Şimdi Ara

İNDİRİM...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    acaba
    ekran kartlarında indirim ne zaman olacak...?
    ramler de yuksek sanırım....bi indirimde ram den olsa.....?
    anakartlar fiyatına göre...fazla degiller sanırım.....
    dedigim gibi ekran kartı+ram birde....hardiskler.....

İNDİRİMLİ gunlerin yakında olması dilegiyle....

• DOSTUM HAKLISIN Bİ 1GB FLASH BELLEK OLMUŞ 30 DOLAR.BUNLAR HAAALA 256 RAM İ O FİYATA WERİYO.BU DÜPEDÜZ ADAM KAZIKLAMAK.ADAM İŞİNE GELİRSE DİYO.AMA BU KARTELİN DE SONU GELECEK
  • ramlere bi şey diyemem de
    bu ekran kartı fiyatları çok fazla uçuyor ya.

ati ile nvidia rekabeti amd ile intelin'kine benzemiyo maalesef
  • Dx10 çıkınca ucuzlar hepsi merak etmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoGo

Dx10 çıkınca ucuzlar hepsi merak etmeyin

ama bu sefer dx10 kartlarının fiyatları uçuk olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir_ -- 16 Haziran 2006; 15:25:33 >
  • walla 2 ay önce ram alacaktım dedimki bi tatile girek te bakarız dedik...ama şuan almadığıma bin pişmanım

ALLAH tan digital foto makine sini almışım 2 ay önce..
  • ya arkadaslar varya ikaye bu teknoloi işi ya adam kazıklamaktan baska bise degil

350 dolara satmıslardı ilk cıktıgında 3500 venice yi simdi ise 120 dolara dustu enrdeyse bu dupeduz soygun degilmi ya

az mantıklı dusundugunuz zaman olay cıkıy meydana bunlar bunu 120 dolara sattıgına gore demekki 350 dolara sataren en az 250 dolar kar ediolardı

bunu maledende 20 dolardan fazlaya maletmez yaa bu ne karedsim elmas degilki bu ya seri uretimde ne maliyeti olcak

bi eceriyosa muhendislere para veriyo ar - ge ye para verio gerisi cebe

en mantıklısı ucuzlayınca almak nası şimdi 3500 dustu 24 temmmusdada 3800 duscek

farzedin gecen sene ne olmus yani performansdada deişiklik gozle gorunen bise degil

ha conroe ayrı onuda ucuzundan alcan sonra dan duser zaten digerleride

hem adam olana e6300 cok bile sonucta performans istiyosan ne işlemciyle yrasıyon bastır parayı 100 dolarlık rem alcana 187 dolarlık hyper x al bak nası ucusa geciyon hatta iki tane vur delirsin makina

kanmayalım kazıklanmayalım fırsatlardan yararlanalım

bunlar bizim kanımızı emiyo arkadaslar

bizde fırsat cılık yapalım saldırın 24 temmuzda amd x2 lere saldırın şimdi 3500 venice lre bakın o zaman nası kırar lar fiyatları bizim satın almamamız onları batırmaz

ama
    bu zihiniyetin cekirdeklerini ekersek

cocuklarımız bilincli tuketici olur

unutmayın bu gun aslında yarındır

saygılarımla egevatansever

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    teknosa indirim kodu
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: egevatansever

ya arkadaslar varya ikaye bu teknoloi işi ya adam kazıklamaktan baska bise degil

350 dolara satmıslardı ilk cıktıgında 3500 venice yi simdi ise 120 dolara dustu enrdeyse bu dupeduz soygun degilmi ya

az mantıklı dusundugunuz zaman olay cıkıy meydana bunlar bunu 120 dolara sattıgına gore demekki 350 dolara sataren en az 250 dolar kar ediolardı

bunu maledende 20 dolardan fazlaya maletmez yaa bu ne karedsim elmas degilki bu ya seri uretimde ne maliyeti olcak

bi eceriyosa muhendislere para veriyo ar - ge ye para verio gerisi cebe

en mantıklısı ucuzlayınca almak nası şimdi 3500 dustu 24 temmmusdada 3800 duscek

farzedin gecen sene ne olmus yani performansdada deişiklik gozle gorunen bise degil

ha conroe ayrı onuda ucuzundan alcan sonra dan duser zaten digerleride

hem adam olana e6300 cok bile sonucta performans istiyosan ne işlemciyle yrasıyon bastır parayı 100 dolarlık rem alcana 187 dolarlık hyper x al bak nası ucusa geciyon hatta iki tane vur delirsin makina

kanmayalım kazıklanmayalım fırsatlardan yararlanalım

bunlar bizim kanımızı emiyo arkadaslar

bizde fırsat cılık yapalım saldırın 24 temmuzda amd x2 lere saldırın şimdi 3500 venice lre bakın o zaman nası kırar lar fiyatları bizim satın almamamız onları batırmaz

ama
    bu zihiniyetin cekirdeklerini ekersek

cocuklarımız bilincli tuketici olur

unutmayın bu gun aslında yarındır

saygılarımla egevatansever

Allah bılır o ıslemcının malıyetı 50 dolardır

• tabi kac lıra olcak koskoca fabrika ben bile esnafım 100 e malettgimi 500 e satarken ayakkabıcı 1 e 10 koyarken teknoloji bu yenisi daima kazık arkadas
  • Sana hak veriyorum arkadaşım evet yeniye 1 e 10 koyuyorlar fakat ucuzlamasını beklersek bu defada yenisi çıkıyor bunlar bayatlıyor.Yeniye sulanmıya başlıyoruz ...offff.... ne yapacaz bilmiyorum......
  • walla egevatansever iyi yazmıssın güzel yazmıssın,
    bizim gibi düşünen insanlar mantıklı olanı alır ve kullanır indirimleri takip eder kendini korur bu kan emicilerden,fiyatlar olaylarına hiç girmiyorum zaaten deli gibi kar ettikleri fiyat politiklarından da belli oluyor senin de dediğin gibi...
    hele bana en cok bu ekran kartı olayı dokunuyor ya oyun konsolu su gecen birkaç yılın en iyisi ps2 yi bile geride bırakıyor ne komik bişey ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: aakın

walla 2 ay önce ram alacaktım dedimki bi tatile girek te bakarız dedik...ama şuan almadığıma bin pişmanım

ALLAH tan digital foto makine sini almışım 2 ay önce..

BEN 1 SENEDİR RAM ALACAM HAALA:) O DA 256 YI 512 YE YÜKSELTECEM:)SEN YİNE EYLÜL E KADAR BEKLE RAM LER DÜŞER...BELKİ 30 DOLARA 256 DEĞİL 512 ALIRIZ.ZATEN UYDURUKLARI 35 DOLAR FİLAN. AHA BURAYA YAZIYOM ŞU FLASH BELLEKLER HEM DE 2 GB BİLE ÇİNDEN GETİRİLİP İŞPORTAYA BİLE DÜŞECEK.20 MİLYONDAN LEBLEBİ GİBİ GİDER.TABİ BU İŞİN KAYMAĞINI YEMEYE ÇALIŞANLAR DA AVUÇLARINI YALAR.DARISI DİĞER PARÇALARA.YAW BU ÇİNLİLER İYİ ADAM ASLINDA:)

• Sabredin az kaldı DDR bitecek yakındır.Benimde gül gib DDR600 e bile bakan olmayacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.