Şimdi Ara

Indiana Jones and the Great Circle | Xbox Ana Konu | 9 Aralık 2024 GP Day One (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: GOKHAN 07
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
13
Favori
5.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Oyunun ana menüsünde game slots diye bir seçenek var.Orada 3 save kaydı tutuyor oyun , sanırım yarım saat aralıklarla alınmış save'ler.Ordan yarım saat önceki save'e dönüp tekrar dene istersen bu sefer düzelir belki.Bethesda sitesinde yarım saat demiş ama sen yine de saatlere dikkat et.Çok eskiye de atabilir.

Ben de dün ana hikaye sinematiği tetiklenmeden yan odada loot yapayım dedim , meğer açılmaması gereken bir kapı açılmış , bir anda ana hikayeye devam etti.Bir boss savaşı ve 2-3 dk'lık önemli bir sinematiği kaçırttı oyun bana.Oto save de aldığı için geri dönemedim.Yarım saat önceye de dönmek istemedim.

Oyun muazzam bu arada o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 11 Aralık 2024; 8:42:30 >
  • frkmngr9153 kullanıcısına yanıt
    Ben haritayı %100 bitirmek üzereyim son 2 ach kaldı 60 değil 35 saat sürüyor %100 yapmak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wither kullanıcısına yanıt
    Deneyeyim aksam hocam tesekkurler.

Edit: Denedim 30dk onceki saveden devam ettim yine olmadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 11 Aralık 2024; 22:55:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Silah'ı pataklama moduna aldığında sağ altta silah can barını gösteriyor. Silahı kırmadan önce repair kit ile tamir edebiliyorsun.

• Oyun güzel de, 20 tane adamın arasına yumrukla dalmak durumunda kalıyoruz.

• Oyuna güncelleme gelmiş series x görüntüleri çok değişmiş iyi ki oyunda fazla ilerlememişim

öncesi

Indiana Jones and the Great Circle | Xbox Ana Konu | 9 Aralık 2024 GP Day One

sonrası

Indiana Jones and the Great Circle | Xbox Ana Konu | 9 Aralık 2024 GP Day One

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.