Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
84.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ps4 aldırtacak oyunlardan biridir bana göre. (Bloodborne, İnfamous, The Order, Last of Us)
  • Oyunun sonu bazı sinematikler bazı diyaloglar cekentin arkasındaki arma benim bildiklerim bunlar.
    @KplnSalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bende bu oyunun iyi versiyonunu yeni bitirdim. Acaba elinde plus un ücretsiz verdiği first light dlc(türkçe) si olupta verebilecek var mı? Bedava verilen dlc ye para vermek istemiyorum. Oynadıktan sonra hesabı geri verebilirim sorun değil.
  • Herkese merhaba bu oyunu arıyorum bayadır ama satan eden yok. Bu oyun elinde olan bana ulaşabilir mi ? Oyunu sadece oynamak istiyorum hesabınızı kiralayabilirim yada direk satın alabilirim. Pri veya Sec farketmez sadece oynamak istiyorum.
  • extend456 kullanıcısına yanıt
    ben daha 1 hafta olmadı d&r dan aldım, oyun beni sarmadı satıyorum düşünürsen:http://forum.donanimhaber.com/m_106731290/tm.htm
  • Arkadaşlar oyunu oynarken akura konteynerlerinden tutsakları kurtar bölümüne geldim. Konteynerlerin yanına geldiğimde kapıyı aç kısmında dokunmatik yüzeyi gösteriyor yukarıda r2 ile patlat yazıyor ama her iki tuşta konteyneri açmıyor. Nasıl açılıyor bu konteynerler?

http://i.hizliresim.com/8gRDpa.jpg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatirladigim kadariyla dokunmatik yuzeyde sagdan sola dogru dokunuyorduk. Yani saga dokunup sola dogru cekin acilmasi lazim..

• microbic kullanıcısına yanıt
    Dokunmatik ekranda sağdan sola veya soldan sağa şeklinde her türlü denedim işe yaramıyor

• KaraKule06 kullanıcısına yanıt
    Dokunmatik yüzeye basıcaksın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dokunmatik yüzeye basıyorum yine de açılmıyor

O zaman bir problem var diğer durumlarda ve oyunlarda çalışıyormu dokunmatik yüzey.

• Çalışıyor hatta bu oyunda neon çekmek için dahi kullanabiliyorum tuş tepki veriyor ama konteyneri açmıyor
    Twitch
    Kara_Kule06 - Twitch
    http://www.twitch.tv/kara_kule06
    kanaldan bakabilirsin olmuyor

• O zaman dokunmatigin sag tarafina bas. Tani sag tarafa tikla. Bu da olmuyorsa ds4 te sorun vardir.

• microbic kullanıcısına yanıt
    Sağ tarafına tıkladığımda da olmuyor dokunmatik diğer bütün tuşlar çalışıyor ama anlamadım bende niye işe yaramıyor oyunda bag var desem başka kimsede yok galiba bu sorun

• Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam senin sayende bunu öğrendim, Bende oyun niye dengesiz çalışıyor diyordum. Çok sağol
  • off tekrar oynayasım geldi gece gece, keşke satmasaydım.

• oyun şuan psn de 49 tl haberiniz olsun.

Hocam çözdünüz mü sorunu aynısı bende oldu
  • orachi kullanıcısına yanıt
    Paylaşımlı Oyun yöntemi ile bir arkadaş sayesinde geçtim o kısmı
  • güya özel güçleri olan biziz gpu askerleri bizden güçlü anasını satim sinirlerim daha fazla kaldırma bıraktım oyunu.
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.