Şimdi Ara

Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
16
Favori
20.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5080'nin 16 gb olacağı yönünde söylentiler var. 16 GB bildiğin soygunculuk. 24 olmalıydı.ilerde 5080 süper ya da Tİ 24 olur mu olabilir.Ama Nvidia artık tekel oldu kafasına göre hareket ediyor.Ya da herşeyi bi kenara atıp dlss rtx cart curt amd tarafına yönelip saf güç ile yola devam mı etsek daha mı iyi olur diye düşünmüyor değilim.

• Oyunda bulmacalar ne alemde işten geliyoruz 2 saat oynayalım diye bir de bulmaca çözerek kafayı yemeyelim :D zorlayıcı mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dgkn_sglmr D kullanıcısına yanıt

Çok akıcı, tam kıvamında, tam tadında, kusursuz bir dengede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starborn kullanıcısına yanıt
    Kafa allak bullak oluyor bir yerden sonra. Madem öyle dediniz o zaman şans vermeye değer. Umarım 4060 ile düzgün deneyim alırım. Teşekkürler.

• Giza'da hikayede biraz ilerleyince asker üniforması buluyoruz bu şekilde rahat dolaşılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 10 Aralık 2024; 17:47:17 >
  • Ben bulamadım ray tr nereden kapatılıyor ? 3070 ti kullanıyorum.

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt
    Onlarda ust segment cikarmicak hocam ben 7900xt den 4070 ti super e gectim ne fsr I duzgun ne frame geni amd nin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKHAN 07 -- 10 Aralık 2024; 17:43:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Düzgün Türkçe yama henüz çıkmadı mı

Valla yıllar sonra geçen mart ayında nvidia'dan amd'ye geçtim rahatladım. Nvidia iyi hoş güzel ama VRAM konusunda planlı eskitme olayını insanın gözüne gözüne sokarak yapmaya başladılar. 5000 serisi için hala 12-16 gb'lar konuşuluyor şaka gibi. 2025'te çıkacak zirve olacak kartların artık en düşük modelinin vrami 16 olmalı. Oyun üreticileri belli ki bu saatten sonra vrami verimli kullanmaya çalışmayacaklar. Her geçen gün daha da VRAM şişiren oyunlar sürüyorlar piyasaya. Benden de düşük vramli bir karta zırnık çıkmaz artık. Amd'de hiç anlatıldığı gibi tü kaka değilmiş. Bir seneye yaklaştık daha bir problem yaşamadım. Oldukça memnunum.

hocam masaüstü tarafı yine insaflı, 16 gb diyorsunuz. ya mobil tarafı? laptoplara 4060 4070 diye kart koyuyorlar 8 gb vram var. dışarıdan bakan adam diyor oo 4070 var, bu iyidir güzeldir, sonra vram devreye girdiği zaman patlıyor ne yazık ki. xx50 yi saymıyorum bile zaten onlar giriş seviyesi diye

• formw3 F kullanıcısına yanıt
    Sabahtan beri oyuna girmeye çalışıyorum ayar yapıyorum atıyor. Ayarların etkin olması için gir çık yapmam lazım. Hangi ayarı destekliyor belirsiz vram yetmediğinden boğuşup duruyorum

• CoreGame kullanıcısına yanıt

alla alla ? grafik ayarlarının ekran görüntüsünü atar mısın hocam ? bir de performans telemetri açık şekilde olursa iyi olur

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun Amd den memnunsan wattman hatası almadıysan ne güzel.Gerçi şans işi bunlar.Ama amd ye biraz daha fazla ısınmaya başladım bu nvidia nın tutumları yüzünden.Bu arada AMD 8000 seriside 16 gb deniliyor. XTX serisi 24 gb olursa düşünebilir.Yeni dönemde vram öne çıkacak gibi..

Kafamdaki sistem şöyle yavaştan toplamayı düşünüyorum.

Ekran kartı: rtx5080 veya amd rx8000 serisi

Anakart: MAG X870 TOMAHAWK WIFI

işlemci: Amd Ryzen 7 9700X 3,8

Ram: GSKILL 64GB (2x32GB) TRIDENT Z5 BEYAZ DDR5 6400MHz CL32 1.40V RGB PC Ram vb ramlar

Elimdeki 2 adet m2 ssd yi yeni sisteme takarım. 970 ve 980 pro bunlar. 1 tb 980 500 gb 970.

Yine elimdeki Seasonic Focus Plus 850W 80+ Gold psu ile yeni sistemi götürür diye düşünüyorum.

Monitör: Asus Tuf Gamıng 4K VG28UQL1A 28" 144 Hz 1 Ms ( tam emin değilim sadece örnek diye yazdım)

Kasa olarakta Lıan Lı Lancool 216 Rgb White E-Atx Mıd Tower Kasa

Bakalım umarım toparlayabilirimIndiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 10 Aralık 2024; 20:11:33 >

• Bazen görev yerine yolculuğun tadını çıkarmak gerekiyor.

Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI)

Şu anda 7900 serisinde zaten xtx 24gb, xt 20gb Vram içeriyor 8 bin serisinde niye düşürsünler :) artabilir bile belki. Umarım gönlüne göre güzel bir f/p sistem toplarsın. PC işi sıkıyor valla insanı yok işlemcisi yok gpu'su yok anakartı bitmiyor derdi ama işte alışkanlık bizimkisi.

800p serisinde tepe model cikmicak orta segment cikicak en ust model 8800xt olucak oda 16 gb ile geliyor es geciyorlar bu seriyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKHAN 07 -- 10 Aralık 2024; 20:42:7 >
  • Oyun gerçekten harika , yapay zeka biraz sıkıntılı ama çokta zorlamak istememişler gibi yoksa keşif hissi kaybolacak sanki. Mekanlar güzel tasarlanmış, oyun içine çekiyor insanı. 2 gündür BO6’ ya girmiyorum sayesinde:)

• GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt

Evet o haberleri okumuştum. Doğruysa orta segmenti hedefleyecekler sadece. Bence mantıklı. Fiyat avantajı sunarsa cazip gelebilir kullanıcıya. Zaten Suyu çıktı işin 2-3 senede bir yeni seriye geçiyor firmalar.

500 dolar gibi fiyata 4080 performansi vericekmis kas gucu olarak

• Daha düşük kartı olanlar bu oyun için 6700xt alınır üstüne afmf2 ile framegen açılır yakın seviyedeki nvidia kartlardan daha stabil bir oyun deneyimi yaşanır.

Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.