Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
85.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya oyun hakkında yorum yapacak yok mu o kadar adam aldı iki kelam birşey yazın lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Ya oyun hakkında yorum yapacak yok mu o kadar adam aldı iki kelam birşey yazın lütfen...

Veysel oyunu bugün alıyorum. Detayları pm den atarım. Burası çöplüğe dönmüş, arasan da bulamazsın.
  • Eyvallah dostum.
  • Fiyatlar çok yüksek. Anlaşılan bir hafta bekleyeceğiz
  • quote:

Ya oyun hakkında yorum yapacak yok mu o kadar adam aldı iki kelam birşey yazın lütfen...

Aşağı yukarı 2 saat oynadım.Şu ana kadar ki, izlenimlerim şöyle.Oyun karakterimizin nasıl süper güçlere kavuştuğunu göstererek başlıyor.Yeni özellikler keşfettikçe bunların nasıl kullanacağımızı 4-5 sn'lik flashbackler ile gösteriliyor.Bu detay güzel düşünülmüş.Karakterimiz ile abisi arasındaki, ince espiriler baya hoşuma gitti.Nathan Drake gibi.Karakterimizin aynı diğer infamouslar gibi güçlerini haritada ki bulduğumuz eşyalar ile geliştirebiliyoruz.Çok fazla seçenek yok ama idare eder.Şehir bana küçük geldi.Çok büyük değil.Infamous 2'nin haritası daha büyüktü.Genelde şehirde geçiyor oyun.Ormana falan girmedim.Ama oraya girilceğini zannetmiyorum.Grafiklere gelirsek, açık bir dünya oyunda gördüğüm en iyi grafik.Yüksek çözünürlüklü kaplamalar, ışıklandırmalar, karakter poligonları, kumaş animasyonları falan gayet iyi, uzak görüş mesafesi ise bulanık, gta5 çok daha iyiydi bu konuda, 512 mb ramlik ps3'e çıkmasına rağmen.Grafik olarak killzone shadow fall daha iyi bence.Tabi bunda infamous'un open world bir yapıya sahip olmasından kaynaklanıyor.Ona rağmen gayet iyi grafikleri var.Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar, oyunu bitirdikten sonra daha detaylı bir inceleme yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Aşağı yukarı 2 saat oynadım.Şu ana kadar ki, izlenimlerim şöyle.Oyun karakterimizin nasıl süper güçlere kavuştuğunu göstererek başlıyor.Yeni özellikler keşfettikçe bunların nasıl kullanacağımızı 4-5 sn'lik flashbackler ile gösteriliyor.Bu detay güzel düşünülmüş.Karakterimiz ile abisi arasındaki, ince espiriler baya hoşuma gitti.Nathan Drake gibi.Karakterimizin aynı diğer infamouslar gibi güçlerini haritada ki bulduğumuz eşyalar ile geliştirebiliyoruz.Çok fazla seçenek yok ama idare eder.Şehir bana küçük geldi.Çok büyük değil.Infamous 2'nin haritası daha büyüktü.Genelde şehirde geçiyor oyun.Ormana falan girmedim.Ama oraya girilceğini zannetmiyorum.Grafiklere gelirsek, açık bir dünya oyunda gördüğüm en iyi grafik.Yüksek çözünürlüklü kaplamalar, ışıklandırmalar, karakter poligonları, kumaş animasyonları falan gayet iyi, uzak görüş mesafesi ise bulanık, gta5 çok daha iyiydi bu konuda, 512 mb ramlik ps3'e çıkmasına rağmen.Grafik olarak killzone shadow fall daha iyi bence.Tabi bunda infamous'un open world bir yapıya sahip olmasından kaynaklanıyor.Ona rağmen gayet iyi grafikleri var.Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar, oyunu bitirdikten sonra daha detaylı bir inceleme yazarım.

Teşekkürler hocam

• Nasıl olmuş oyun yorumları alalım ?
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Sağolasın Uğur kardeş hele şükür oyunla ilgili birşeyler duyabildik...
  • kadikoy kahraman ile gorustum aksam gelicek diyor. dukkandan alirsak 150 imis.. gg de alirsan 170 diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cuma oyun ankarada

• Son 1 gün

• Kahraman gg de 170 lira olan ve 16 kişinin aldığı ilan kaldırdı. Mesaj atıp sordum 189 olacak dendi. Baktılar satıyor, daha ne kadar kitleyebiliriz diye düşündüler sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • roverman kullanıcısına yanıt
    acaba kaçta gelir akşam demişlerdi GoW Ascension için de 21:30'da almıştık arkadaşımla onda da 20:00 da gelir diye saat de vermişlerdi bir de gene öyle olur galiba ama 150'de kalırsa fiyat iyi yarın alabilirim öğlen vakti herhalde :)
  • Daha ps4 için çok erken, spotçular tuttuğunu öpmeye çalışıyor. Yıl sonuna kadar piyasanın oturmasını beklemek lazım. Neyse ki ps3 hala ölmedi, gta5-dark souls 2-ffx gibi oyunlarla epey gideri var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle olursa psn store'dan almak daha mantıklı bence,tr psn'de 155 tl görünüyor.
  • Kurosaki_Ichigo kullanıcısına yanıt
    6 gibi arayacağım bakalım :)
  • World Bazaar'ı aradım az önce yarım saat sonra gelicek dediler tomb raider verip takas yağsam ne kadar olur dedim sınırlı sayıda geldiği için takas yapmıyoruz dedi oyunun fiyatıda 180 TL'ymiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yusufpaşafski kardeşler de şu an var fiyat 220 dedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • One game den de hala ses seda yok

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.