Bildirim
İnfamous 2 türkçe yapma???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yapılamıyor diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim bildiğim sadece jailbrek'de yapılabiliyor o olay -
Birkaç gün önce tıpatıp aynı konuyu açmıştım ve öğrendim ki sadecekopyalar türkçe yapılabiliyormuş :(
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef yapamazsın.TR PSN den indirmen lazımdı -
teşekkürler arkadaşlar -
arkadaşlar birde bu oyuna girerken the content has expired and is no longer available hatası alıyorum yardım edebilirmisiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: bosnhak
arkadaşlar birde bu oyuna girerken the content has expired and is no longer available hatası alıyorum yardım edebilirmisiniz
Bildiğim kadarıyla oyunu başka bir hesapla aldıysanız ve o hesabı sildiyseniz the content has expired and is no longer available hatasını verir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABUX -- 28 Haziran 2012; 13:42:37 > -
quote:
arkadaşlar birde bu oyuna girerken the content has expired and is no longer available hatası alıyorum yardım edebilirmisiniz
Oyunu ps plus la mı aldın?
evet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosnhak -- 28 Haziran 2012; 15:41:39 > -
bende psn plus ile aldım 15 gb indirdi dil ayarı yok ingilizce otomatik oluyor ps3 orjinal türkçe yapılıyorsa nasıl yapıldıgını paylaşırsanız sevinirim -
quote:
Orijinalden alıntı: sfeax
bende psn plus ile aldım 15 gb indirdi dil ayarı yok ingilizce otomatik oluyor ps3 orjinal türkçe yapılıyorsa nasıl yapıldıgını paylaşırsanız sevinirim
Yapılmıyor -
Bende yapılmıyor diye biliyorum tr psnden alman gerekirdi. -
The content has expired and is no longer available psn plusla indirdim oynadım 2 saat sonra bu hatayı aldım lütfen çözümünü söyleyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosnhak -- 28 Haziran 2012; 16:32:42 > -
quote:
The content has expired and is no longer available psn plusla indirdim oynadım 2 saat sonra bu hatayı aldım lütfen çözümünü söyleyin
Hocam 1 saatlik full triali indirmiş olmayasın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuru Altı Pilav -- 28 Haziran 2012; 18:51:35 > -
quote:
Ps plus bitince, oyunlar da oynanmıyor :) Ben de 2 hafta önce öğrendim, ondan sordum ps plus mı diye :)
quote:
Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav
quote:
Yok arkadaşım oyun full. -
quote:
quote:
quote:
Yok arkadaşım oyun full.
Oyunu aldığınız hesabı sildiniz mi peki makineden? -
quote:
quote:
quote:
quote:
Yok arkadaşım oyun full.
Oyunu aldığınız hesabı sildiniz mi peki makineden?
Hayır silmedim.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Yok arkadaşım oyun full.
Oyunu aldığınız hesabı sildiniz mi peki makineden?
Hayır silmedim.
Arkadaşların dediği gibi Plus süreniz mi bitti acaba?Aklıma bişey gelmedi başka
Benzer içerikler
- uncharted 2 türkçe dublaj izle film makinesi
- god of war remake
- hitman absolution türkçe yama
- gta 5 lester görevi
- detroit become human türkçe yama
- ps5 dik mi yatay mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X