Şimdi Ara

Paylaşılan GPU belleğini nasıl azaltırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • resimde gördüğünüz gibi 4 gb vramli gpu paylaşılan 8 gb ile toplam 12 gb vram oluyor. bunu nasıl kapatabilirim. aynı durum hem gtx 1050 ti da hem de rx 570de de oluyor.

bunu yapmak isteme sebebim son zamanlarda memory management mavi ekran hatası alıyorum.

Paylaşılan GPU belleğini nasıl azaltırım?

• ekran kartınız zaten paylaşımsız herkesde öyle görünüyor fakat normal belleği 4 gb. sisteminize bios update yapoın ve ram lerinizi kontrol edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B

ekran kartınız zaten paylaşımsız herkesde öyle görünüyor fakat normal belleği 4 gb. sisteminize bios update yapoın ve ram lerinizi kontrol edin
    Bios update yeni yaptım zaten

Ramleri kontrol edin derken nasıl yani? 16 gb gözüküyor zaten resimde de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Sistemi söküp tekrar takin windowsunuzu tekrar kurup en guncel driver lari kurun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B

Sistemi söküp tekrar takin windowsunuzu tekrar kurup en guncel driver lari kurun
    Ramleri gpuyu sök tak yaptım zaten.

Windowsu güncelleyeceğim. Son windows sürümü sıkıntı yarattı

• memory_management hatasını ben de alıyorum ama sanırım ben de ramler yüzünden biri 1333mhz 1.5v ddr3 diğeri 1600mhz ddr3l 1.35v sizde de sekmeleriniz crash veriyor mu yeniden yüklemeniz gerekiyor mu? Gördüğüm kadarıyla sizde de farklı mhz de ramler var.

ekbilgi: pc'nin resetlenmesi çok ciddi iş kaybına neden olduğundan(bir keresinde android studio bir daha kendine gelemedi yeniden kurdum) linux'da denedim benzeri hata alacak mıyım diye sekme çökmeleri devam etti ama hiç kernel panic yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brandomercury2 -- 24 Şubat 2019; 6:14:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brandomercury2

memory_management hatasını ben de alıyorum ama sanırım ben de ramler yüzünden biri 1333mhz 1.5v ddr3 diğeri 1600mhz ddr3l 1.35v sizde de sekmeleriniz crash veriyor mu yeniden yüklemeniz gerekiyor mu? Gördüğüm kadarıyla sizde de farklı mhz de ramler var.

ekbilgi: pc'nin resetlenmesi çok ciddi iş kaybına neden olduğundan(bir keresinde android studio bir daha kendine gelemedi yeniden kurdum) linux'da denedim benzeri hata alacak mıyım diye sekme çökmeleri devam etti ama hiç kernel panic yaşamadım.
    Ramler farklı hocamda ben bu hatayı son w10 güncellemesinden sonra almaya başladım. Zaten iki üç kere güncellenemedi sonra güncelleme tamamlandı bu hatayı vermeye başladı

Mhz farklı diye hata vermesi saçma geldi. Bir format atıcam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.