Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
ASUS RTX2070 DUAL 8G-EVO TR GARANTİLİ MİNİNG YAPILMAMIŞ
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
Sadece sizi bilgilendirme amaçlı yazıyorum ama kimse eski seri bu kartınızla 3060ti gibi daha güncel bir kartı kafa kafaya takas yapmaz. Ki bahsi geçen kart normal şartlarda 2080 ayarında hatta çoğunlukla daha iyi bir karttır. Sizin kartınızla alınabilecek kayıpsız en iyi ihtimalde ki mining kapasitesi 45mhs (46,5mhs vs zorlanıyor ama hata alır) iken LHR 3060ti kartlar dahi şu an güncel olarak 46/47mhs alıyor.
Kartınız 1.5 yıllık kullanılmışlığıda var, size gelip üzerine belli bir miktar şu parayı verirsen olur tekliflerini terslemeyin değerlendirin.
İyi satışlar/takaslar.
-
İlan açıklamasında yazdığım gibi mining denemem hiç olmadığı için ve hiçte anlamadığım bir şey olduğu için ortalama bir fiyat belirledim. Pazarlığa ve takasa her zaman açık bir insanım. Bu güzel yorumunuz ve bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim, iyi forumlar.
-
Kardeşim rtx2070 bahsettiğin o 2 karttan da daha üstün, hem oyunda hem miningde. Google ile pek aran yok sanırım?
2070'ten iyi midir bilemem, normal şartlarda ben 70'ciyim ama bu 30 serisi bi tuhaf, testlerde hep yukarıda ..
-
3060ti daha iyi tabikide ama 3060 ve 6600xt daha düşük kartlar. Bulduğun kartlar Türkiye garantili ise iyi fiyat bence.
-
Baktım kardeşim 2070 daha iyi 3060'tan. 3060ti'dan değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eee git al madem ne arıyorsun burada? Bu kartın ederi bu kadar. Var mı bir itirazın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gezegenler arası yolculuk yapanlarda bugün. 6500 veririm. o da senin güzel hatrın için.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sadece sizi bilgilendirme amaçlı yazıyorum ama kimse eski seri bu kartınızla 3060ti gibi daha güncel bir kartı kafa kafaya takas yapmaz. Ki bahsi geçen kart normal şartlarda 2080 ayarında hatta çoğunlukla daha iyi bir karttır. Sizin kartınızla alınabilecek kayıpsız en iyi ihtimalde ki mining kapasitesi 45mhs (46,5mhs vs zorlanıyor ama hata alır) iken LHR 3060ti kartlar dahi şu an güncel olarak 46/47mhs alıyor. Kartınız 1.5 yıllık kullanılmışlığıda var, size gelip üzerine belli bir miktar şu parayı verirsen olur tekliflerini terslemeyin değerlendirin. İyi satışlar/takaslar. |
Bu parayı verecek olan sıfır adımıza faturalı garantili tr ürünü 3060,6600xt alır. ciddi indirim şart... |
Bu fiyata bu kartı alacağıma 3060 alırım daha iyi
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X