Şimdi Ara

İndigo sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İndigoya yeni başladım . Hadi dedim bir tane poke kasayım. Abra kastım bi buçuk satte 71 lvl. oyuna yeniden girdiğimde yoktu. bu ne olabilir??

• BUG
  • şans işte:D kıytırık bir işe başlayalım dedik o da elimzide patladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: deltadex

şans işte:D kıytırık bir işe başlayalım dedik o da elimzide patladı

Abi geçmiş olsun.İstesen yine kasarsın ama adamın emeği gidince bi başka oluyo
  • sağol kardeşim.Ya umrumda değil hesap silinsin farketmez ama bilgisayarın başında saf saf uğraşıyoruz o da gidiyo ya..
  • nasıl71 yapio ben bi buçuk saatte 5 lwl atlatiom
  • quote:

Orjinalden alıntı: Paladin Artix

nasıl71 yapio ben bi buçuk saatte 5 lwl atlatiom

Şöyle söyliyim.Deltadex abiyi foruma kaydolmadan öncede Crater'de tanırdım.Bana bir iki yardımı dokunmuştu Gerçekten inanılmaz bir şekilde kasıyor ve Crater'de ilk 50'nin içinde diye hatırlıyodum (11. miydi neydi )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    audi sorun nasıl giderilir?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim öyle takılırken çaktım bu yöntemi. Bir tane charizardım var 52 lvl. onun ember saldırısıyla articuno ya saldırıyorum. iki kez vurduktan sonra bir canı kalıyo. onu da abrayla öldürüyorum. lvl 40 a kadar neerdeyse her savaşta bir lvl atlıyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deltadex

Kardeşim öyle takılırken çaktım bu yöntemi. Bir tane charizardım var 52 lvl. onun ember saldırısıyla articuno ya saldırıyorum. iki kez vurduktan sonra bir canı kalıyo. onu da abrayla öldürüyorum. lvl 40 a kadar neerdeyse her savaşta bir lvl atlıyo.

ortak olalim mi bendede 25 var en yüksek
  • istediğin zaman yardımcı olurum elimden geldiğince. Ama ortaklık pek bana göre değil kardeşim.
  • ya küfretmemek elde deği. electrivirem vardı 41 lvl. yerinde 23 lvl croconaw var
  • Sen o charı kapat yeniden başla tavsiyem O chara takmışlar kafayı
  • ben de düşündüm de deltadex aldık bi kere şimdi başka alsam çakma gibi gözükür. Sevdim de oyunu ilerlemeyi düşünüyorum. Ama böyle saçma iş olmaz yine bşladım abraya:D allahtan electauzzda vardı yedek
  • Bak yine bişey olcak.Söylemedi deme. Allah korusunda Bi kere daha bişey ollursa bence yeni aç.Bide adın deltadex dimi oyunda
  • evet deltadex oyunda adım. Ekle beni arkadaş listesine oynuyosan
  • Tamam eklerim girdiğim zaman
  • sertaç abi ence sen my zoneden tüm pokelerine bak elki dier pokelerin arasina düsmüstür
  • bakmam mı kardeşim yerlerinde başka pokeler var.
  • ya elite 4 şampiyonlarını yenmek için kaç pokemin kaç lvl olması gerek bide bulbuasur ,charmender felanda çıkıomu
  • Hocam senin hesabı çalmış olmasınlar?Pokelerini götürüyorlardır belki?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.