Şimdi Ara

İNDİRME HIZI SORUNU !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar kolay gelsin . TTnet 8 mbit e kadar destekleyen sınırsız internetim var . Torrentten veya herhangi bir yerden indirme yaparken maksimum download hızı 360 kb/s oluyor wirelessla bağlanıyorum. Ancak abimin bilgisayarıyla yine aynı şekilde wifiden bağlandığımda normal 700 kb/s ile indiriyor benim bilgisayarımda bir sorun mu var yoksa internetle alakalı bir sorun mudur yardımlarınızı bekliyorum

• İnternetinize (bilgisayarınıza) hız sınırı konulmuş olabilir modem ayarlarından inceleyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchAndLearn -- 29 Ağustos 2013; 14:08:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WatchAndLearn

İnternetinize (bilgisayarınıza) hız sınırı konulmuş olabilir modem ayarlarından inceleyiniz.
    Modem ayarlarına nerden bakabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Borgir09

Modem ayarlarına nerden bakabilirim

Alıntıları Göster
    192.168.1.1 adresini tarayıcınızın adres bölümüne yazın ve girin. Sizden sifre isteyecek (genellikle 1234 veya ttnet olur). Ondan sonra (gelişmiş ayarlar ve kurulum sihirbazına gidin diye karşınıza iki seçenek çıkacak) gelişmiş ayarlar diyip girin. Karşınıza modem ayarları çıkacak. Dikkatli olun yanlış bir şeyi değiştirir iseniz bağlantınız tamamen kesilebilir.
  • quote:

192.168.1.1 adresini tarayıcınızın adres bölümüne yazın ve girin. Sizden sifre isteyecek (genellikle 1234 veya ttnet olur). Ondan sonra (gelişmiş ayarlar ve kurulum sihirbazına gidin diye karşınıza iki seçenek çıkacak) gelişmiş ayarlar diyip girin. Karşınıza modem ayarları çıkacak. Dikkatli olun yanlış bir şeyi değiştirir iseniz bağlantınız tamamen kesilebilir.

Alıntıları Göster
    Hocam dediğiniz adresi yazıyorum ancak girmiyor hata veriyor
  • quote:

Alıntıları Göster
    Yalın internetliler için farklı bir adres olabilir (Pek sanmıyorum ama). Sizinle aynı işlemleri bende cevap yazarken uyguladım ve siteye girdim.
  • quote:

Yalın internetliler için farklı bir adres olabilir (Pek sanmıyorum ama). Sizinle aynı işlemleri bende cevap yazarken uyguladım ve siteye girdim.

Alıntıları Göster
    Yok iki farklı tarayıcıdan denedim hep hata veriyor hatta modeme res atıp bir daha girdim yine olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WiFi Hızı Düşürme
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yok iki farklı tarayıcıdan denedim hep hata veriyor hatta modeme res atıp bir daha girdim yine olmadı

Alıntıları Göster
    O zaman tek çare ttnet müşteri temsilcileri kalıyor
  • quote:

O zaman tek çare ttnet müşteri temsilcileri kalıyor

Alıntıları Göster
    speedtest.net te download speed 7.02 mbit upload hızı 0.67 mbit olarak gözüküyor ama torrente gelince hız 3.60 mbitten yukarı çıkmıyor :S
  • quote:

speedtest.net te download speed 7.02 mbit upload hızı 0.67 mbit olarak gözüküyor ama torrente gelince hız 3.60 mbitten yukarı çıkmıyor :S

Alıntıları Göster
    Bilgisayarda interneti kullanan bir virüs varsa internetinizi paylaşıyorsunuz demektir. Öyle bir virüse karşın virüs taraması yaptırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchAndLearn -- 29 Ağustos 2013; 15:23:09 >
  • quote:

Bilgisayarda interneti kullanan bir virüs varsa internetinizi paylaşıyorsunuz demektir. Öyle bir virüse karşın virüs taraması yaptırın.

Alıntıları Göster
    İnternette gezinirken normal hızında hiç yavaşlık yok speedtest.net te bir de ttnetin kendi sitesinde test yaptım 3-4 defa indirme hızı da 7.05 mbitlerde ancak torrentte indirirken bu hız 350 kb lere düşüyo hatta o kadar istikrarsız indirme var ki 350 200 300 arasında gidiyor sürekli
  • quote:

İnternette gezinirken normal hızında hiç yavaşlık yok speedtest.net te bir de ttnetin kendi sitesinde test yaptım 3-4 defa indirme hızı da 7.05 mbitlerde ancak torrentte indirirken bu hız 350 kb lere düşüyo hatta o kadar istikrarsız indirme var ki 350 200 300 arasında gidiyor sürekli

Alıntıları Göster
    Bir de şöyle bir şey var;
    Site size ne kadar hız hakkı veriyor ise siz o hızı geçemiyorsunuz (hızınız isterse 20 mbps olsun)
  • quote:

Bir de şöyle bir şey var;
    Site size ne kadar hız hakkı veriyor ise siz o hızı geçemiyorsunuz (hızınız isterse 20 mbps olsun)

Alıntıları Göster
    Valla hocam tek yol format gibi önce diğer bilgisayarda bi deniyeceğim eğer onda bu indirme hızı problemi yoksa kendi bilgisayarıma format atmaktan başka çare kalmıyor gibi
  • quote:

Valla hocam tek yol format gibi önce diğer bilgisayarda bi deniyeceğim eğer onda bu indirme hızı problemi yoksa kendi bilgisayarıma format atmaktan başka çare kalmıyor gibi

Alıntıları Göster
    format atınca yine aynı sorun olur ise %90 modem ayarlarından hızınız kısıtlanmıştır.
  • quote:

Arkadaşım bir konuda gördüm bir de 192.168.2.1 i dener misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchAndLearn -- 29 Ağustos 2013; 20:05:19 >
  • quote:

quote:

Arkadaşım bir konuda gördüm bir de 192.168.2.1 i dener misin ?

Alıntıları Göster
    Hocam onu söylemiştin gündüz denedim kaç defa da tarayıcı açmıyor ki bir türlü hata veriyor:S
  • quote:

Hocam onu söylemiştin gündüz denedim kaç defa da tarayıcı açmıyor ki bir türlü hata veriyor:S

pardon 192.168.2.1 idi
  • quote:

quote:

pardon 192.168.2.1 idi

Alıntıları Göster
    evet şimdi giriyor ancak kullanıcı adıyla şifre istiyor modemin de wifi de görünen ismi kullanıcı adı sonradan değiştirdiğim şifre de şifre olması gerekmiyor mu deniyorum ancak giriş yapılamıyor

• quote:

evet şimdi giriyor ancak kullanıcı adıyla şifre istiyor modemin de wifi de görünen ismi kullanıcı adı sonradan değiştirdiğim şifre de şifre olması gerekmiyor mu deniyorum ancak giriş yapılamıyor

Alıntıları Göster
    kullanıcı adı : evtel@ttnet
    şifre : evtel
    olması lazım
  • quote:

kullanıcı adı : evtel@ttnet
    şifre : evtel
    olması lazım

Alıntıları Göster
    Yok hocam olmuyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.