Şimdi Ara

' indirme işlemini başlatmak için bir anket tamamlayın ' saçmalığı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa Sa arkadaşlar. birşey indirmeye çalışıyorum hangi indirme sitesine girsem Download butonuna tıkladıktan sonra " indirme işlemini başlatmak için bir anket tamamlayın " çıkıyor nereye tıklasam inmiyor. daha önce başka birşey indirirkende çıkmıştı fakat o önemli değildi boşverdim.

http://www.argonfiles.com/2013/pool-live-tour-hack-coins/

Şu linkitekini biri indirsede bana faceden yollasa? indire bilirse tabi. kendiside kullanır güzel bir hile

Genelde mobilden faceye takıldığım için fazla DH'ye giremiyorum.

indirenwww.fb.com/Rapganik.ozqr adresine msj atarsa çok sevinirim ama burayıda kontrol edeceğim tabi

• Aslında böyle bir program yok. Yapılan yorumlar sahte ve verilen linklerde öyle. Linke dikkatli bakarsanız mediafire.com yazmıyor mediafire.makemydownload.com/ yazıyor. Bu tip şeylerle vaktinizi harcamayın aksi taktirde bilgisayarınız kötü tehditlerle karşılaşabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALoAzraiL

Aslında böyle bir program yok. Yapılan yorumlar sahte ve verilen linklerde öyle. Linke dikkatli bakarsanız mediafire.com yazmıyor mediafire.makemydownload.com/ yazıyor. Bu tip şeylerle vaktinizi harcamayın aksi taktirde bilgisayarınız kötü tehditlerle karşılaşabilir.

+15000000
  • quote:

Aslında böyle bir program yok. Yapılan yorumlar sahte ve verilen linklerde öyle. Linke dikkatli bakarsanız mediafire.com yazmıyor mediafire.makemydownload.com/ yazıyor. Bu tip şeylerle vaktinizi harcamayın aksi taktirde bilgisayarınız kötü tehditlerle karşılaşabilir.

+1905
  • quote:

Teşekkürler :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.