Şimdi Ara

İndirdiğiniz Dosyanın Hızını %400 Artırın Garanti !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üretici: Start Downloader
    Dili: İngilizce
    Boyutu: 2.59 Mb
    Lisans: Shereware (30 Gün Denemesi Bedava Programın Son Kullanma Tarihi Bitince Tekrar İndirin.)
    İndirmek İçin TıKLa.

Programı Netten Bulmak Çok Zor Bulursanız Bile Link Kırık Yada İndirilmiyor.
    Sizin İçin Upload Ettim.
    30 Günlük Kullanım Tarihi Bitince Söyleyin Yeniden Eklerim Programı Ben Kullanıyorum Ve Çok Memnunum.
    Not: Program Virüslü Felan Değil Taratabilirsiniz Temizdir.
    Not 2 : Rapid Shareden Bir Dosya İndireceğiniz Zaman Programı Kaldırmanız Gerekir Zaten Kurulumuda Çok Kolay Tekrar Kurarsınız.

Netten İndirdiğiniz Dosyalar Geç Mi İniyor %400 Daha Hızlı İndirmesini İstiyorsanız Bu Program Tam Size Göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R3d Dra5go7n -- 2 Eylül 2007; 22:03:51 >

• bu programı daha önce kullandım flashgetin sonversiyonu kat kat daha hızlı hem bu normalden 4 kat falan hızlı değil
  • En iyisi Free Download Manager ;) Yanında Upload manager die bi prog da geliyo + Turkçe dil destegi var

Ayrıca Lamer Tufandan hayır gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 2 Eylül 2007; 22:16:52 >
  • Bence en iyisi DAP. DAP da arada bazı sapıklıklar yapıyor. O zaman da FlashGet e sığınıyorum. Bence DAP ve FlashGet indirin. 1 tane neyimize yetmiyor diyorsanız DAP indirin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

En iyisi Free Download Manager ;) Yanında Upload manager die bi prog da geliyo + Turkçe dil destegi var

Sen Yol Al Zaten Hafiften Arızalısın Ne Dediğini Bilmiyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: R3d Dra5go7n

quote:

En iyisi Free Download Manager ;) Yanında Upload manager die bi prog da geliyo + Turkçe dil destegi var

Topic yoldan sapmasın ama Senin namını herkes biliyor ey tufan...

O benm eski nickim ve Senin gibi rezilliklerde yapmadım nickime bakıp bana bahane arama tamammi abicim ?

• quote:

quote:

quote:

Topic yoldan sapmasın ama Senin namını herkes biliyor ey tufan...

O benm eski nickim ve Senin gibi rezilliklerde yapmadım nickime bakıp bana bahane arama tamammi abicim ?

Bilen Bilsin Arızalı !
    Ha Bu Arada Hacklenen bLack in Olayını Bir Konu Açarım Anlatırım Rezil Olur Herkes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R3d Dra5go7n -- 2 Eylül 2007; 22:37:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orjinalden alıntı: £¢h¡n

Bu R3d Dra5go7n arkadaşımızı da birkaç güne Binbaşı olarak görürüz!

İnşallah.
  • quote:

quote:

İnşallah.

Ve artk Silkroad bolumunde herkes seni tanıyor hala kendini tufan olarak tanıtmaya çalışırsan bu forumda saygı gormessin !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 2 Eylül 2007; 22:54:28 >
  • quote:

quote:

İnşallah.

Bunu da yanlış anladın...
  • iyi program
  • Firefox DownThemAllhttp://www.downthemall.net/
  • Mübarek tarife değiştiren program sanki. Hangi mantıklı birey %400 hızlanacağını düşünebilir ki?
    Belli bir indirme sınırınız vardır. Bunun üstüne çıkamazsınız.
    Ben 120kB/s ile indiriyorum. Bu program bunu 480kB/s'e mi çıkaracak? Tabi ki hayır.
    İnsanımız inanmak istiyor "Bi umut işte be abi" çırpınması...

Düzenleme : harf hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tora -- 2 Eylül 2007; 23:56:54 >
  • Bu onbaşı'lardan korkacaksın. Ne çıkaracakları belli olmuyor...
  • hiç bir proğram %400 arttırmaz. böyle işmi olur..
    dowland en iyi sonucuda veren internet dowland manager proğramıdır. bence .....
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartalaraz

hiç bir proğram %400 arttırmaz. böyle işmi olur..
    dowland en iyi sonucuda veren internet dowland manager proğramıdır. bence .....

+1 en iyisi bence de İnternet Download Manager.
    Ayrıca 4 kat hızlandırma falan hurafe artık inanmayın bunlara. En iyi ihtimalle size verilen limitin en üst sınırına çıkarsınız o kadar yani size ttnet 1 mb hız ile 120 k download veriyorsa siz bunu en fazla zaten 120k görürsünüz 400 küsur k falan hikaye yani.
  • Tek slotta 60 kb/s upload veren bir sunucudan simultane 7 bağlantıyla 4 mbps bağlantıda 420 kb/s download yapabilmenize imkan verir bu programlar. Mantıkları da budur.

Download Accelerator da böyle çalışır. Hurafe dediğiniz şeyi doğru anlamanız gerekir...

• quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

Tek slotta 60 kb/s upload veren bir sunucudan simultane 7 bağlantıyla 4 mbps bağlantıda 420 kb/s download yapabilmenize imkan verir bu programlar. Mantıkları da budur.

Download Accelerator da böyle çalışır. Hurafe dediğiniz şeyi doğru anlamanız gerekir...

Anlatmaya çalıştığım zaten belli bir hız sınırının olduğu. Yani 70 tane hızlandırıcı program kullansanız bile interneti %400 hızlandıramazsınız. Dediğim gibi üst limit neyse onu zorlarsınız
  • Ben de garanti kısmına taktım :) Eski bir reklamı hatırlattı bana... Garantisi bizzat benim...

Programıa cemi kullanıcılar için anlatmak gerekirse;

1 Mbit bağlantı hızınızla 115kb civarı download yapabilirsiniz.

Ancak bağlandığınız serverlar ""bazen"" bu sızı size sunamaz. Dolayısıyla dosya çekerken serverına göre 40kb-50kb hızlarla çekmek durumunda kalabilirsiniz. Bu nedenle bu tür programlar birden çok kez dosyayı karşı serverdan ister. Böylece dosyanın değişik kısımlarını aynı anda çekerken birden çok bağlantı yaptığı içinde karşı tarafın hızını maksimuma çıkarır. Ancak sizin internet hızınız değişmez.

Kısaca çekebileceğiniz maksimum hızı hiç bir program arttırmaz. Bu program sadece bir dosya çekerken maksimum hıza ulaşamıyorsanız, sizin karşıdaki serverı zorlayarak sizin bağlantı hızınızla dosyayı çekebilmenize olanak sağlar.

Yani sizi hızlandırmaz. Size dosya gönderen yavaş serverlara, benim hızıma çık zorlamasını yapar.

Hızlıs erverlardan dosya çekiyorsanız ve herhangi bir kısıtlama da yoksa programı kullanmanız veya kullanmamanız arasında pek bir fark oluşmaz.

• hiç bir program hızı falan arttırmaz sadece bütün gücü kendine çekip size 1-2 kb arttırım sağlayabilir bu seferde nette gezemessiniz. getrightta isteğe bağlı ayarlanıyor bu dap ve flashgette kendiliğiden.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.