Şimdi Ara

İNDİRİM SS'li Sony C4 8 Çekirdek, 2gb Ram, 5.5', 16gb Rom, Selfi Flashı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde fazlalık olması sebebi ile satışa çıkarıyorum cihazımı.

Cihaz sıfıra yakın kondisyonda çiziksiz ve tertemizdir. Kutusunda ve belgeler şarj aleti ve kablosu ile teslim edilecektir. Şarj aletinde sanırım sıkıntısı var. Yedek bir şarj başlığı ile göndereceğim. Garantiden şarj aletini sıfırı ile değiştirebilirsiniz sonra.

16 ay daha garantili cihazdır.

Fiyat 749 TL OLDU .cihaz Sony euroasia cihazdır ithalatçı garantili cihazlarla karıştırmayın lütfen.

Sıfırdan farkı fiyatı... Kargo bana ait. Pazarlık ederseniz size ait. Makul pazarlığa açığım.

cihaz Aydın Söke Kuşadası elden teslim.

Diğer illere önce havale sonra kargo. Sanalpazar gibi sitelere ilan açmıyorum çünkü dilim yandı sanalpazardan...

İNDİRİM SS'li Sony C4 8 Çekirdek, 2gb Ram, 5.5', 16gb Rom, Selfi Flashı İNDİRİM SS'li Sony C4 8 Çekirdek, 2gb Ram, 5.5', 16gb Rom, Selfi Flashı
     İNDİRİM SS'li Sony C4 8 Çekirdek, 2gb Ram, 5.5', 16gb Rom, Selfi Flashı İNDİRİM SS'li Sony C4 8 Çekirdek, 2gb Ram, 5.5', 16gb Rom, Selfi Flashı

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     İNDİRİM SS'li Sony C4 8 Çekirdek, 2gb Ram, 5.5', 16gb Rom, Selfi Flashı İNDİRİM SS'li Sony C4 8 Çekirdek, 2gb Ram, 5.5', 16gb Rom, Selfi Flashı İNDİRİM SS'li Sony C4 8 Çekirdek, 2gb Ram, 5.5', 16gb Rom, Selfi Flashı İNDİRİM SS'li Sony C4 8 Çekirdek, 2gb Ram, 5.5', 16gb Rom, Selfi Flashı İNDİRİM SS'li Sony C4 8 Çekirdek, 2gb Ram, 5.5', 16gb Rom, Selfi Flashı İNDİRİM SS'li Sony C4 8 Çekirdek, 2gb Ram, 5.5', 16gb Rom, Selfi Flashı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaDRuLe -- 24 Haziran 2016; 23:09:47 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.