Şimdi Ara

Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
16
Favori
19.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    DLSS off yazdığı Frame Gen kapalı anlamında sanırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Starborn kullanıcısına yanıt

Az önce güncellemeden sonra yeniden oyuna girdim.

4k+supreme ve ultra ayarlar, dlss kalite ve fg açık bir şekilde 100-110 fps alıyorum. Dün aynı ayarlarda hatta supreme bile değildi high ayarlarda 55 fps civarıydı. :)

• Arkadaşlar RTX 4060'lı bir laptopum var, oyunu asla oynayamıyorum. İlk açılış menüsünde kısa bir süre geçince oyun kilitleniyor ve asla açılmıyor. Görev Yöneticisinden kapatıyorum. Tekrar girmek istediğimde safe mode ile açılsın mı diyor xbox pc uygulaması, o şekilde açıldığında da neredeyse tüm ayarlar low'da çamur gibi görüntü oluyor. Yeni update gelmiş, belki çözülmüştür dedim ama hiç bir şey değişmedi. Ne yapılmalı acaba ?

Dediğiniz gibi, Baya hatayı düzeltmişler, güncelleme ile. 4070Tİ Super 16 Gb, Ryzen 7 9700X ile full ayarlarda native 65 fps alıyordum şimdi 100 fps civarı. Ama Path of Ray Tracing ile maalesef performans sorunu oluyor.

• Official Accolades Trailer - Indiana Jones and the Great Circle

Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI)Bethesda Softworksyoutube
    Indiana Jones and the Great Circle is available now on Xbox Series X|S, Game Pass, and PC. Adventure Calls! Heralded as "One of 2024's Best", see for yourself what critics are saying about the globetrotting adventure. Visit the official website and follow for updates on social media: • Official Site – https://indianajonesandthegreatcircle.com • Instagram – https://www.instagram.com/bethesda/ • TikTok – https://www.tiktok.com/@bethesda ESRB RATING: Teen with Violence, Blood and gore, Mild language, Drug reference
    https://www.youtube.com/watch?si=zBG6yTYu9uWVSUgi&v=Z4jeskJYkuc&feature=youtu.be
  • sagropa kullanıcısına yanıt

Native derken dlss fg vs kapalı olarak mı diyorsunuz hocam ?

• Harika bir karakter.

Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI)
  • _botturgec_ kullanıcısına yanıt
    Bende masaustu 4060 var. Gayet rahat oynuyorum hocam şükür. Muhakkak laptop ile masaustu arasında fark var ama tavsiyem once dlss i kalite moduna alın sonra grafik ayarlarını kurcalayın. Dlss açmadan grafik ayarını low dan yukarı alırsanız fps düşüyor bazen de kilitleniyor.

• ylönen kullanıcısına yanıt

DLAA veya DLAAsız native full ayarlarda da 100 Fps civarı alıyorum, path ray of tracing full kapalı bu arada. Dlss yi açmadım Bu oyunda açıkçası RT nin çok farkını görmedim. Cyberpunk ta gerçekten parh of ray tracing farkettiriyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sagropa kullanıcısına yanıt

Hocam bende aynı kartı kullanıyorum dlss kalite ve fg açık 110fps alıyorum.

Benim işlemcim kötü ryzen 5 3600 kullanıyorum fark oradan kaynaklanıyor sanırım. Benim dlss ve fg açık aldığım fpsyi siz native alıyorsunuz :)

O işlemci gitmeli ama 5600 e geçmeyin 8core olsun.

Çok konu dışı olacak ama işlemci olarak ne önerirsiniz hocam ?

Asus B450M Dragon AM4 anakart kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 18 Aralık 2024; 10:4:12 >
  • Çok ilginçtir ki Update 2 sonrası dlss dosyam silinmiş. FG dosyası duruyordu. DLSS dosyası indirip attım klasöre, öyle düzeldi. Oyunu bitirdim bu arada. Ivır zıvırlar kaldı onları da sakin kafayla bitiririm. Devam oyunu bekliyorum.

Win 11 24H2 ile bitirdim oyunu. Gece Win 10 22H2 kurdum fps arttı, bariz akıcılık farkı var. Boşuna hamallık yapıyormuşum. 24H2 benim gördüğüm en kötü sistem herhalde.

Popüler herhangi bir amd işlemci konusuna danışın.

8core tavsiyesi isteyin 6 öneren olursa bloklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 18 Aralık 2024; 14:5:0 >

5700x3d alacaksınız dertler bitecek. Ben b550 anakart, 3080 ile 5600x 4.8ghz clocklu kullanıyordum takılmalar oluyordu ama şimdi hepsi gitti. Yeni oyunlarda 3d cache önemli fark yaratıyor. Tray işlemciler daha ucuz bu arada kutulu almayın boşuna.

• speedycihan kullanıcısına yanıt

Evet hocam haklısınız en mantıklı seçim 5700x3d gibi duruyor. Teşekkürler.

• Oyuna girdikten sonra kaldığınız yerde ana menüde beklemesi ve continue deyince yazıların gidip direkt ekranın gelerek devam etmesine hasta olan tek ben miyim bu arada Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI) 

• Ormanci kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle süper bi tercih olmuş. Tps kameradan şapkayı takarak fps e geçmesi de güzel 😀

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Valla hocam ben anlayamadım. Tabii ki masaüstü versiyonu daha performanslıdır fakat bugüne kadar sorun yaşadığım tek oyun bu oldu. Bir çok şeyi denedim ama bir türlü performans alamıyorum. Oyuna update ya da yeni ekran kartı güncellemesi beklemek dışında sanırım çözüm yok. Dediğim gibi kilitlenip zorla kapattıktan sonra tekrar girmeye çalıştığımda "daha önce sorunlu kapanmış oyunu güvenlik modunda açalım mı" diye soruyor, o şekilde de neredeyse tüm ayarları dipte açılıyor çok kötü görünüyor oyun.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Evet bu arada ben de dahil olmak üzere çoğu kişi o dövüş savaş mekanikleriyle FPS nasıl olacak TPS daha iyi olmaz mıydı falan diyorduk, adamlar coşmuş resmen. Oyun baya zevkli.

Ancak Gamepass uygulaması son 1 aydır cozuttu, oyunları güncelleyeceğim derken hata verip tekrar baştan tümünü indirmeye çalışıyor. Stalker ve Indy'de 100 gb indirmeye çalışıyor başa dönüp dönüp.. Bu sıkıntı uzundur varmış aslında ama bende son dönemde yaptı böyle. Uygulamayı resetleme vs bir şeyler diyorlar bakalım akşama deneyeceğim bir iki bişey...

5700x3d konusu geçmiş, bu işlemci bende de var bu arada, 4070 de ekran kartı var, 2K çözünürlük ile DLSS şu bu açık şekilde baya ciddi ciddi "yağ gibi akıyor", bu anlamda gerçekten etken mi bilmiyordum ama oyun hem zevkli hem de böyle sıkıntısız olunca uzunca süredir çok büyük keyif aldığım yapımlardan biri oldu.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.