Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (99. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
84.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: false shepherd

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Ya şimdi 60 fps oynanacak oyun var, 30 fps oynanacak oyun var. 60 FPS aksiyon oyunlarında gerekli değildir. Online olmadığı sürece, sinematik bir anlatım amaçlı bir oyun olduğu sürece 60 FPS neden gerekli değildir? Infamous'daki motion blur kullanımı da çok güzel çünkü. Ha oyun 30 FPS değil, ama 60 da değil. 40-50 arasında gidiyor ortalama. Çok mu güzel? Harika. Neden? FPS 30 veya 30'a yakın üzeri değerlerde olursa motion blur etkisiyle çok daha sinematik film izliyormuş etkisi alırsınız. Tam bir görsel şölen oluyor Infamous bu sayede. Oyunun FPS değeri bile görselliğine katkıda bulunuyor. Ben 60 FPS stabil oynamazdım Infamous'u.

Bak Last of Us'ta da o kadar sinematik motion blur kullanılsaydı onu da 30'da oynardım ben. Yine de farkediyor. Test edin. 30'a alın Last of Us'ta. Karakteri hızlı sağ sol yapın (kamerayı değil karakteri), motion blur etkisini göreceksiniz. 60'ta göremiyorsunuz ama. Test edin bunu. 60'ta da var ama çok dikkatli bakmak lazım ki göresin. Çünkü çok hızlı.

O yüzden sinematik anlatımlı, motion blur kullanımlı oyunlarda (ki artık her oyunda olur bu) 60 FPS'ye gerek yok, (gerek yok'u geçtim, 30 FPS, 60 FPS'den çok daha iyi bile etki veriyor) -online olmadığı sürece- üstüne üstlük, 60 FPS, oyunu 30 FPS'den daha yapay gösterecektir. Çünkü gözün alıştığından farklı bir değerde oynamaya başlıyorsunuz. Mesela Last of Us'ı 10-15 dakika 30FPS modunda oynayın, gözünüz alışacak. 60 FPS'ye geçin, çok garip gelecek. Futbol, basketbol, yarış oyunları, arcade oyunlar vs. dahil değil buna tabii.

Aga geçiniz bunları. 360'tan 5870'e geçince 60 fps'yi övüp duruyordun, şimdi PS4'e geçince 30 fps diyorsun

60 FPS'ye geçince yapaylaşıyorsa, oyunun motorunda bir sorun veya uyumsuzluk vardır. PC'de, portlar dahil bir ton oyunu 120 Hz-FPS oynadım, hiçbiri yapay gelmedi.

Heavy Rain gibi 1-2 oyunda 30 FPS pek olumsuz etkilemeyebilir, bazılarının hoşuna da gidebilir; onun dışında 60 FPS iyidir.

Bi bak bakalim dostum Crysis e ne demisim senelerden beri. 30'da oynamanin 60'tan daha iyi oldugunu soylerim hep cunku crysis de ayni sekilde sinematik bir oyundur.

Ha gidip de fifa 30fps de cikarsa konsola o zaman yerden yere vururuz merak etme.

Ps4te 1 haftadir 4 oyun oynadim, 3 u 60 fps idi. Neden 30u oveyim yahu. Neyse onu soyluyoruz. 60fps yapamayan bir konsol degil ki 30u oveyim bos yere.

5870 zamanlarimda kac tane sinematik etkili oyun vardi? Crysis vardi, sonralari witcher 2 falan cikti. Bunlari istedigin yere bak 30'da oynamanin goze daha cok hitap ettigini savunmusumdur her zaman.

Onyargilisiniz cok ya. Illaha neyi kullanirsak onu ovecegimizi saniyorsunuz. 1000 liradan fazla parami almis bu cihaz, bi de kalkip onu mu ovecegim bos yere, haketmedigi bir konuda. Gerizekalilik olur bu, enayilim olur. Banane yahu, bedava verseydi sony o zaman overdim savunurdum her yerde. Hem parami alsin sony, hem de ben onum konsolunu oveyim bos yere. Yok canim. Icin rahatlayacaksa ps4un gerizekaliliklarini soyleyeyim.

*indirmeleri duraklatma sansin yok. Ne demo ne full oyun.

*indirmeleri siraya koyma sansin yok. Ayni anda indiriyor.

*kulaklik takiliyken chat seslerinin hoparlorlerden gelmesini ayarlama luksumuz yok. O salak kulakliktab geliyor ses illaha ki.

*standbydayken download tamamlaninca konsolun kapanmasini ayarlama secenegimiz yok.

*goze batmasa da dikkatli bakildiginda hala anti aliasing eksikligini gorebildigimiz oyunlar var.

*ds4 un isigini tamamen kapatma sansimiz yok. Ampul gibi yaniyor elimizde.

*oyun acikken dashboardda dolasirken bazen takilmalar yasaniyor.

Gibi seyler.

Icin rahat etmistir umarim.

