yaptım ama olmadı.bulaamdım çaresini.xbox dan oynuyorum ama yama çıkınca oradan devam edeyim dedim ama olmuyor malasef. |
Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI) (21. sayfa)
-
-
-
13.1 saat oynamışım hala bitmedi, adamlar baya hakkını vermiş. Sanırım 20 saatte biter her halde.
-
Kesinlikle 5k2k çözünürlük yaptım DLDSR ile müthiş. 120-140 fps arası DLSS Performance ile. Cam gibi görüntü. -
bendede aynı duzeltebıldıınızmı
-
Benim de 16 saati geçti. Hikaye devam ediyor henüz daha final havası gelmedi. Ağırlıklı ana görev yapsam da arada ismi gizemli, merak uyandıran bir yan görev görürsem dalıyorum mutlaka. Keşif hissi uyandıran bir yere geldim mi tapınaktır mağaradır oraları da incik cincik dolaşıyorum mutlaka oradan da biraz zaman kaybediyorum muhtemelen. 20-21 saate bitiririm diye tahmin ediyorum. Valla ana senaryo 50 saat sürse yine de oynarım yalan yok. Çok özlemişim böyle oyunları ve Indiana Jones karakterini.
-
frame generation açınca anlık takılmalar yaşıyorsanız, Oyunu nvme ssd ye taşıyın. Oyun bende normal ssd deydi nvme ssd ye alınca düzeldi
-
TGA da Harrison Ford, Troy Baker'ın performansını övdü. Troy Baker da ağlamaklı oldu baya gurur verici usta oyuncudan övgü alması. Bana göre yılın SH2 Remake ile beraber en iyi oyunu.
-
Duzgun turkce yama yok galiba -
Kesinlikle. Bir iki ay önce çıkış yapsaydı aday olup kazanırdı diye tahmin ediyorum. Her noktasında muazzam bir emek olduğunu hissettiriyor oyun. İnşallah ileride tekrar bir i.jones oyunu yaparlar bu dokuyu koruyup. burada kapanmasın bu defter.
-
Onla alakalı değil, frame gen bozuk direkt. Patch gelecek. Bende nvme'de yüklü ama yine oluyor. Sende nasıl olmuyor anlamadım. Hissetmiyor olabilir misin? Olmayan kimse yok çünkü şuanda benchmark bile yapmıyor fg ile teknoloji kanalları.
-
Şu oyun ve götürdüğü mekanlar yaşattığı gerilim
-
oyunda fotograf makinesini çıkaramıyorum bug gibi kullanan varmı ?
-
Optimize Grafik Ayarları :
-Texture Pool Size : Low (For 8GB GPUs)
-Shadow Quality : Medium (Affects Vram Usage)
-Decal Rendering Distance : Ultra
-Global Illumination : Medium (Affects Vram Usage)
-Reflection Quality : Ultra
-Water Quality : Ultra
-Volumetrics Quality : Medium
-Hair Quality : Medium (Affects Vram Usage)
-Texture Anisotropic Filtering : Very Ultra
-Vegetation Animation Quality : Ultra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 13 Aralık 2024; 21:28:27 > -
Nick-Mesaj uyumuquote:
Orijinalden alıntı: OptimizedSettings
Optimize Grafik Ayarları :
-Texture Pool Size : Low (For 8GB GPUs)
-Shadow Quality : Medium (Affects Vram Usage)
-Decal Rendering Distance : Ultra
-Global Illumination : Medium (Affects Vram Usage)
-Reflection Quality : Ultra
-Water Quality : Ultra
-Volumetrics Quality : Medium
-Hair Quality : Medium (Affects Vram Usage)
-Texture Anisotropic Filtering : Very Ultra
-Vegetation Animation Quality : Ultra -
quote:
Orijinalden alıntı: TeslamanOnla alakalı değil, frame gen bozuk direkt. Patch gelecek. Bende nvme'de yüklü ama yine oluyor. Sende nasıl olmuyor anlamadım. Hissetmiyor olabilir misin? Olmayan kimse yok çünkü şuanda benchmark bile yapmıyor fg ile teknoloji kanalları.
Bende olmuyor artık. normal ssd de 2-3 saniyede bir takılıyordu oyun. artık takılmıyor. Sistem 4060ti 9800x3d 32gb Ram
-
Çok güzel gerçekten. Tam koleksiyonluk.
Lamarr WilsonyoutubeIndiana Jones and the Great Circle Collector’s Edition Unboxinghttps://www.youtube.com/shorts/bzWytW1VApk?si=BBrqLW7FEZktzvFp
-
Teşekkürler -
16 saat sonunda bitirdim. Tek kelimeyle mükemmeldi. Animasyon kalitesi, grafikler, sinematikler, karakterler harika! Kesinlikle üçleme yapılmalı.
-
Fazla ssd kullanan bir oyun gibi durmuyordu ama öyleymiş yürüdükçe 350mb/sn civarı okuma yapıyor mekana ve hıza göre 1gb/sn ye de çıkabiliyor. 1 saat oynama sonunda 220gb veri okumuş..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 14 Aralık 2024; 0:4:0 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X