Şimdi Ara

Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
450
Cevap
17
Favori
14.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Her açtığınızda tekrar yapmanız lazım ama önceki kodları hatırlıyor. Yukarı aşağı tuşu ile hızlıca bulabilirsiniz.
  • Nvidia'nın bu oyuna çıkardığı 566.36 sürücüsünü kullananlar 566.14 e geri dönün.
  • Starborn kullanıcısına yanıt

Önceki sürüme nasıl dönebilirim?

• sagropa kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, bahsettiğiniz programı kurmadan nvidia App üzerinden 566.14 sürümüne döndüm. Oyun düzeldi. Güncelirmefe sıkıntı var. Bir videoda denk geldim son güncelleme ile 566.14 sürümünü karşılaştırmışlar. 10 fps ye kadar farkettiriyor. Bundan sonra başka güncelleme yapmam ya da internetten karşılaştırma izler öyle yaparım. Planlı eskitme dahi yaparlar. Apple da çokça görüyoruz. Yeni 5000 serisi de geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagropa -- 15 Aralık 2024; 23:48:0 >

Nvidia App'de bazı oyunlarda fps düşürüyor Stalker2 konusunda paylaştım oraya bakın.

• Nvidia konusu açılmışken iyi denk geldi.

Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI)

Şimdi gördüm hocam. Aradaki farkı görmek için Siz de denediniz mi? Update hiç yapmamak gerekiyor bence artık.

Update yapılır böyle sorunlu bir update olduğu zaman ortaya çıkıyor zaten geri dönülür. Ben radeon kart kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.