|
Indiana Jones and the Great Circle | Xbox Ana Konu | 9 Aralık 2024 GP Day One (6. sayfa)
-
-
o kadar detaylı bilmiyorum, xbox özel oyunu mu diye baktım ps store'da görünce xbox özel oyunu değil herhalde dedim
-
Xbox'ın oyunu fakat IP sahibi disney olduğu için kısa süreli exc kalıyor.
-
Yan gorevleri yaparsak oyun baya uzun surecek gibi helal olsun bu kadar iyi beklemiyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 8 Aralık 2024; 17:22:26 > -
Oynadıkça başından kaldırmayan, görev yaptıkça yapasın gelen, haritayı keşfettikçe keyif veren, uzun soluklu muhteşem bir oyun. Açık ara bu yıl oynadığım en iyi oyun ve kimse bu kadarını beklemiyordu sanırım. Puanım 9.5/10 -
-
Şunu anladım sinematik, aksiyon, macera, gizemli, bulmacali oyunlara hasret kalmışız gündemim de olmayan bir oyundu ama sürprizin alasını yaptı daha başlarda olmama rağmen keşif hissine bayıldım yakın dövüş çok tatminkâr oyunla birlikte filmleri de izliyorum yumruk atarken ki kroşe sesi filmlerden alınmış çok tatlı olmuş.
Bir diğer mevzu ise oyunun dili çok ağır değil B1-2 seviyesi yeterli geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 9 Aralık 2024; 7:52:35 > -
Herkes oyunu bitirmiş biz yeni başlıyoruz vay anasını -
yanlız değilsin hocam,bende premium'a yükselttim ama açılış sahnesini oynayıp bıraktım,stalker'ı yarım bırakmaya kıyamıyorum onu bitirip öyle başlıycam indianaya 😁 -
Akşam gireceğim bende -
Şimdiden iyi oyunlar -
vulkan hatası veriyor. youtube dan izledim yaptım ettim olmadı.giremiyorum oyuna.
-
Oyuna başladım ilk 15 dakikada iki şey söylemek istiyorum ilki menü tasarımı enfes olmuş ikincisi ise oyunun ses kalitesi aşşşırı iyi
-
-
-
Dün 3 saat oynadım çok beğendim oyunu, tek eksigi yapay zeka bana göre. Grafikler özellike ses çok iyi olmuş, yarı açik dünya ve heryer keşife açık ve bulmacalar kivaminda olmuş.
Bu oyunu %100 yapacakların işi zor 60 saat falan lazim belkide. En zevk aldığımda gitar veye keman ile adam dövmek, tam filmlerdeki gibi ses çıkıyor vurdukça -
Gerçekten böyle oyunları özlemişim oyun bethesda oyunu olduğunu belli ediyor mekanikleri olsun haritası olsun keşifi olsun oyunu oynayınca baya bethesda oyunundan çıkma olduğunu görüyorsun oyun aksiyon oyunu değil bunu da söylemek lazım aksiyon ağırlıklı değil bundan çok beklentisi olan varsa hayal kırıklığına uğrar bu baya macera keşif oyunu dishonored oyunlarına falan da yapısı baya benziyor oyun oyunu beğendim
Puanım 9
-
Oyun benim icin bitti sanirim karakter burada normalde dala tutunuyor, bende ise olmuyor 20 kere denedim
Ayni sorunu yasayanlar var
https://www.reddit.com/r/indianajones/comments/1h8xj1q/game_breaking_bug_cant_climb_the_vine_in/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 10 Aralık 2024; 19:16:54 > -
Silahla adam pataklıyordum silah kırıldı oyunda çok güzel detaylar var -
Yıllardır kabak tadı veren o kadar fazla oyun çıktı ki!Her iki konsoldaki birkaç exc oyun hariç elle tutulur bir oyun yoktu.
Neden çıkacak her oyun Souls oyunu olmalı mesela?Temcit pilavı gibi her sene çıkan Assasins Creed serileri,senaryo ve hikaye kısmının önemsenmediği ve sadece online bir oyun haline gelen Call of Duty serileri…
Hikaye kısmına odaklanan belli bir dönemi,film atmosferini keyifli oynanışla sunan İndiana Jones tarzı oyunlara hasret kalmıştık.Senenin sonuna doğru oyunseverlere ilaç gibi gelen bir oyun oldu.
Bu oyunla aynı tarzda olmasa da Machine Games’ten ,eski Medal of Honor oyunlarının tarzında bir fps oyunu da bekliyorum.Belli oldu ki bu oyunun yapımcısı,dönem ve film oyunlarını ,hikaye tabanlı oyunları ,başarıyla yansıtan birkaç oyun firması arasında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 10 Aralık 2024; 23:30:29 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X