Şimdi Ara

Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
16
Favori
20.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI)

Bulduğunuz kitaplardan yeni yetenekler öğrenmeyi unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 10 Aralık 2024; 22:34:1 >
  • formw3 F kullanıcısına yanıt

Laptopların vram değerleri şaka gibi gerçekten.Ben hala sızıntılarda 5080 kartının 16 gb vram olmasını aklım almıyor.Resmen ben bu kadar yaptım ister alın ister almayın bana koymaz diyor.Rakibi kalmayınca alıcının anasını ağlatacaklar...

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

16 gelecek malesef : ) Üst seviyeden çekildiler artık fazla vram yokIndiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI) 

• Ray Tracing den kurtuldum sonunda. Anlatıldığı gibi dosyayı değiştirdikten sonra, oyun içinde sarı yazı ile uyarı veren ayarları mutlaka düşürün. En son DLSS ayarlayın monitorunuze göre.
    Rtx 2060 mobile ile 2K da Dlss performas 60 fps sabit alıyorum. gölgeler low bazı ayarlar orta yansıımalar ultra.
    Çok şükür :)

nexus mods :: indiana jones and the great circle
    optimization for Indiana Jones and the Great Circle with RT ON and OFF option
    https://www.nexusmods.com/indianajonesandthegreatcircle/mods/10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 saatten fazla oynadım inanılmaz gidiyor, harika! Machine Games yine yapmış bravo. Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI) 

• DARKKNIGHT54 kullanıcısına yanıt

Modu RTX 2060 ile denedim evet 60 fps veriyor.Yalnız böyle low ayarlarla oynamak bana hitap etmedi.Yeni sistem aldığımda (Artık ne zaman olursa ful ayarlarda 2k veya 4k deneyimlemek daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.)

• Arkadaşlar, okumayan mutlaka olmuştur, mesajlardan belli, aşağıda çok önemli tespitler var. Bu saatten sonra sakın aldanmayın, dikkatli olun, gereksiz yere cebinizdeki paranızdan olup pişman olmayın. Kullanıl(a)mayan güç/hız anlamsızdır. ..90 serisi dışında yeni serilerin (yani ..60, ..70 ve ..80'lerin) eski ..90 serilerinden güçlü/hızlı olmaları bir anlam ifade etmez. 3090 bırakılıp 4080 ve hatta 5080 alınmaz vram yetersizliği nedeniyle. Detaylar aşağıda.

Not: Bu önemli tespit, özellikle en üst düzey PC donanımı olanlar ve 4K Ultra oyun deneyimi için tam manasıyla geçerlidir. Fakat ..60-..70 yani orta seviye hatta ..80 versiyon ekran kartı almayı düşüeneler için de büyük oranda geçerlidir. Tabi bütçe ve imkan meselesi. Tercihinizi bilinçli yapın. Ben yine de yeni nesil diye ve o kadar param yok diye ..60-..70 yani orta seviye yerine iki nesil önceki ..90 seviye almanızı tavsiye ederim.

İlgilenenler bu iki konuyu aşağıdan okuyabilirler. İrtibatlı konular.

https://forum.donanimhaber.com/nvidia-icin-cevap-belli-yeni-seri-4000-5000-olmasi-degil-en-ust-versiyon-90-olmasi-daha-one--160098851#160214127

1- NVIDIA EKRAN KARTLARI İÇİN CEVAP BELLİ, YENİ SERİ (4000, 5000) OLMASI DEĞİL, EN ÜST VERSİYON (..90) OLMASI DAHA ÖNEMLİ!

