Kotaku bir yazı yazmış Vatikan'ı hızlıca bitirip diğer haritaya geçin diye bende ilk oynayışımda 1 saat anca oynamıştım Vatikan'ı sıkıcı gelmişti sonrasında Giza ise harikaydı.Oyunun kalitesini görünce yeterince keşif yapmadığımı düşünüp bitirmeden baştan başladım Vatikan'a 6 saat gömdüm ilkinde görmediğim baya mekan keşfettim hala görevlerim var. Ana görevde ilerlemeyince o haritadaki bazı yan görevlerde açılmıyor. Posta ofisindeki tüm kitapları satın aldıktan bir süre sonra yenileri geliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 11 Aralık 2024; 14:42:10 > |
Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI) (20. sayfa)
-
-
Hocam kapat aç yapınca düzeldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
90 sever arkadaş burayada damlamış kaçırdığı nokta herkes üst seviye kartlarda 4k oynamıyor
Ben 1080 monitör de 4080 kullanıyorum
Kotaku falan okuyup kafanızı bulandırmayın beyinsiz tipler yazıyor işte kafasına göre. Orası zaten patladı aylar önce yazar falan kalmadı biton drama olmuştu.
-
Oyunun dövüş mekanikleri de çok başarılı. İlk kez bir FPS oyununda dövüşürken keyif alıyorum. düşman kalabalık değilse gizliliği bırakıp döve döve ilerliyorum.
EDIT: ilk kez demeyeyim dying light'a ayıp etmeyeyim. Onda da iyi işliyordu dövüş mekaniği.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 11 Aralık 2024; 20:13:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında haklılar bende başında hiç sevmemiştim orayı ama ilerleyip oyundan kalite aktığını görünce başa döndüm hatta Vatikan'da karakteri öyle bir geliştirdimki 2 yumrukla yere seriyor adamı.
-
1080p DLAA da Ray Tracing açık sabit 75 fps oynuyorum. Sinematiklerde mecburen 60 fps e iniyor. 4060-Ryzen 5 5600 ikilisi ile gayet memnunum. Path tracing li halini deneyimleyemedim ama şu anki grafiklerden epey memnunum. Oyun nefis olmuş. Yıllardır Microsoft'tan beklenen o Sony exc leri kalitesinde bir oyun olmuş. Henüz başlarındayım ama çok beğendim. Türkçe yama ise yeterli geldi genel olarak. Çok sırıtan hatalara denk gelmedim. Ama misal günlük açılacak open-açmak şeklinde çevrilmiş 'aç' şeklinde değil de. Ya da 'clear path' yolu temizle değil de 'temiz yol' olarak çevrilmiş :D İngilizceniz varsa zaten neyi kastettiğini anlıyosunuz. Genel olarak çeviriyi de tavsiye ederim :)
-
Adam akilli bi turkce yama var mi arkadaslar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKHAN 07 -- 11 Aralık 2024; 21:41:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun şu haliyle gerçekten harika görünüyor RayTracing(RT) DLSS açık 4060'da fps'ler hiç fena değil. 1080p'den 2K.1440p oyunculuğuna geçtim (hem Stalker 2'de hem Indiana Jones'da) grafikler Ultra'da RT açık DLSS kapalı nasıl olacak. Bir de DLSS kullanmaya bir türlü ısınamadım sevemedim, sanki grafiklerin detaylarını azaltıyor görüntüye garip bir bulanıklık blur'luk veriyor gibi oluyor kötü gözüküyor.
Bu arada Indiana Jones için Türkçe yama DH'de çıkan makine çeviri translate olan mı? yorumlarda çok kötü olduğunu söylüyorlar çoğu yer eksik yetersiz kalmış, hatta yama sonrası indy'nin ellerini kolları yok oluyor gözükmüyor diyenler vardı. SinnerClown Çeviri'den bekliyoruz ama daha karar vermedik diyorlar belirsiz bırakıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 11 Aralık 2024; 23:14:51 >
Hocam oyun kesinlikle ray tracing veya path tracing açık oynanmalı bana göre. Grafikler,ışıklandırmalar çok güzel görünüyor. Çeviri zaten 1 tane yayınlandı makine çeviri. Bende herkeste olan el kafa görünmeme sorunu olmadı. Maşallah diyelim. Birkaç ss daha atayım o kadar güzel manzaralar var ki devamlı foto çekmek istiyor insan. Hikaye de güzel sardı :D
-
XenoGamingyoutubeComparison between the in game footage of Indiana Jones and the Great Circle compared to Raiders of the Lost Ark movie footage. Game footage captured on the Xbox. #indianajonesandthegreatcircle #raidersofthelostark #gaminghttps://www.youtube.com/watch?v=CqCKbNrKimo
-
Ben sandım ki mediafire.com'dan altyazı yama dosyalarını normal indiriyoruz oyun klasörüne kopyala/yapıştır diyerek (SinnerClown Çeviri yamaları böyle olur) Indiana Jones Türkçe oluyor ama böyle değilmiş. Download tıklayınca MC_Yama_Yukleyici_V8 geliyor bildiğimiz Makine Çeviri gurubunun client.app uygulaması anladık da, daha ilgili MC_Yama_Yukleyici_V8'i linkten indirmeye bile trojan-virüs diye bunu antivirüs yazılımı durduruyor server bağlantısını direkt kesiyor pek güven vermedi bu hali. Anonymous Çeviri'nin de kendi kurulan app client'ı var gayet temiz rahat sorunsuz olduğunu biliyorum, mesela en güzeli SinnerClown valla hiç böyle şeylerle uğraştırmıyor umarım Indiana Jones çevirisini yaparlar demekten başka çaremiz yok anlaşılan.
-
path tracing açınca mediumda bile ana menüde bile 8-9 FPS'leri gördüm bu normal mi sizce DLSS falan hak getire
-
Bug var hocam. DLSS yi Native TAA yapıyorum. Frame Gen kapatıp oyuna dönüyorum. Sonra bu ikisini tek tek tekrar açıyorum. Birkaç dakika içinde oyun kendine geliyor nedense. İlk 2-3 dakika acayip donuyor. Sonrasında yağ gibi akıyor ama.
Arkadaşlar soruma lütfen gülmeyin
Rtx1060 kart ile en düşük ayarlarda oynayabilir miyim bu oyunu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GAMESMARKyoutubeIndiana Jones and the Great Circle On GTX 1060 (Doesn't Work)https://www.youtube.com/watch?si=I0APo5h2NhKPvU-i&v=ZvoMUHYJD1Q&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Laptop üzerinden oynuyorum oyunun işlemci kullanımı %90 :D optimizasyon açısından sorunlu 8 vramli kartlar için
bu hatayı alıyorum.ne yaptıysam oyunu başlatmadım.internette de söylenen bir kaç şey var onları yaptım yine olmadı.çözümü bilen var mı?
ekran kartı rtx2060 ram 16gb
-
Ekran kartı sürücü sorunu gibi ddu ile kaldırıp yeniden yükleyin.
-
Tşkler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X