Şimdi Ara

iNew V3 Ultrathin Smartphone 5.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Htc One M7 cihazımı arabalı vapurda denizi düşürdüğümden yerine cihaz alacağım ve uzun zamandır Çin telefonlarına merak salmış durumdayım.
    Htc one stabilitesinde kamerası ve pili iyi olan bir cihaz bakıyorum.
    Elbette alacağım cihaz bir Htc one M7 olmayacak ama çok da "keşke almasaydım" diyeceğim bir şey olmasın.

Bu cihazı gördüm.Tipi şekli şemali iyi.Özellikleride öyle görünmekte.

http://www.pandawill.com/inew-v3-ultrathin-smartphone-50-inch-gorilla-glass-ogs-screen-mtk6582-quad-core-1gb-16gb-3g-nfc-otg-air-gesture-p84564.html

Hiç alan kullanan yada markayı tanıyan varmı?

Tr'de sorunsuz kullanılırmı?

Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

• Forumda alan var ana konusuna yazarsan daha çok yardımcı olabilirler. Bu cihaz benimde aklımı çeldi ama bataryası işi bozuyor.
  • Ben dün akşam sipariş verdim. İnşallah sağ salim elimize ulaşırsa görüşlerimizi paylaşırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon henüz çok yeni millet yeni yeni sipariş vermeye başladı. Geçi aynı telefon Goophone V92 pro adı altında 8 çekirdekli modeli de yakında çıkacak o daha iyi ama yine aynı batarya. Kesinlikle telefon çok iyi hızlı ve tarz. Ama batarya beni de soğuttu yoksa ciddi ciddi düşünüyordum pro modelini.
  • telefon piyasada birçok telefondan daha şık duruyor ama batarya kesinlikle yetmeyecektir. Normal senaryoda 8-10 arası bir saat kullanım sunar gibi.
  • serdalm kullanıcısına yanıt
    İncelik tasarım güzel, ek olarak gorilla 3 varmış..

Pil 2000 mah, kamera lens hakkında bilgi yok 2 gb ram fiyata göre iyi gibi ama 350 dolar iyi para ya :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdalm

http://www.merimobiles.com/lenovo-vibe-x-s960-p/meri7945.htm

Lenovo Vibe X S960 ne diyorsunuz?

THL T100'e bak derim.

• Thl T100 de kafama yattı gibi.
    Önerebileceğiniz burası iyidir dediğiniz bir site varmı oradan sipariş geçeyim.
    Birde takılırsa vs sıkıntı yaşamıyacağım bir yer olsun.
  • quote:

Thl T100 de kafama yattı gibi.
    Önerebileceğiniz burası iyidir dediğiniz bir site varmı oradan sipariş geçeyim.
    Birde takılırsa vs sıkıntı yaşamıyacağım bir yer olsun.

Ben hiç telefon almadım ama aliexpresste güvenilir bir satıcıdan alabilirsiniz.
  • serdalm kullanıcısına yanıt
    t100 de güzel cihazmış tasarımı çok hoşuma gitti,
    Thl kendi sitesinde pek açıklayıcı bilgiler sunmamış mesela pandawilde gorilla 2 olduğu yazıyo onun dışında pek özellik yok..

İnew v3 hala bence cazibesini yitirmiş değil tabi birde aklımda olan modem xiamoi honamı..
  • Şimdi Zopo C2 Platinium sayfasındaki yorumları okuyordum.
    Fiyatı makul ve özellikleri iyi gibi.
    Ama hala Thl T100 favorim gibi.

Edit:Zopo C2 nin kamera performansı pekde iyi değilmiş.Benim için kamera performansı ilk önceliklerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdalm -- 20 Aralık 2013; 23:38:22 >
  • Aldım bakalım bi iNew V3 Ultrathin Smartphone
    Pandwill'den aldım.Kargoda hızlı olması açısından alman postasını seçtim (+8 dolar) toplam 455 Tl'ye maloldu.
    Umarım pişman olmam.
    Gümrüktende sorunsuz geçer inşallah.
  • quote:

Aldım bakalım bi iNew V3 Ultrathin Smartphone
    Pandwill'den aldım.Kargoda hızlı olması açısından alman postasını seçtim (+8 dolar) toplam 455 Tl'ye maloldu.
    Umarım pişman olmam.

çok pahalı almışsın hocam..telefon 178 -200 dolar cicarında ...kardeşim için bakmıştım bu telefona..yorumlarını yazarsan sevinirim.ayrıca bende 7 ayddır zopo c2 kullanıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: robince

quote:

Aldım bakalım bi iNew V3 Ultrathin Smartphone
    Umarım pişman olmam.

çok pahalı almışsın hocam..telefon 178 -200 dolar cicarında ...kardeşim için bakmıştım bu telefona..yorumlarını yazarsan sevinirim.ayrıca bende 7 ayddır zopo c2 kullanıyorum...

Ürün kargoya verilmeyince iptal ettim.
    Zaten diğer İnew başlığında ürünün daha test aşamasında olduğu ve bazı özelliklerinin ilk açıklandığı gibi olmadığı mail atılmış Pandawill'den alıcılara.
    Bende iptal edip ThL T100S İron Man aldım.
    Aldım almasınada oda kargolanmadı :) Hala bekliyorum.
    Pandawill'de tedarikçiden bekliyormuş.

• Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.