2- Indiana Jones and the Great Circle deneyimim ve bazı denemelerimin sonuçları (sadece teknik anlamda, rtx, performans, overlock, 3090, 4090 vs. hakkında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 11 Aralık 2024; 15:26:18 >

• muazzam bir oyun uzun zamandir bu kadar keyif aldiğim bir oyun olmamişti,yilin oyunu net

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lostideas L kullanıcısına yanıt

5 sezon dizi çıkar bu yazıdan. “Muhteşem 3090”

3090 iyi hosta artik eskisi kadar hizli degil frame gen yok buyuk nimet hadi gectim rtx performansini ham performans olarak ta geride 4080 den bide yaktigi elektrikte fazla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt

Kardeş ben 2060 kullanıyorum zaten 3090 değil. Heey gidi.. 15 - 20 fps 720 p ile oynardık 20 - 25 yıl önce. Şimdi gençler 3090 beğenmez olmuş vah başımaa :))

Genc mi ben 3090 I begeniyorum zaten 4080 den ustun demis arkadas Ona karsiyim

Yav onu blokla geç hocam. 3090 4070 Ti işte neyin tatavasını yapıyorsa. Bir de destan yazmış. Soba kartı bildiğin. Okumadım bile.

@GOKHAN 07 bahsettiği gibi 3090 mesela eski tip DLSS / FG versiyon teknolojisine sahip olması var, RTX performansının 4xxx'lere göre geride kalma olasılığı var. En önemlisi de böylesi en üst versiyon xx90'lı seriler 4090 illaki elektirik güç tüketimi çok fena değil midir ya? xx90'lı bir ekran kartına en az 850W veya 1000W PSU lazım olmayacak mı, her gün saatlerce oyun açıyorsak o kartlar (ve tüm PC sistemini ayrıca üstüne katmanız lazım) en az 300W'ın üstüne elektirik çeker herhalde.

RT/DLSS/FG anlamında Stalker 2 ve Indiana Jones daha denemedim. Stalker 2'ye başlamak için v1.0.4 yamasını beklemekteyim. Indiana Jones için Türkçe yamasını bekliyorum, Makine Çeviri app.client üzerinden indirilip kurulan yaması translate bayağı kötü diyorlar, SinnerClown Çeviri'den bir hareket bekliyorum. İşte sonrasına her iki oyunu da önce DLSS olmadan tüm grafikler Ultra High (2K) RT Açık bakmam lazım sonrası el mecbur VRAM kısıtlaması DLSS zorunluluğu doğacak mı göreceğiz.

---
    Bu arada Indiana Jones'u Gamepass üzerinden oynayanlar Ayarlar/Yönet kısmına bir baksınlar: Oyun sürümü v1.2.8.0, oyun güncellemeleri bende "Hemen" işaretli fakat "Güncellemeleri kontrol et" kısmı açık değil pasif durumda, yüklü oyun boyutu 113.19 GB kurulu klasör boyutu 112 GB durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 11 Aralık 2024; 13:41:41 >

• sorun kartlarda değil oyunlarda.texture kalitesini medium 4gb, high 8, ultra için 12+ ayarlasan sorun olmazdı.

• sukrullex kullanıcısına yanıt

Valla bende yarısına kadar paragrafların başını sonunu okudum, sonra baygınlık geldi bıraktım.

Bişey değil, yukarda RT devre dışı bırakan Mod paylaştık. Güçsüz ekran kartı olan insanlar faydalansın diye, gönderi adamın 3090 destanının üstünde kayboldu gitti :)

• lostideas L kullanıcısına yanıt

Bunun yeri burası değil hocam. Lütfen mesajınızı siliniz. Ekran kartı bölümüne mesaj atmanızı rica ediyorum

• Şuan Türkçe yamada geldiği için Horizon Zero Dawn Remastered oynuyorum. Ama denemek için dün akşam game passten indiana Jones'u da kurdum ve biraz oynadım.

4070ti super ekran kartına sahibim, oyunu ilk açtığımda otomatik olarak grafik ayarları 1080p'de açıldı ve korktum açıkçası noluyoruz diye :))

Sonra dlss kalite açtım 4k'ya getirdim, grafikler yüksekte duruyordu ellemedim. İlk açılışta ki ormanlık bölümde fps 80 ile 110 arasında gitti geldi. İlerleyen bölümlerde nasıl olur bilmiyorum ama fps değerleri beni çok mutlu etti. Grafik ayarlarında ki yükseği daha da yukarı çekersem çok düşer mi acaba deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 11 Aralık 2024; 11:5:15 >
  • Konu oyun konusu değil ekran kartı rtx konusu

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.