Şimdi Ara

-INDIRIM- Garantili Gear S3 Frontier

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Samsung Model #Gear S Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Iphone'a gectigim icin Apple watch almak istiyorum o yuzden satılıktır. Urun tertemiz durumdadir. Alindigi an ekrana koruma takilmistir ve hala uzerindedir. Tum kutu icerigi mevcuttur, yedek kayisi kullanilmamistir. Sarj istasyonu da temiz kullanilmistir.

Amazondan alinmistir ve Aralik 2020'ye kadar garantisi devam etmektedir. Apple watch 3 ve sonrasi ile takas olur. Fiyat 800TL olmustur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topcutalha -- 27 Ağustos 2020; 10:34:10 >

• hocam bende bu saatten almayı düşünüyorum da neler yapılabiliyor özellikleri nedir ?
  • yasincalis kullanıcısına yanıt
    Hocam valla her seyi yapiyor neredeyse diyecem sacma olacak

Saat uzerinden arama yapabiliyorsunuz, gelen aramayi acabiliyorsunuz. Gelen her turlu mesaji okuyup cevap yazabiliyorsunuz. Uygulamalarla telefon kamerasini saatten kullanabiliyorsunuz. Onun disinda her turlu spor yaparken takip edebiliyor, kalp ritmi takibi, adim sayar vs valla yetenegi bol boyle anlatmakla bitiremem heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: topcutalha

Hocam valla her seyi yapiyor neredeyse diyecem sacma olacak

Saat uzerinden arama yapabiliyorsunuz, gelen aramayi acabiliyorsunuz. Gelen her turlu mesaji okuyup cevap yazabiliyorsunuz. Uygulamalarla telefon kamerasini saatten kullanabiliyorsunuz. Onun disinda her turlu spor yaparken takip edebiliyor, kalp ritmi takibi, adim sayar vs valla yetenegi bol boyle anlatmakla bitiremem heralde
    peki satın alırken nelere dikkat etmeliyiz. sorun olabilecek yerleri neler. sanırsam şarjı az gidiyor birde.
  • yasincalis kullanıcısına yanıt
    Yani kozmetige bakilir heralde. Saat oldugu icin saga sola carpma vs olabilir. Onun disinda mikrofonu hoparloru test edilebilir. Benim cihazim garantili ama iciniz rahat olsun

Benimkinin sarji iki gun gidiyor. Ama zaten eve geldigimde cikartip yuvasina koyuyorum hem duzgun duruyor hem de sarj olmus oluyor bir problem yasamadim hic.
  • Ürün halen satılık mı acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.