İndigoya yeni başladım . Hadi dedim bir tane poke kasayım. Abra kastım bi buçuk satte 71 lvl. oyuna yeniden girdiğimde yoktu. bu ne olabilir??
BUG
quote:
Orijinalden alıntı: Alkalen Fosfataz
BUG
şans işte:D kıytırık bir işe başlayalım dedik o da elimzide patladı
quote:
Orijinalden alıntı: deltadex
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: deltadex
Abi geçmiş olsun.İstesen yine kasarsın ama adamın emeği gidince bi başka oluyo
quote:
Orijinalden alıntı: White Cluster
quote:
Abi geçmiş olsun.İstesen yine kasarsın ama adamın emeği gidince bi başka oluyo
Alıntıları Göster
sağol kardeşim.Ya umrumda değil hesap silinsin farketmez ama bilgisayarın başında saf saf uğraşıyoruz o da gidiyo ya..
quote:
sağol kardeşim.Ya umrumda değil hesap silinsin farketmez ama bilgisayarın başında saf saf uğraşıyoruz o da gidiyo ya..
Alıntıları Göster
nasıl71 yapio ben bi buçuk saatte 5 lwl atlatiom
quote:
Orijinalden alıntı: Abyss
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Paladin Artix
Şöyle söyliyim.Deltadex abiyi foruma kaydolmadan öncede Crater'de tanırdım.Bana bir iki yardımı dokunmuştu Gerçekten inanılmaz bir şekilde kasıyor ve Crater'de ilk 50'nin içinde diye hatırlıyodum (11. miydi neydi )
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Paladin Artix
Şöyle söyliyim.Deltadex abiyi foruma kaydolmadan öncede Crater'de tanırdım.Bana bir iki yardımı dokunmuştu Gerçekten inanılmaz bir şekilde kasıyor ve Crater'de ilk 50'nin içinde diye hatırlıyodum (11. miydi neydi )
Alıntıları Göster
Kardeşim öyle takılırken çaktım bu yöntemi. Bir tane charizardım var 52 lvl. onun ember saldırısıyla articuno ya saldırıyorum. iki kez vurduktan sonra bir canı kalıyo. onu da abrayla öldürüyorum. lvl 40 a kadar neerdeyse her savaşta bir lvl atlıyo.
quote:
Kardeşim öyle takılırken çaktım bu yöntemi. Bir tane charizardım var 52 lvl. onun ember saldırısıyla articuno ya saldırıyorum. iki kez vurduktan sonra bir canı kalıyo. onu da abrayla öldürüyorum. lvl 40 a kadar neerdeyse her savaşta bir lvl atlıyo.
Alıntıları Göster
quote:
ortak olalim mi bendede 25 var en yüksek
quote:
Orijinalden alıntı: Abyss
quote:
ortak olalim mi bendede 25 var en yüksek
Alıntıları Göster
istediğin zaman yardımcı olurum elimden geldiğince. Ama ortaklık pek bana göre değil kardeşim.
quote:
istediğin zaman yardımcı olurum elimden geldiğince. Ama ortaklık pek bana göre değil kardeşim.
Alıntıları Göster
ya küfretmemek elde deği. electrivirem vardı 41 lvl. yerinde 23 lvl croconaw var
quote:
ya küfretmemek elde deği. electrivirem vardı 41 lvl. yerinde 23 lvl croconaw var
Alıntıları Göster
Sen o charı kapat yeniden başla tavsiyem O chara takmışlar kafayı
quote:
Sen o charı kapat yeniden başla tavsiyem O chara takmışlar kafayı
Alıntıları Göster
ben de düşündüm de deltadex aldık bi kere şimdi başka alsam çakma gibi gözükür. Sevdim de oyunu ilerlemeyi düşünüyorum. Ama böyle saçma iş olmaz yine bşladım abraya:D allahtan electauzzda vardı yedek
quote:
ben de düşündüm de deltadex aldık bi kere şimdi başka alsam çakma gibi gözükür. Sevdim de oyunu ilerlemeyi düşünüyorum. Ama böyle saçma iş olmaz yine bşladım abraya:D allahtan electauzzda vardı yedek
Alıntıları Göster
Bak yine bişey olcak.Söylemedi deme. Allah korusunda Bi kere daha bişey ollursa bence yeni aç.Bide adın deltadex dimi oyunda
quote:
Bak yine bişey olcak.Söylemedi deme. Allah korusunda Bi kere daha bişey ollursa bence yeni aç.Bide adın deltadex dimi oyunda
Alıntıları Göster
evet deltadex oyunda adım. Ekle beni arkadaş listesine oynuyosan
quote:
evet deltadex oyunda adım. Ekle beni arkadaş listesine oynuyosan
Alıntıları Göster
Tamam eklerim girdiğim zaman
quote:
Tamam eklerim girdiğim zaman
Alıntıları Göster
sertaç abi ence sen my zoneden tüm pokelerine bak elki dier pokelerin arasina düsmüstür
quote:
Orijinalden alıntı: FreeDi3
sertaç abi ence sen my zoneden tüm pokelerine bak elki dier pokelerin arasina düsmüstür
Alıntıları Göster
bakmam mı kardeşim yerlerinde başka pokeler var.
quote:
bakmam mı kardeşim yerlerinde başka pokeler var.
Alıntıları Göster
ya elite 4 şampiyonlarını yenmek için kaç pokemin kaç lvl olması gerek bide bulbuasur ,charmender felanda çıkıomu
quote:
Orijinalden alıntı: polsi
ya elite 4 şampiyonlarını yenmek için kaç pokemin kaç lvl olması gerek bide bulbuasur ,charmender felanda çıkıomu