Şimdi Ara

Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
16
Favori
19.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her açtığınızda tekrar yapmanız lazım ama önceki kodları hatırlıyor. Yukarı aşağı tuşu ile hızlıca bulabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nvidia'nın bu oyuna çıkardığı 566.36 sürücüsünü kullananlar 566.14 e geri dönün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starborn kullanıcısına yanıt

Önceki sürüme nasıl dönebilirim?

• sagropa kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, bahsettiğiniz programı kurmadan nvidia App üzerinden 566.14 sürümüne döndüm. Oyun düzeldi. Güncelirmefe sıkıntı var. Bir videoda denk geldim son güncelleme ile 566.14 sürümünü karşılaştırmışlar. 10 fps ye kadar farkettiriyor. Bundan sonra başka güncelleme yapmam ya da internetten karşılaştırma izler öyle yaparım. Planlı eskitme dahi yaparlar. Apple da çokça görüyoruz. Yeni 5000 serisi de geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagropa -- 15 Aralık 2024; 23:48:0 >

Nvidia App'de bazı oyunlarda fps düşürüyor Stalker2 konusunda paylaştım oraya bakın.

• Nvidia konusu açılmışken iyi denk geldi.

Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI)

Şimdi gördüm hocam. Aradaki farkı görmek için Siz de denediniz mi? Update hiç yapmamak gerekiyor bence artık.

Update yapılır böyle sorunlu bir update olduğu zaman ortaya çıkıyor zaten geri dönülür. Ben radeon kart kullanıyorum.

• Oyunu 4070ti super ile oynuyorum.

4k Çözünürlük - dlss kalite olarak açık. RT kapalı. grafik ayarlarının hepsi yüksekte.

En başlarda fps çok iyiydi ama vatikan'a gelince 50-55 civarlarında geziniyor.

Ben grafik ayarlarından pek anlamıyorum bana tavsiye edebileceğiniz, görüntü kalitesini çok değiştirmeden fps'yi arttırabileceğim, düşürmem gereken grafik seçenekleri var mı ?

• düşmanın kafasına (evet bildiğin kafasına) 5 tane mermi sıkıyorum ve ölmüyor. oyunlarla ilgili en sinir olduğum şey. düşmanı öldürmek için 2 şarjör mermi boşaltılması. yani ben anlamıyorum mermi hasar gerçekçilik seviyesini ayarlamak bu kadar mı zor?

• Oyuna yeni yama geldi, epey sorun düzeltilmiş görünüyor:

https://bethesda.net/en/article/4lXgd5pRCMbAkv9clGQW6A/indiana-jones-and-the-great-circle-tm-update-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 17 Aralık 2024; 19:20:33 >
  • Mekandaki ağır zırhlı ve kaslıları arkadan sessizce aldıktan sonra silah işine girişmek lazım yoksa normal düşman 2-3 mermide ölürken bunlar için çok daha fazlası gerekiyor.

• ylönen kullanıcısına yanıt

4K DLSS Kalite olmaz hocam. 4090 sahipleri belki yapar öyle. Performans ile deneyin. Frame Gen de açın.

• 33mb güncelleme ile baya fix yapmışlar.

@sukrullex@ylönen

4070Ti Super ile 4K DLSS Quality çok rahat olur.

7900XT ile 4K Native son ayar Vatikan 66fps bunun üstüne frame gen ile 132fps de oynuyorum.

Framegen değeri ss lerde çıkmadığı için monitör fotosu çekip büyüttüm.

Yalnız Vatikan işlemciye çok yükleniyor diğer bölümlere göre 6core zorlanır baya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 17 Aralık 2024; 20:56:8 >

Bu oyunda oluyor ilginç bir şekilde ama genel olarak 4K DLSS Performans daha iyi. UE 5.5 oyunlarda zaten patates oluyor sistem. Sizin değerler iyiymiş ama ben son chapterdayım, burada grafik kalitesi bariz daha iyi ve fps daha çok düşüyor. vatikan bende de iyiydi.

• sukrullex kullanıcısına yanıt

4K da DLSS performans 1920x1080 çözünürlük demek yani 1080P de oynuyorsunuz.

Evet doğrudur zaten anlamlı bir kazanım olması için böyle olması gerek. İhtiyaç yoksa DLAA açılır yoksa DLSS açmanın ne anlamı kalır ki? Bu arada ben 5k2k oynuyorum 5160x2160

Nvidia da Performance ile ölçmüş fpsleri. Boşa demiyorum yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 17 Aralık 2024; 21:9:49 >

• ylönen kullanıcısına yanıt

Bu yeni çıkan güncelleme DLSS açıldığında oluşan performans problemini düzeltmiş belki sorununuz düzelmiştir hala devam ediyorsa işlemci kaynaklı olabilir.

Fixed an issue where Nvidia DLSS may cause performance problems when enabled.

• sukrullex kullanıcısına yanıt
    4090 100 üst fps mi veriyormuş hemde dlss kapalı şekilde?biz niye göremiyoruz acaba, ulan Nvidia

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.