Şimdi Ara

İndirme başına 5cent veren reklam şirketi buldum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar,son bir aydır internette mobil reklam şirketleri arayıp inceliyordum.dün bitane buldum.Çinli bir reklam ağı.Abd ve avrupadan indirmelere 3cent,çin,hindistan,japonya,tayland gibi ülkelere ise tam 5 cent veriyor.değişik bi stratejileri var.dünden beridir bu şirketi inceliyorum.bugunde iletişime geçeceğim.p.mden isteyenlere şirketin web sitesini atabilirim.

• atar mısın bana ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElektroGod

arkadaşlar,son bir aydır internette mobil reklam şirketleri arayıp inceliyordum.dün bitane buldum.Çinli bir reklam ağı.Abd ve avrupadan indirmelere 3cent,çin,hindistan,japonya,tayland gibi ülkelere ise tam 5 cent veriyor.değişik bi stratejileri var.dünden beridir bu şirketi inceliyorum.bugunde iletişime geçeceğim.p.mden isteyenlere şirketin web sitesini atabilirim.

eomobi ise bahsettiğin onlar sahtekar boşuna kullanma
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonhard euler

quote:

arkadaşlar,son bir aydır internette mobil reklam şirketleri arayıp inceliyordum.dün bitane buldum.Çinli bir reklam ağı.Abd ve avrupadan indirmelere 3cent,çin,hindistan,japonya,tayland gibi ülkelere ise tam 5 cent veriyor.değişik bi stratejileri var.dünden beridir bu şirketi inceliyorum.bugunde iletişime geçeceğim.p.mden isteyenlere şirketin web sitesini atabilirim.

HAYIR HOCAM ONLAR DEİL AMA Eomobinin ne sahtekarlığını gördün?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leonhard euler

quote:

HAYIR HOCAM ONLAR DEİL AMA Eomobinin ne sahtekarlığını gördün?

bazı forumlarda paralarını alamadığını söyleyen insanlar var

• Yaz işte buraya herkes faydalansın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.