< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI) (23. sayfa)
-
-
-
Önceki sürüme nasıl dönebilirim?
-
Videoda DDU ile kaldırılması öneririliyor.
https://www.guru3d.com/download/display-driver-uninstaller-download
-
Teşekkürler, bahsettiğiniz programı kurmadan nvidia App üzerinden 566.14 sürümüne döndüm. Oyun düzeldi. Güncelirmefe sıkıntı var. Bir videoda denk geldim son güncelleme ile 566.14 sürümünü karşılaştırmışlar. 10 fps ye kadar farkettiriyor. Bundan sonra başka güncelleme yapmam ya da internetten karşılaştırma izler öyle yaparım. Planlı eskitme dahi yaparlar. Apple da çokça görüyoruz. Yeni 5000 serisi de geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagropa -- 15 Aralık 2024; 23:48:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nvidia App'de bazı oyunlarda fps düşürüyor Stalker2 konusunda paylaştım oraya bakın.
-
Şimdi gördüm hocam. Aradaki farkı görmek için Siz de denediniz mi? Update hiç yapmamak gerekiyor bence artık.
Update yapılır böyle sorunlu bir update olduğu zaman ortaya çıkıyor zaten geri dönülür. Ben radeon kart kullanıyorum.
-
Oyunu 4070ti super ile oynuyorum.
4k Çözünürlük - dlss kalite olarak açık. RT kapalı. grafik ayarlarının hepsi yüksekte.
En başlarda fps çok iyiydi ama vatikan'a gelince 50-55 civarlarında geziniyor.
Ben grafik ayarlarından pek anlamıyorum bana tavsiye edebileceğiniz, görüntü kalitesini çok değiştirmeden fps'yi arttırabileceğim, düşürmem gereken grafik seçenekleri var mı ?
-
düşmanın kafasına (evet bildiğin kafasına) 5 tane mermi sıkıyorum ve ölmüyor. oyunlarla ilgili en sinir olduğum şey. düşmanı öldürmek için 2 şarjör mermi boşaltılması. yani ben anlamıyorum mermi hasar gerçekçilik seviyesini ayarlamak bu kadar mı zor?
-
Oyuna yeni yama geldi, epey sorun düzeltilmiş görünüyor:
https://bethesda.net/en/article/4lXgd5pRCMbAkv9clGQW6A/indiana-jones-and-the-great-circle-tm-update-2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 17 Aralık 2024; 19:20:33 > -
Mekandaki ağır zırhlı ve kaslıları arkadan sessizce aldıktan sonra silah işine girişmek lazım yoksa normal düşman 2-3 mermide ölürken bunlar için çok daha fazlası gerekiyor.
-
4K DLSS Kalite olmaz hocam. 4090 sahipleri belki yapar öyle. Performans ile deneyin. Frame Gen de açın.
-
33mb güncelleme ile baya fix yapmışlar.
4070Ti Super ile 4K DLSS Quality çok rahat olur.
7900XT ile 4K Native son ayar Vatikan 66fps bunun üstüne frame gen ile 132fps de oynuyorum.
Framegen değeri ss lerde çıkmadığı için monitör fotosu çekip büyüttüm.
Yalnız Vatikan işlemciye çok yükleniyor diğer bölümlere göre 6core zorlanır baya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 17 Aralık 2024; 20:56:8 >
-
Bu oyunda oluyor ilginç bir şekilde ama genel olarak 4K DLSS Performans daha iyi. UE 5.5 oyunlarda zaten patates oluyor sistem. Sizin değerler iyiymiş ama ben son chapterdayım, burada grafik kalitesi bariz daha iyi ve fps daha çok düşüyor. vatikan bende de iyiydi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4K da DLSS performans 1920x1080 çözünürlük demek yani 1080P de oynuyorsunuz.
-
-
Bu yeni çıkan güncelleme DLSS açıldığında oluşan performans problemini düzeltmiş belki sorununuz düzelmiştir hala devam ediyorsa işlemci kaynaklı olabilir.
Fixed an issue where Nvidia DLSS may cause performance problems when enabled.
-
4090 100 üst fps mi veriyormuş hemde dlss kapalı şekilde?biz niye göremiyoruz acaba, ulan Nvidia
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X