Şimdi Ara

indirim çeki dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • site içinde bir satıcıdan gittigidiyor hesabı aldım %10 indirim içeren. Sepetteki bir ürün stokta olmadığı için 2058tl lik sepet iptal olmuş başta şüphelenmedim ama şimdi baktığımda hesabı aldığım kişi forumdan 1 günlük ban yemiş. Bu hediye çeki hesaplarında dolandırıcılık yapılabiliyor mu? Ben hesptayken şöyle bir mesaj geldi sizce dolandırıcılıyor olabilir miyim? ne yapmam gerekir? numarası verilen ürünün linkinde gerçekten satıştan kalktığı görünüyor. Sizce normal mi bu olay?
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/tac-armina-nevresim-takimi-cift-kisilik-pembe-200292534

Satın aldığınız 200292534 numaralı ürünün ödemesi, yapılan güvenlik kontrollerini geçemediği için satış iptal edilerek ürünün bedeli olan 2058.07 TL kartınıza iade edilmiştir. Ayrıca, bu işlem Bana Özel/Durum sayfanızdan da çıkarılmıştır.

İadelerin kartlara yansıması, bankaların süreç ve uygulamalarına göre 2-4 günlük süreyi bulabilmektedir. İade edilen bedel, kısa süre içerisinde kart limitinize artı bakiye olarak yansıyacaktır. Ayrıca, gelecek olan ekstrenizde (hesap özeti) iade işlemini görebileceksiniz.

Yukarıda açıkladığımız durum tamamen genel bir uygulama olup, süre bankadan bankaya değişkenlik gösterebilir. Yapılan iadenin kartınıza geç yansıması halinde, iadeniz hakkında bankanızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

• Hocam binlerce boş hesap açılıyor sistem çekleri rastgele dağıttığından gelen hesaplar burada satılıyor konunun yeri burası değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi hesap ta değişmeyen sadece yüzde 10 indirim cekiydi ve Sipariş iptal edildi

hesapta

eposta adresi
    şifre
    teslim adresi
    teslim alacak kişi

geriye de sadece indirim çeki kalıyor

doğal olarak o hesap kapatıldı gittigidiyor tarafından başıma gelmişti daha önce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam forumda acemiyim en uygun yer burası gördüm danışmak için. para iadesi yapılacak mı yoksa hesabı veren arkadaş adres değişikliği felan yapıp ürünleri kendine almış olabilir mi? çeke veridğim parada değilim şu an
  • drizzt58 D kullanıcısına yanıt
    Para iadesi mesajı var ya gir zaten sipariş yoktur ortada gg de adres değiştirme filan yapmazlar yine hesaba bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam para iadesi yapılacaktır maili geldi mi ya da hesapta yazar paranın iade olacağı.
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    sadece ben gg hesabındayken mesaj geldi. hesabın bağlı olduğu mail bende olmadığı için mail alamadım. Kendi gg hesabımla iletişime gçemeye çalışıyorum ama ggnin müşteri hizmetleri berbat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.