Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
84.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    179 çok hocam ya 89 verdiyseniz iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTurk61 -- 1 Kasım 2014; 18:00:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 aldıktan sonra aklımda hep bu oyun vardı firs light ında gelmesi iyi oldu sony plus üyelere ocakta ücretsiz olarak first light verecekmiş türkçe 1080p kalitede oynamak güzel olacak
  • Ocak ayinda psn plus first light i verecek. Satin almayi dusunenlere plus uyelik almalarini oneririm 1 yillik ihtiyaclari karsilanir. Second son oynamak sart tabi oncesinde.

• Şunu anlayamadım. Oyunu iyi karma ile bitirdim. Şimdi yeni oyun başlatarak kötü karma ile uzman modunda oynuyorum. Sivilleri öldürmek kötü karmaya + mı sağlıyor?

Mesela kötü karma oynarken iyi karmalar da kazanmaya çalışınca sol üstteki kırmızı seviye azalıyor. İyi karma gerektiren güçlere de sahip olmak istiyorum. Aynı anda hem kötü karma hem iyi karma yeteneklerini açamıyor muyuz?
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi spottan o paraya aldınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • korayalttantire K kullanıcısına yanıt
    Ya iyi olacaksın ya kötü. 2'si birden olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Eminönü feza elektronik

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

quote:

Eminönü feza elektronik

Teşekkür ederim hocam, son bir soru daha oyun sıfır mıydı ikinci el miydi? Sıfır ise fiyat çok iyi, bir de oyun pal mı?
  • quote:

quote:

quote:

Eminönü feza elektronik

Teşekkür ederim hocam, son bir soru daha oyun sıfır mıydı ikinci el miydi? Sıfır ise fiyat çok iyi, bir de oyun pal mı?

sıfır ve paldi. bu oyunun fiyatı düşük sahiden daha oynayamadım bile gerçi:) psn ücretsiz vericek first lightı ocakta bide.

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    First Light geleceği için oyunu alıp bitirmek istiyorum ben de. En kısa zamanda gidip alacağım.
  • Kesinlikle ps4 ün en iyi grafikli oyunudur Second Son ve Ubisoft gibi ps4ün gücü yetersiz diyip downgrade yapan firmalara da ibretlik bir derstir.

• Grafikler ve oyun gayet iyiydi tek sorunu şahsen ilerliyen bölümlerde elde edilecek güç kalmayınca biraz sıktı beni full trophy kasmaya oynadım Almak isteyen varsa promo disc var elimde kutusuz killzone hariç herhangi bir oyunla takas edebilirim. COD serisi tercihimdir.
  • Bir süre sonra yan görevler sıkıcı oluyor öyle bir eksisi de var ama yan görevler bu tip oyunların ömrünü uzatmak için yapılan şeyler zaten ve her oyunda birbirini tekrar ediyor çoğunlukla o nedenle çok da eleştiremeyeceğim zaman zaman ciddi fps düşüşleri de yaşanıyor ama bu nesilde bu tip aksaklıkların yaşanmadığı oyun yok zaten görsel açıdan 9.5/10 bir oyun benim açımdan...
  • karakter modellemeleri dışında değişik bir fikir fakat geç gelen kaplamalar,gözü aşırı yorması,ve ayrıntılı kalitesiz grafikleriyle 10 üstünden 5-6 alır en fazla.
    Oyunda fps düşmeleride cabası!
  • oyunu iyidemi kötüdemi oynamak daha zevkli kötüyü seçtim ama iyi bana daha çok hitap editoe gibi farkı ne oynarken acaba hikaye değişiyormu bids?

• iyideyken kötüye dönmüştüm. son seviye iyi ve son seviye kötü olmuştum aynı oyunda. benim gözlemim iyi daha bir güçlüydü sanki
  • oyuna yeni başladım güzel gidiyor beğendim şuan iyi olarak devam ediyorum birdaha kine kötü olarak oynayacagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ş@n

iyideyken kötüye dönmüştüm. son seviye iyi ve son seviye kötü olmuştum aynı oyunda. benim gözlemim iyi daha bir güçlüydü sanki

iyinin saldırıları falan farklımı? yine düşmanlarla savaşıyosun değilmi o alevli kolundaki zincir var?

• oyun 59 liraya düşmüş spotta vay arkadaş..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ş@n

iyideyken kötüye dönmüştüm. son seviye iyi ve son seviye kötü olmuştum aynı oyunda. benim gözlemim iyi daha bir güçlüydü sanki

iyinin saldırıları falan farklımı? yine düşmanlarla savaşıyosun değilmi o alevli kolundaki zincir var?

aynen ustam :)
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.