Benim de az önce 22 saat sonunda bitti oyun. Çok iyi iş çıkarmışlar. Baştan sona hiç sıkmadı. Gameplayi ile olsun grafikleri ile olsun hikayesi ile olsun oynadığım en iyi oyunlar arasına girdi kesinlikle. Gamepass üzerinden oynadım. Oyun eskiyip iyice hesaplı rakamlar gördüğünde mutlaka satın alıp eklerim kütüphaneye. Umarım ilerleyen zamanlarda aynı tadı vererek ve bu kaliteyi bozmadan bir indiana jones oyunu daha yaparlar. |
Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI) (22. sayfa)
-
-
Oyunun premium sürümünü %50 indirime almak isteyen varsa forumda satılıyor, linkten ilgili foruma bakabilirsiniz arkadaşlar,
https://forum.donanimhaber.com/ikinci-el-key-gift--f2413
-
Oyun minimum 8gb vram istiyormuş.
Rx5600XT 6 gb ekran kartımla oynama ihtimalim var mıdır?
En son Jedi survivor oyununu yüklemiştim ancak kaplamalar çamur gibiydi bu kartla. Bu oyunda da böyle mi gözükür acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fozdemir -- 14 Aralık 2024; 14:43:33 > -
Yukarılarda bir yerde bir arkadaş mod paylaşmıştı düşük vramli kartlarda oyunun çalışması için.
-
Şimdi sırada hangi oyun var hocam?
-
yıllık izin bitti :) artık günde max 1-2 saat oyun oynayabilme rutinime dönüyorum maalesef. fifa ve nba'den kalan vakitlerde alan wake 2'nin dlc lerini aradan çıkartacağım.
edit: bir de henüz bitirmediğim rdr 1 var tabi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 14 Aralık 2024; 18:19:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dutch van der Lindeyıllık izin bitti :) artık günde max 1-2 saat oyun oynayabilme rutinime dönüyorum maalesef. fifa ve nba'den kalan vakitlerde alan wake 2'nin dlc lerini aradan çıkartacağım.
edit: bir de henüz bitirmediğim rdr 1 var tabi :)
Bende 30 Ocak'ı bekliyorum. Güncel oyun oynadığım için elimde single oyun kalmadı.
-
gamepass versiyonunda ray tracing seçeneği nedense hala yok. benim gibi bu sorunu yaşayan var mı? oyun güncel fakat seçenek hala yok meydanda. amacım rt'yi kapatmak. eğer default olarak kapalıysa ne ala.
-
Ss atalım konu şenlensin
-
Paylaşılmıştır belki bilmiyorum.
RT açılmadığında gölgelerde pop-in problemi var. Siz yaklaştıkça yükleniyor gölgeler, dikkat dağıtıcı.
Oyunda console default olarak aktif. Tilde tuşu ile açıp r_lodscale 3 veya üstünü yazıp enter'a basarsınız bu problem çözülecektir.
Bunun dışında oyunda crosshair var ve kapatma ayarı yok. Alttaki linkten dosyaları indirip oyunun yüklü olduğu klasöre atıp sonra yine console ekranında g_showcrosshair 0 girerseniz kapanacaktır.
-
Gamepass'de böyle bir sorun yok. Ray tracing kapatamıyorsun oyunda. En fazla global illumination'ı kapatırsın. Path tracing ise eğer ekran kartın yeterli değilse ayarlarda hiç görünmüyor. Sadece destekleyen kartlarda görünüyor ve açılabiliyor.
-
RTX 4070 ekran kartı var hocam. Path tracing seçeneği de yok meydanda.
-
Bende seçenek meydanda da, açınca ana menüde bile FPS 1'e düşüyor :)
O yüzden direkt kapattım. Aramanıza çok gerek yok bu yüzden.
Yalnız oyun baya güzel, çok hoşuma gitti. Dünden beri bayadır oynuyorum.
-
Hangi Türkçe yamayı kullanıyorsunuz hocam? Düzenlenmiş makine çevirisi mi bu
-
Aynen bir tane var zaten hocam. Makine çeviri. -
Oyunu bitirdiğimde toplam 22 ancient relic bulmuştum Sukhothai'de çark bulmacalarının haritasını satın aldım 10 tane var hepsinde 1 tane ancient relic var ama 3 tanesini denedim çözemedim sanki eksik bir çark var gibi video izlemekde istemedim video izlemeden çözen oldumu mekana atlayınca genelde yerde bir tane çark oluyor onun dışında başka çark buluyormuyuz.
Edit: Yazınca çözdüm önce yerdeki tüm çarkları topluyoruz sonra bu çarkların hepsi cepteyken gidip tek tek çözüyoruz.
Oyun boyunca şu kutuları açmak için yakında vuracak birşey aradım kendi silahımı çevirip kabzasıyla vurmak aklıma gelmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 15 Aralık 2024; 18:30:48 >
-
Oyunu bitirdim gerçekten çok hoşuma gitti hazır Uncharted serisinin sonu gelmişken bari buradan devam edelim yeni oyun bekliyorum
-
Hocam bu kodları oyunu her açtığımız zaman yazacakmıyız yoksa bir kere yazsak yeterli mi?
-
30 kişi öldürdüm daha ne yapayım.
Şu çark bulmacaları konusunda haritayı alıp mekanlara gidip çözücem diye düşünerek hiç üstteki görevi bile okumamışım alıştık tekdüze basit oyunlara ama bu oyun söz konusu olunca there is always a catch.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X