5500 xt 8gb kart ile oynayan varsa yazsın. 2-3 günden önce bakamıycam. |
Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI) (11. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
artık ciddi anlamda bunaldım sıkıldım bu teknik hatalardan ya. ilk oyuna girdim biraz oynadım, çıktım oyundan şimdi oyuna girerken ana menüye geldiğinde oyun tamamen donuyor kesik kesik ses geliyor siyah ekranda. belgelerimdeki ayar dosyasını silince oyuna giriyor fakat grafik ayarlarını değiştirdiğimde (medium yapsam bile ve vram'i aşmasam bile) aynı sorunla karşılaşıyorum. yeter vallaha laptopu camdan aşağı atıcam şimdi sinirimden
-
Oyunda zorunlu RT var. Nvidia 10xx serisi ve AMD 5xxx serisi kartlarda şu an çalışmıyor. Maalesef Vulkan API ile mevcutta bu kartlar açamayacak oyunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 6 Aralık 2024; 20:40:56 > -
-
Oyunu Premium sürümle 1 saat kadar oynadım. Normalde Standart sürümle ön sipariş etmiştim ama oyunun çıkış günü işlerim yoğun bu nedenle Premium sürüme geçerek erkenden başladım. İlk bir saatlik deneyim sonunda oyun çok güzel olmuş diyebilirim çünkü hikayeli sinematik oyunların gitgide azaldığı bir dönemde ilaç gibi geldi. Sinematik sunum beraberinde güzel bir oynanışla bir araya getirilmiş. Teknik olarak oyun fazla bir sorun içermiyor, sistem gereksinimleri epey fazla ama oyunun şuan performans ve akıcılığı gayet iyi. Eleştirel tek yanı ise Ray Tracing zorunlu tutulmuş bunun için bir seçenek bırakıp kullanıcı tercihine bırakabilirlerdi. Oyunun henüz Path Tracing desteği yok ve ilk gün yamasıyla eklenecek. Bu nedenle performans değerleri beklenilenden daha iyi. Oyunun DLSS ve FrameGen desteği ise iyi değil çünkü DLSS açıkken noise oluşuyor. Native TAA daha iyi, belki ilk gün yamasıyla düzeltilir. Herkese iyi oyunlar.
-
Oyunun dil seviyesi nasıl B2 yeterli mi anlamak için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
hayvan gibi sistem gereksinimleri duyurusu yaparak bizi baya korkuttular ama optimizasyon fena değil rtx 4070 ile ultra ayarlarda 60-70 fps arası gidip geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkce yama cikmadi dimi makine ceviri oyun icin
Oyunu gamepassten oynayacağım aboneliğimle. Gamepasste 350 liraya yükseltme paketi var erken erişim veren. Bunu alabiliyor muyum oyuna sahip olmasamda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gamepass bana hayırlı gelmedi ya, Indiana Jones oyun 115 GB iniyor sonunda %99'da hata meydana geldi diyor bırakıyor. Oyun klasörü boyutu 225 GB olmuş bu arada. Error Code: 0x87E0000F baktım Microsoft'un Xbox tarafında aynı hatayla çözüm yolları önerilmiş pek sorunu çözecek şeyler değil.
Bakalım oyunun tüm dünyada official çıkış tarihi 9 Aralık bekleyeyim son defa bir daha Gamepass indirmesi yapayım belki düzelmiş olur, yoksa Steam fiyatı 42 Dolar (Premium Edition: ileride ek çıkacak 2 tane hikaye DLC'leri içerir 62 Dolar) para bulmak lazım ya bilemedim. Hem ayrıca Anonymous Çeviri'den bilgisi geldi Türkçe altyazı çevirisine kendileri başlamışlar, diğer başka yerlerden de makine translate Türkçe yamalar gelecektir bekliyoruz.
@Dutch van der Linde
Gamepass aboneliğinde 350TL ile premium/deluxe yükseltmesi alabiliyor olman lazım o şekilde indiriliyordu. Premium edition sayfasında yükleme bilgilerine bak ana oyundan ayrı 6.1 GB yazıyor, ana oyun standart sürüm 115 GB gerektirir diyor üstüne bunu indiriyor gibi anladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 7 Aralık 2024; 9:15:39 >
-
Evet ben oyle yaptim hocam
Aynı sorunu yaşadım, tamamen iptal edip tekrar indirdiğinizde düzeliyor.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 7 Aralık 2024; 11:35:26 > -
-
oyun iyi ya. yıllar önce tomb raider'dan ve uncharted'dan aşina olduğumuz o macera hissi geri gelmiş. iyi iş çıkarmışlar.
-
Optimizasyon çok iyi ama oyun tam bir VRAM canavarı.
Indiana Jones and the Great Circle proves Nvidia wrong | Digital Trends
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 7 Aralık 2024; 13:56:54 > -
failed to allocate video memory hatası alanlar, nvidia 565.90 driver'ı geri yüklesinler (mevcut güncel driver'ı silmek için ddu kullanmanızı öneririm)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 7 Aralık 2024; 20:16:4 > -
Tr makine çeviri için konu var mı arkadaşlar takip edelim.
-
Oyunda henüz Path Tracing yok.Remi çıkışında eklenecek.
O abartılı gözüken sistem gereksinimlerini o yüzden yazmışlardır.
4070 ti ile en yüksek 4k ayarlarda 75-80 fps alıyorum. DLSS kapalı.
Path Tracing açınca 35-40lara düşecek büyük ihtimalle. O zaman DLSS devreye sokariz. Onda da noise var ama yapacak birşey yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X