Şimdi Ara

indirme hızındaki inip çıkmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merabalar internette bayağı bir araştırdım fakat kimse sorununa çözüm bulamamış

internet hızında sürekli bir faiş oranlarda değişme var
    mesela
    100kb/S
    300
    700
    400
    2
    0
    300
    2
    0
    diye gitmekte
    seed de problem yok diğer bilgisayarlarda problem yok bi bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playhard -- 16 Mart 2011; 3:32:23 >

• bendeki olayda aynı, aynı anda dosya indirmeye başladığımda ikinci dosyayı 10 kb ile, üçüncü dosyayı 400 kb ile çekiyor. hiç şaşmıyor, hep aynı.
  • Aynı durumu ben geçen cumartesi günün den bu yana yaşamaktayım.Az önce ttnet müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı bıraktım ama sonuç aynı olacak..."Yaptığımız taramalar sonucu hiçbir arıza tespit edilememiştir"
    duymak içten değil...Açılmış olan birkaç başlığa sorunum ile ilgili birşeyler yazdım ama bizde sorun var veya yok demeye kimse yanaşmadığı için bende elimahkum aradım ttneti sorun var veya yok artık :S Evimde 1mbit internet kullanıyorum dün yaptığım testler bile tutarsız çıktı 45KB-70KB-20KB ve en son nasıl olduysa 110KB çıktı ama aşırı dalgalanma mevcut bunuda en iyi netmeter (ücretisiz) ve netmeter pro (ücretli) isimli programlar ile görebilirsiniz...Hosting olarak HF ve MU kullanmaktayım sonuç yine aynı,youtube ve benzeri video-multimedya sitelerine ulaşıp içeriğe bakmak tam işkence oldu birkaç gündür.İZMİR-KONAK semtinde HATAY santralinde POP kaynaklı sorun olduğunu öğrendim belki bu durum kısmı olarak yurdun genelinde değil belli bölgeleri kapsamakta idir...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.