Ama su an cikmis belli basli oyunlarda da hakkini veririm. Ornek olarak su an konusunda yazdigimiz oyun. Infamous in gorselligi beni saskinlik icinde birakti, pcden ps4e gecmis bir oyuncu olarak. Ileride yine pcye gecerim belki belli olmaz, ama sonucta infamous in grafikleri sinematm filmlere benim gordugum en yakin oyun. Crysis 1 ile birlikte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 1 Eylül 2014; 8:28:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• burada oyundan ara ara aldığım screenshotları bulabilirsiniz arkadaşlar.

ayak araba karışımı şey çok ilgimi çekti komik geldi ondan biraz fazla görüyorsunuz resimlerde yoksa ayakla ilgili bir durumum yok :D

• Beyler şimdi ben resmen deyim yerinde ise "mal"'a bağladım. Bu oyunu oynamak için, ilk oyunun DVDsi takılı olması gerekiyor mu? Yoksa ilk oyuna ait kayıtların olması yeterli mi?

Yani bu oyun tek başına oynanır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sercan192

Beyler şimdi ben resmen deyim yerinde ise "mal"'a bağladım. Bu oyunu oynamak için, ilk oyunun DVDsi takılı olması gerekiyor mu? Yoksa ilk oyuna ait kayıtların olması yeterli mi?

Yani bu oyun tek başına oynanır mı?

Tek başına oynanır.

• Dlc deki av bölümünü oynarken last of us taki ellie nin geyik avı kısmı geldi aklıma.oynanış olarak last of us ta genelde olan infamous ta ilk defa gördüğümüz bi kısım da var çok spoiler vermiyim şimdi.direk araklamışlar desek yeridir o kısmı esinlenmek az kalır

• arkadaşlar. first light'ta son bir mücadele kaldı.

Ateşe ver! -> süper ok ile 50 düşmanı mağlup et diyor. son bir tane kaldığı için taktım kafaya ve 2 trophy birden verecek. nasıl yapacağız bunu bilen varmıdır?

neyse tamam hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ş@n -- 5 Eylül 2014; 15:40:38 >
  • First Light mücadelelerinde Ateşe Ver başlığı altında ''bir süper ok ile 50 düşmanı mağlup et'' diyor. Burada ne yapmam gerektiğini bilen var mı? Platin için son mücadelem.

• böyle bir şey var. fiyat uygun gibi. kutulular standalone diye diye duymuştum. bu da onlardan mıdır acaba? alıp deneyen var mı?

https://www.hepsisony.com/
    SONY CENTER - Türkiye'nin İlk Sony Center Merkezi - Sony Premium Seller - Hepsisony.com
    http://www.hepsisony.com/?urun-7402-ps4-infamous-first-light

• quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

First Light mücadelelerinde Ateşe Ver başlığı altında ''bir süper ok ile 50 düşmanı mağlup et'' diyor. Burada ne yapmam gerektiğini bilen var mı? Platin için son mücadelem.

Bu soruyu Trophy başlığına sorsanız daha çabuk cevap alırdınız.
    Arena mücadelesinde yeşil, sarı, mor ve mavi uçan robotlar var, bunlardan mavi olanı vurup mavi neonu içinize çekin, bir süreliğine vücudunuzu mavi neon saracak ve mor yerine mavi neon okları atacaksınız. Bu oklarla 50 düşman öldürmeniz gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

First Light mücadelelerinde Ateşe Ver başlığı altında ''bir süper ok ile 50 düşmanı mağlup et'' diyor. Burada ne yapmam gerektiğini bilen var mı? Platin için son mücadelem.

Bu soruyu Trophy başlığına sorsanız daha çabuk cevap alırdınız.
    Arena mücadelesinde yeşil, sarı, mor ve mavi uçan robotlar var, bunlardan mavi olanı vurup mavi neonu içinize çekin, bir süreliğine vücudunuzu mavi neon saracak ve mor yerine mavi neon okları atacaksınız. Bu oklarla 50 düşman öldürmeniz gerekiyor.

Cevap gelmeyince kendim bulup halletmiştim neyse bizden sonrakiler faydalanır umarım

• Oyunda iyi veya kötü olmak senaryonun tamamını değiştiriyor mu? Yoksa sadece alternatif sona zemin mi hazırlıyor?
  • beyler almaya gidiyorum oyunu second son mı alayım first light mı? dlc ilki oömadan açılıyormu?

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Dlc ayrı olarak da çalışıyor diye biliyorum yalnız dlc yi kutulu mu alacaksınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheTurk61

Dlc ayrı olarak da çalışıyor diye biliyorum yalnız dlc yi kutulu mu alacaksınız?

kutulu alcam hangi oyunu alayım sizce grafik olatak fark varmı?

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Grafik olarak fark yok da dlc kutulu pahalı diye hatırlıyorum, asıl oyun fiyatına satıyorlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

quote:

Dlc kutulu sürüm 59tl bandrollu dr veya hepsisonyde

• quote:

Grafik olarak fark yok da dlc kutulu pahalı diye hatırlıyorum, asıl oyun fiyatına satıyorlardı.

59 tl hocam d&r ve sony'lerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

quote:

quote:

second son alıyorum 89 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 1 Kasım 2014; 17:22:44 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

nerde o para bandrollumu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nerde o para bandrollumu

89a aldım spot. hocam iyi gibi worldbazarda 179 denmiş umarım türkçe çıkar üstünde yazılarda türkçede var gerçi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 1 Kasım 2014; 18:02:16 >

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.