Şimdi Ara

İndirme Hızım Yüksek mi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 GB dosyayı 1 dakika 5 saniyede indiriyorum internet mbitini bilmiorum acaba hızlımı yoksa yavaşmı ??

• Hızlı. Superonline mı kullanıyorsun?
  • dostum indirme ve gönderme hızın kullandığın internet paketi ile doğru orantılıdır internet paketin yüksekse hızlı düşükse yavaş indirirsin.
    1 Mb internet ile 100kb/sn ile indirme yaparsın 10Kb/sn ile gönderme yapabilirsin
    internet paketin kaç Mb ise bu değerleri bunun la çarp indirirken gördüğün aktarma hızılı ile karşılarştır umarım kullandığım terimleri anlamışsındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberArmada

Arkadaşlar 1 GB dosyayı 1 dakika 5 saniyede indiriyorum internet mbitini bilmiorum acaba hızlımı yoksa yavaşmı ??

haa ben okumamışım indirme süreni sen uçmuşsun dostum hiç araştırmana gerek yok yazdıklarımıda unut :D acayip hızlı netin ....
  • netinde 16 Mb hızında hesapladım tam olarak 16 çıkıyor.

ben bir indirme delisi olarak internetinin hızının karşında saygıyla eğiliyorum netinin değerini bil ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyu_timsah -- 3 Ocak 2012; 16:56:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyu_timsah

netinde 16 Mb hızında hesapladım tam olarak 16 çıkıyor.

ben bir indirme delisi olarak internetinin hızının karşında saygıyla eğiliyorum netinin değerini bil ...

teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: koyu_timsah

netinde 16 Mb hızında hesapladım tam olarak 16 çıkıyor.

teşekkürler

rica ederim ama film ve oyun indirme yapacaksan blue ray ve yüksek kaliteli oyunları indirmekten çekinme sakın ben senin yerinde olsam 5gb altındaki görüntü kaliteli filmleri izlemem ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fena şekilde film hastasıyım onuda torentten indiriyorum kalite oyun pek oynıyamıyorum cünkü minibook kullanıcısıyım
  • quote:

fena şekilde film hastasıyım onuda torentten indiriyorum kalite oyun pek oynıyamıyorum cünkü minibook kullanıcısıyım

umarım yasak değildir site ismi paylaşmak duymadıysan arenabg isimli torren sitesine bir ugramalaısın ihtiyacın mutlaka orda vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.