Şimdi Ara

İndigo sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İndigoya yeni başladım . Hadi dedim bir tane poke kasayım. Abra kastım bi buçuk satte 71 lvl. oyuna yeniden girdiğimde yoktu. bu ne olabilir??

• BUG
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkalen Fosfataz

BUG
    şans işte:D kıytırık bir işe başlayalım dedik o da elimzide patladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: deltadex

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: deltadex

Abi geçmiş olsun.İstesen yine kasarsın ama adamın emeği gidince bi başka oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: White Cluster

quote:

Abi geçmiş olsun.İstesen yine kasarsın ama adamın emeği gidince bi başka oluyo

Alıntıları Göster
    sağol kardeşim.Ya umrumda değil hesap silinsin farketmez ama bilgisayarın başında saf saf uğraşıyoruz o da gidiyo ya..

• quote:

sağol kardeşim.Ya umrumda değil hesap silinsin farketmez ama bilgisayarın başında saf saf uğraşıyoruz o da gidiyo ya..

Alıntıları Göster
    nasıl71 yapio ben bi buçuk saatte 5 lwl atlatiom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Paladin Artix

Şöyle söyliyim.Deltadex abiyi foruma kaydolmadan öncede Crater'de tanırdım.Bana bir iki yardımı dokunmuştu Gerçekten inanılmaz bir şekilde kasıyor ve Crater'de ilk 50'nin içinde diye hatırlıyodum (11. miydi neydi )

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Paladin Artix

Şöyle söyliyim.Deltadex abiyi foruma kaydolmadan öncede Crater'de tanırdım.Bana bir iki yardımı dokunmuştu Gerçekten inanılmaz bir şekilde kasıyor ve Crater'de ilk 50'nin içinde diye hatırlıyodum (11. miydi neydi )

Alıntıları Göster
    Kardeşim öyle takılırken çaktım bu yöntemi. Bir tane charizardım var 52 lvl. onun ember saldırısıyla articuno ya saldırıyorum. iki kez vurduktan sonra bir canı kalıyo. onu da abrayla öldürüyorum. lvl 40 a kadar neerdeyse her savaşta bir lvl atlıyo.

• quote:

Kardeşim öyle takılırken çaktım bu yöntemi. Bir tane charizardım var 52 lvl. onun ember saldırısıyla articuno ya saldırıyorum. iki kez vurduktan sonra bir canı kalıyo. onu da abrayla öldürüyorum. lvl 40 a kadar neerdeyse her savaşta bir lvl atlıyo.

Alıntıları Göster
    quote:

ortak olalim mi bendede 25 var en yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

quote:

ortak olalim mi bendede 25 var en yüksek

Alıntıları Göster
    istediğin zaman yardımcı olurum elimden geldiğince. Ama ortaklık pek bana göre değil kardeşim.

• quote:

istediğin zaman yardımcı olurum elimden geldiğince. Ama ortaklık pek bana göre değil kardeşim.

Alıntıları Göster
    ya küfretmemek elde deği. electrivirem vardı 41 lvl. yerinde 23 lvl croconaw var
  • quote:

ya küfretmemek elde deği. electrivirem vardı 41 lvl. yerinde 23 lvl croconaw var

Alıntıları Göster
    Sen o charı kapat yeniden başla tavsiyem O chara takmışlar kafayı

• quote:

Sen o charı kapat yeniden başla tavsiyem O chara takmışlar kafayı

Alıntıları Göster
    ben de düşündüm de deltadex aldık bi kere şimdi başka alsam çakma gibi gözükür. Sevdim de oyunu ilerlemeyi düşünüyorum. Ama böyle saçma iş olmaz yine bşladım abraya:D allahtan electauzzda vardı yedek

• quote:

ben de düşündüm de deltadex aldık bi kere şimdi başka alsam çakma gibi gözükür. Sevdim de oyunu ilerlemeyi düşünüyorum. Ama böyle saçma iş olmaz yine bşladım abraya:D allahtan electauzzda vardı yedek

Alıntıları Göster
    Bak yine bişey olcak.Söylemedi deme. Allah korusunda Bi kere daha bişey ollursa bence yeni aç.Bide adın deltadex dimi oyunda

• quote:

Bak yine bişey olcak.Söylemedi deme. Allah korusunda Bi kere daha bişey ollursa bence yeni aç.Bide adın deltadex dimi oyunda

Alıntıları Göster
    evet deltadex oyunda adım. Ekle beni arkadaş listesine oynuyosan

• quote:

evet deltadex oyunda adım. Ekle beni arkadaş listesine oynuyosan

Alıntıları Göster
    Tamam eklerim girdiğim zaman
  • quote:

Tamam eklerim girdiğim zaman

Alıntıları Göster
    sertaç abi ence sen my zoneden tüm pokelerine bak elki dier pokelerin arasina düsmüstür
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeDi3

sertaç abi ence sen my zoneden tüm pokelerine bak elki dier pokelerin arasina düsmüstür

Alıntıları Göster
    bakmam mı kardeşim yerlerinde başka pokeler var.

• quote:

bakmam mı kardeşim yerlerinde başka pokeler var.

Alıntıları Göster
    ya elite 4 şampiyonlarını yenmek için kaç pokemin kaç lvl olması gerek bide bulbuasur ,charmender felanda çıkıomu

• quote:

Orijinalden alıntı: polsi

ya elite 4 şampiyonlarını yenmek için kaç pokemin kaç lvl olması gerek bide bulbuasur ,charmender felanda çıkıomu

Alıntıları Göster
    Hocam senin hesabı çalmış olmasınlar?Pokelerini götürüyorlardır belki?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.