olarak çok sürükleyiciydi çıkış fragmanı sanki film tadında olacak gibi merakla bekliyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 3 Aralık 2024; 14:39:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnşallah optimizasyon özürlü çıkmaz. 2. Bir Stalker faciası kaldıramaz bünye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 3 Aralık 2024; 15:3:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
açıklanan sisteme göre son yılların en boktan optimizasyonu gelebilir.
-
Hele işin içinde Bethesda varsa ..
-
Wolfenstein oyunlarını yapan firma yapıyor. Son oyunlarında teknik sorunlar çok azdı. Bu da Unreal Engine 5'le gelmiyor bildiğim kadarıyla o yüzden sorun olacağını sanmıyorum. UE5'i adam gibi optimize edemiyor kimse.
-
Bethesda dağıtıcı, geliştirici Machine Games (Wolfenstein) serisini yapanlar yapıyor. Oyunun motoru Id Tech yani Doom'un motorunu kullanıyorlar. Bu motor kaymak gibi akması lazım. Sistem gereksinimleri çok da anormal değil sadece işlemci kısmı garip çünkü minumum R5 3600 ile i7 10700K denk değil. i7 10700K benim bildiğim Ryzen 7 5700X ayarında. 1440p için 7700XT istiyor. NVIDIA tarafinda bu RTX 4070 ile denk. Direk kas gücü bu DLSS + FG denmemiş. 1080p High için değerler yazılmamış çoğu kişinin kafası karışabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 3 Aralık 2024; 22:14:38 >
2060 super nedir yahu? öyle muazzam grafikler görünmüyordu
-
önerilene dayamışlar 7700 ile 32 rami dümdüz akan koridor mantığında ilerleyen çokta güzel gözükmeyen bir oyun sonuçta.
-
Sistem Gereksinimleri yayımlandı. (SS)
Notlara bakınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 4 Aralık 2024; 0:26:49 > -
Geçmiş olsun. Bu da Stalker 2 gibi seneyi optimize faciası olarak kapatacak belli oldu. Anlamadığım UE5 olunca neyse dedik de bu direk ID Tech Engine kullanıyor yani. Güya optimize olması ile bilinen motoru yani...
-
Not kısımlarına bakın.
''Işın izleme gerekli grafik ön ayarı'' yazıyormuş..
-
son zamanlarda geliştiriciler, oyunlarını zerre test etmeden laps diye çıkartıyor. sonuç olarak performans bağlamında ortaya akraba evliliği gibi bir oyun çıkıyor. bu durum son zamanlarda çok fazla olmaya başladı. yapımcılar oyun çıktıktan sonra haldır haldır yama çıkarmaya uğraşıyor, kimi yama bir oyun boyutunda oluyor hatta.
-
Yok RTX 5090 isteseymiş
Yeni bi optimizasyon faciası geliyor kesin..
-
Dlss/fsr ve akrabaları çıktı mertlik bozuldu.
RTX 4070 minimum mu bunlar ne diyor ya şaka mı bu. öyle dehşet grafikler de yok ki neyin kafasını yaşıyor bunlar yahu.
-
E kapatsınlar hocam. Ray Tracing'in ne hayrını gördüm ne de etkiliyor beni. İsterse 4090'ım olsun hiçbir oyunun bunu zorunlu tutmaması lazım. Modderlar büyük ihtimal kapatmanın yolunu bulacaklardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 4 Aralık 2024; 9:52:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X