Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
85.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsisony'den special editionı sipariş ettim artık geriye beklemek kaldı 239 tl 9 taksit yaptırdım birde 210 tl normal sürüme vereceğime 29 fazla verdim special almış oldum çeket giyilir olsaydı collector's editionı alıcaktım fakat game case işlevi görüceği için gereksiz buldum.
  • Oyunla ilgili bişeyler görürüm diye girdim ama konu fena dağılmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vio35

hepsisony'den special editionı sipariş ettim artık geriye beklemek kaldı 239 tl 9 taksit yaptırdım birde 210 tl normal sürüme vereceğime 29 fazla verdim special almış oldum çeket giyilir olsaydı collector's editionı alıcaktım fakat game case işlevi görüceği için gereksiz buldum.

hocam açacak ve 3 tane rozet de var ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralexx42

Oyunla ilgili bişeyler görürüm diye girdim ama konu fena dağılmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardlinelegolas

quote:

Orijinalden alıntı: Vio35

hepsisony'den special editionı sipariş ettim artık geriye beklemek kaldı 239 tl 9 taksit yaptırdım birde 210 tl normal sürüme vereceğime 29 fazla verdim special almış oldum çeket giyilir olsaydı collector's editionı alıcaktım fakat game case işlevi görüceği için gereksiz buldum.

hocam açacak ve 3 tane rozet de var ama :)

hocam orasıda doğruda artık geçti sağlık olsun :)
  • Hastasıyım bu konulara, ful kavga var XONE ile PS4 çıkmadan önce bi anakonusu vardı adamlara bıçak versen birbirlerini öldüreceklerdi Bunlar hep para meselesi işte, çoğu teknoloji ürünü gibi bunlar da pahalı kendimizi kandırmayalım, çoğu insan ikisini birden alamıyor malesef, öyle olunca kişi kendi aldığının daha iyi olduğunu söylemekte ısrar ediyor, sonra kavga kıyamet...Halbuki daha ucuz olup ikisi birden alınabilse bu kadar kavga olmaz, aynı şey telefonlar, pc ler ve daha birçok şey için geçerli, kazananlar da yine Sony ve Microsoft...
  • Fırsatçılar gittigidiyorda ilanları açmışlar stokta olarak 200 ila 170 arasında değişiyor fiyatlar ps4 için oyun az olduğundan adamlar fırsatı kaçırmak istemiyorlar yazık

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ps4-infamous-second-son-turkceeeee-dublaj-108471187

Bu arada konuyu dağıtmayalım arkadaşlar artık sadece infamous ile bilgileri paylaşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berringer -- 20 Mart 2014; 0:12:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @GT_55 Oyunda dil seçme imkanı var mı acaba? Infamous 2 de otomatik olarak Türkçe açılıyordu ve değiştiremiyorduk..Birde alt yazı seçeneği var m?
  • PSOYUNUNDAN alan varmı site üyelerine özel fiyat veriyordu?
  • neredeyse tüm türkçe videolarda aynı telaffuz hatası var, sanılanın aksine infeymıs diye değil infımıs diye telaffuz edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutillo

PSOYUNUNDAN alan varmı site üyelerine özel fiyat veriyordu?

175tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

@GT_55 Oyunda dil seçme imkanı var mı acaba? Infamous 2 de otomatik olarak Türkçe açılıyordu ve değiştiremiyorduk..Birde alt yazı seçeneği var m?

Otomatik türkçe açılıyor değişiyor ise ben görmedim altyazı var

• quote:

Orijinalden alıntı: murlek

quote:

Orijinalden alıntı: kutillo

PSOYUNUNDAN alan varmı site üyelerine özel fiyat veriyordu?

175tl

hadi ya o kadar da uygun değilmiş gittigidiyorda 169 tlye var neyse yarın arayım bakalım pazarlık yapalım biraz
  • Bende hepsisonyden çaktım Collector's Edition'u :D Normalde bir oyunun çıkış tarihini hayatta beklemem, direk spot abanırım ama kutusu çok hoşuma gitti. Zaten 30 lira fark var. Direk CE aldım. Eğer stokta yamuk yaparlarsa da basarım dükkanlarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

quote:

Orijinalden alıntı: roverman

worldbazaar da 184'e kitlemiş .. gg de .. yarın kadıköy kahraman'a da gelirse 150 demişlerdi ilk onlarda 180 çeker artık kesin.

bu kahraman dediğin kahraman konsol mu oluyor çünkü gg de kahraman konsol 170 tl den satıyor şu an oyunu

aynen oyle :) 170e kitlemis demek ki.. 150 demislerdi bana onlarda uymus digerlerine.. yarin ben sabah dukkani arar bi sorarim olmadi gider elden alirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roverman -- 20 Mart 2014; 1:27:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahríman

Bende hepsisonyden çaktım Collector's Edition'u :D Normalde bir oyunun çıkış tarihini hayatta beklemem, direk spot abanırım ama kutusu çok hoşuma gitti. Zaten 30 lira fark var. Direk CE aldım. Eğer stokta yamuk yaparlarsa da basarım dükkanlarını.

Hocam hepsisonynin internet sitesinde göremedim Collectors Edition. Siz nerden aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

quote:

Orijinalden alıntı: Ahríman

Bende hepsisonyden çaktım Collector's Edition'u :D Normalde bir oyunun çıkış tarihini hayatta beklemem, direk spot abanırım ama kutusu çok hoşuma gitti. Zaten 30 lira fark var. Direk CE aldım. Eğer stokta yamuk yaparlarsa da basarım dükkanlarını.

Hocam hepsisonynin internet sitesinde göremedim Collectors Edition. Siz nerden aldınız?

http://www.hepsisony.com/?urun-7058-ps4-infamous-second-son-collector%92s-edition

• quote:

Orijinalden alıntı: console-master

quote:

Orijinalden alıntı: kralexx42

Oyunla ilgili bişeyler görürüm diye girdim ama konu fena dağılmış

Guzel Toplamissiniz konuyu tebrik ederim

• Arkadaş,diyecek bir şeyi olmayan herkes neden GTA gibi değil diye sallayıp gidiyor...Açık dünya olan her oyun GTA gibi olmak zorunda mı?Oyun ana konusunda nasıl dinsel bir tartışmaya girilmiş onu da anlamıyorum,sanane başkasının inancından..İlla bulaşmak istiyorum diyorsanız,gidin kendi aranızda tartışın.

• Once şunu sorayim kimse cevaplamamisti, oyunda ormanlık alanların hepsi erişilebilir durumda mı? Harita ne kadar? Suya girince teleporr mu oluyor? Ayrıca konu kapanmıştır ancak madem hala yazılıyor o zaman bir kişi bile çıkıpta destek olmuyor sonra arada banada ilkokul vs. Giydiriyosunuz. Ben direk özel mesajla karşılık versem bu sefer " noldu müslümanların içinde yazamadin mi" diye veletce yazmaya başlayacak.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.