Şimdi Ara

'İNDİRİM' - MAVİ Jean 'Marcus' 34/32 Beden KOT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba, yaklaşık 16-17kilo vermemden ötürü kotlarım üzerime çuval gibi olduğundan ötürü satışa çıkartmaya karar verdim. Hepsi çok temiz ve giyilebilir durumdadır içinizde zerre kuşku kalmasın.
    Hepsi kendi sezonunda alıınmış olup 1 tanesi hariç hepsi tanesi 169tl civarında alınmıştır.
    Paçaların hiçbirisi işlem görmemiştir, kesilme kısaltma daralma vs yoktur. Mavi jean kullananlar bilir çok satılan modelidir "marcus" modeli hepsi.

Kotların 5 tanesi rezerve edildiği için ilandan kaldırıyorum.
    Daha önce ilana koymadığım fakat 34-32 beden olanları ilana ekleyeceğim, LTB nin kotlarıda vardır.
    Aynı zamanda Mavi Jeans uzun kollu gömlekleride var ilana ekleyeceğim en kısa sürede.

----------

Kumaşı fena sayılmaz, 1-2 sene giydim, kullanımdan ötürü kumaşta hafif solma var, ihtiyacı olan gene uzun süre giyebilir.
    Fiyat : 20 TL
    "İNDİRİM" - MAVİ Jean "Marcus" 34/32 Beden KOT

----------

Keten tarzı çok kaliteli kumaşı var, diğer 34 bedenlere göre kalıbı biraz daha dar gibi, rahat ve kaliteli pantolon, alalı 13 - 14 ay olmuştur 4-5 kez ancak giyildi, uzun süre giyilebilir, sıfır ayarındadır.
    Fiyat : 35 TL

----------

Topluca almak isteyenle görüşebiliriz.
    Kargo alıcıya aittir, istanbul içi olan arkadaşlar görerek alabilir.
    şehir dışına referansı benden yüksek olanlara önce ürün gönderebilirim, referansı az olanlar önce ödeme sonra kargo şeklinde satış yapmaktayım.
    Referanslarımı inceleyiniz, ürünler için ne dediysem odur kafanızda soru işareti kalmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynex -- 23 Mayıs 2017; 1:54:33 >

• Bel çevresini ve bacak uzunluğunu metre ya da mezura ile ölçme şansınız varmı acaba?
  • Tabi akşam ölçüp bilgi vereyim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep Mavi'nin Mavi Amerika Marcus modelini giyerim cuk diye oturuyor sanki benim için üretiyorlar. 36/32 olsaydı düşünebilirdim üstat. Bu fiyata gerçekten bedava

EK: Bu arada spor yaramış sanırım maşallah 16-17 kg darısı bana diyelim ama ben çok aksattım bu aralar eylülden sonra inşallah kaldığım yerden devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoygaKhan -- 23 Mayıs 2017; 16:41:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amras_Elanesse

Hep Mavi'nin Mavi Amerika Marcus modelini giyerim cuk diye oturuyor sanki benim için üretiyorlar. 36/32 olsaydı düşünebilirdim üstat. Bu fiyata gerçekten bedava

EK: Bu arada spor yaramış sanırım maşallah 16-17 kg darısı bana diyelim ama ben çok aksattım bu aralar eylülden sonra inşallah kaldığım yerden devam edeceğim.

Valla diyete başlamadan önce neredeyse 36 ye geçme derecesindeydim üstadım, gerçekten ben bile şaşıyorum iyi azmetmişim, bgün birisi 5 tanesini birden aldı, adam teşekkür ede ede bi hal oldu, sıfır alıyorum sanki dedi, bakalım 4 5 tane daha var ltb nin kiler var çekip koyacağım gömlek fln :) güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
    Marcus candır ama son zamanlarda ben Jake modeline merak sardım dar paça olayı daha hoşuma gitti tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.