Şimdi Ara

Indiana Jones and the Great Circle | Xbox Ana Konu | 9 Aralık 2024 GP Day One (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: GOKHAN 07
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
13
Favori
5.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok iyi

• Xbox'da oyun yok masalı bu oyunla son bulur artık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xbox bu sefer başardı gibi daha avowed fable perfect dark gears var ben iyi bekliyordum ama bu kadar beklemiyordum wolfenstein yapımcıları kendine has tarzı ile yine kalitesini konuşturmuş 2025 goty adayı oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocK__StaR -- 6 Aralık 2024; 14:47:39 >
  • Şu oyuna bir de tps seçeneği koysalar tadından yenmezdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TPS olsa efsaneler efsanesi olurmuş fakat FPS haliyle bile efsane duruyor. Tablo gibi oyun. Ayrıca dünya üzerinde Indiana Jones'u bilmeyen var mıdır, şu kült olmuş markanın oyununda Türkçe dilinin olmaması çok yanlış. Suyun karşı tarafında Unc...d adlı oyuna birebir rakipsin ve o oyun full Türkçe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 6 Aralık 2024; 16:28:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metal Head kullanıcısına yanıt
    Bethesda denen gudubet şirket yüzündne böyle. Tanıtımlar türkçe oyun değil. Moda oldu bu aynısını rockstar, ubisoft'da yapıyor.
    XGS'nin oyunu olsaydı türkçe yaparlardı.

• Tps olmaması sebebi adamlar açıkça tps oyun yapamıyoruz diye açıkladılar tamamen sebeb bu

• TPS olmaması bu oyun için eleştiri sebebi olmuş ama bence aksine bir farklılık katan etmenlerden. Birebir Tomb Raider, Uncharted'a benzetmek yerine kendi kimliklerini korumaları hoşuma gitti. MachineGames'i Wolfenstein serisini yaparken çok başarılı bulmuştum. Bence bildikleri şekilde yapmaları daha iyi olmuş oyunu.

• yama kısmına da yazdım ama cevap gelmedi.buraya da sorayım belki bileniniz vardır.

"xbox uygulamasında bilgisayarda yama yapılabiliyor mu? eğer olursa pc ye indiricem xbox uygulamasından olmazsa xbox üzerinden oynuyacağım. var mı bilen?"

• Herkes oynuyor,bende niye açılmadı hala,inceleme sürümü mü ??

• quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Herkes oynuyor,bende niye açılmadı hala,inceleme sürümü mü ??
    Premium a yükseltenler oynuyor.

• Persona_6 kullanıcısına yanıt
    Şimdi oldu 😀

• Mısır tarafına geçtim ama oyunda bölgeler arasında gezinme var. Küçük bir map olarak düşünüyorsunuz ama çok detaylı ve içerisinde çok fazla içerikli görevler var. Her yerden birşey fırlıyor. Çok detaylı. Harika oyun.

• Çok güzel olmuş ya bayıldım oyuna.

• Malum yerlere düşmüş bile oyun.

• saitates kullanıcısına yanıt

kopya koruması yok, 1 aylık game pass ile %100 bitirilir.

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Öyle. , bekleyeceğiz bakalım 9unda çıkıyormuş Gamepass’e.

• saitates kullanıcısına yanıt

çok çakallar erken erişimi haftasonuna atmışlar insanalr oynasın diye standart yayınlanışı haftaiçine denk geliyor

• malum yerlerde oyun 102 gb

• Yorumlara bakıyorum da bu oyun xbox özel oyunu değil ki neden xbox bu sefer başarmış gibi şeyler yazmışsınız? Ps sitesinde de bu oyun görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.