|
Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI) (23. sayfa)
-
-
Nvidia'nın bu oyuna çıkardığı 566.36 sürücüsünü kullananlar 566.14 e geri dönün.
-
Önceki sürüme nasıl dönebilirim?
-
Videoda DDU ile kaldırılması öneririliyor.
https://www.guru3d.com/download/display-driver-uninstaller-download
-
Teşekkürler, bahsettiğiniz programı kurmadan nvidia App üzerinden 566.14 sürümüne döndüm. Oyun düzeldi. Güncelirmefe sıkıntı var. Bir videoda denk geldim son güncelleme ile 566.14 sürümünü karşılaştırmışlar. 10 fps ye kadar farkettiriyor. Bundan sonra başka güncelleme yapmam ya da internetten karşılaştırma izler öyle yaparım. Planlı eskitme dahi yaparlar. Apple da çokça görüyoruz. Yeni 5000 serisi de geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagropa -- 15 Aralık 2024; 23:48:0 > -
Nvidia App'de bazı oyunlarda fps düşürüyor Stalker2 konusunda paylaştım oraya bakın.
-
-
Şimdi gördüm hocam. Aradaki farkı görmek için Siz de denediniz mi? Update hiç yapmamak gerekiyor bence artık.
-
Update yapılır böyle sorunlu bir update olduğu zaman ortaya çıkıyor zaten geri dönülür. Ben radeon kart kullanıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X