Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
84.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdemtas

Çok teşekkür ederim hocam. Site benim değil esasen, ben de yeni yazar oldum. Başlar başlamaz da böyle bir oyunu incelememi uygun gördüler. Geçtik klavye başına yazdık. Fakat hala site hiti konusunda bir takım sıkıntı var. Ha nerde çokluk orada büyük abdest lafı var o da doğru ama google'da ikinci sırada olan bir oyun incelemesinin 500 okunmayı hatta tıklanmayı görmemesi çok üzücü bir durum. Keşke insanlar bildikleri siteler yerine farklı site arayışlarına yönelseler. Biz de yazdıklarımızın boş olup olmadığını görmüş oluruz. En azından şu ana kadar aldığım tepkiler güzel yazdığım yönünde. Çok teşekkür ederim tekrardan.

Elinize sağlık hocam gayet güzel başarılı bi inceleme olmuş

• Hocam daha iki senelik bir site olduğu için maalesef bazı işler amatör ruhla yapılıyor. Yine de diğer sitelere oranla biraz daha halka yakın fakat inceleme diliyle anlatmayı seven bir site, ben daha önce farklı bir sitede yazarlık yapıyordum fakat gel gelelim bu sitenin gerek tasarımı, gerek yazım dili çok hoşuma geçti. Buraya geçtim. Dediğim gibi şu oyun piyasasında hiç mi hiç haketmeyen siteler, haketmediği yerde duruyor. Üstelik hiç bir şeylerini geliştirmeden isimleri adı altında hazıra konuyorlar. Oyun yazarı pek yoktu, şu arada 2-3 kişi daha ben dahil bu oyun yazarlığına katıldık. Umarım başarılı oluruz. İnsanlara daha çok ulaşmak istiyoruz diyelim. Değerli yorumlarınız için ben site adına teşekkür ederim. @The False Shepherd

Çok teşekkürler hocam, görüşleriniz beni çok mutlu etti. @Dark Saga

Sağ olasın hocam, amaç farklı sitelerle yarışmak asla olmadı. Kendi gerçeğimizi ve kaliteyi hissettirmeye çalışacağız. Umarım bunu başarırız. @OrhanBenceGay34

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 29 Mart 2014; 0:57:39 >

• oyunda platinum açtım , bu doğrultuda ilerleyenlere her türlü yardımda bulunurum ...
  • Bende az önce Platinum alarak serini tüm oyunlarını platinlemiş oldum.
    Aralarından da en kolayı bu oyun.
  • ilk platinum trophy mi alma yolunda ilerliyorum şunu sorayım oyunu başından sonuna kadar zor da oynamamız gerekli mi yoksa sadece son bossu zor da oynasak uzman zorluk seviyesinde bitir trophy sini alabiliyormuyuz?
  • cloud35 kullanıcısına yanıt
    başından sonuna kadar zorda oynamanız gerekiyor
  • beyler bu paper trailde internet sitesindeki telefona girceğimiz kod ne
  • Oyundaki Glitchlerden Bir Kolaj

• Oyunda cok fazla bug var. Bir keresinde arabanin biri ben hicbirsey yapmadigim halde kaldirima cikta yana yatmis vaziyette. Evin merdivenlerini cikti ve evin icine girdi kuzenle yarildik tabii gorunce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada 45 saniye havada kal trophysini nasil alicaz ?

• Tomb Raider+30 tl vererek alabildim sonunda oyunu

• lecturer kullanıcısına yanıt
    Bunların bir kaçı denk geldi farklı yerlerde,bölümlerde. Açıkçası bu seviye bir oyuna yakışmıyor diye düşünüyorum. Görmezden geleyim diyorum ama yeni nesilde bunların göreceksek yazık.
  • Grafiklere yeni nesil diyemeyeceğim ne yazıkki.Güzel oyun ve görsel olarak iyi ama insanı heyecanlandıran yeni nesil geçişe hissettirmiyor.Umarım PS4'ün bütün yapabildikleri bunlar değildir.İlerisi için daha veya çok iyisini değil.Çok çok iyisini bekliyorum görsel olarak.Umarım 7850'den kırma gpu bu görselleri sunar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 29 Mart 2014; 12:47:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F-G

Bu arada 45 saniye havada kal trophysini nasil alicaz ?

Oyunu bitirdiniz mi?Ona göre anlatayım hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Grafiklere yeni nesil diyemeyeceğim ne yazıkki.Güzel oyun ve görsel olarak iyi ama insanı heyecanlandıran yeni nesil geçişe hissettirmiyor.Umarım PS4'ün bütün yapabildikleri bunlar değildir.İlerisi için daha veya çok iyisini değil.Çok çok iyisini bekliyorum görsel olarak.Umarım 7850'den kırma gpu bu görselleri sunar.

GPU 7870'e denk geliyor.Ayrıca bu oyunun grafiklerine next-gen değil diyen 10.000'de 1 insandan birisiniz kutluyorum.Tabiki ileride daha iyileriylede karşılaşağız Bkz:The Order 1886 beklentiniz normal ama;
     inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive)
    şu görsel kaliteyi sunan oyunada next-gen değil demeniz enteresan.

• Oyunu bugün bitirebildim nihayet...

Genel olarak hikayesi fena değildi, arada sistem karşıtı ufak göndermeleri olan, temelinde insan haklarının, seçimlerinin özgürce yaşanması üzerine kurulu bir hikaye diyebilirim. Grafikleri, mevcut bug'larına rağmen fizikleri gayet iyi idi. Oyunun belkide en zayıf tarafı animasyonları, Sucker Punch önceki Infamous oyunlarında da aynı tarz animasyonlar kullanmıştı, bir türlü düzeltemediler şunu, bas parayı bu işi kim biliyorsa ona yaptır arkadaş...

Oyun sonuç olarak prequel bir oyundu, 1. ve 2. oyundaki kapsamlı hikayeyi bu oyundan beklemek hata olurdu. Sanırım 3. oyun ile birlikte ortaya çok sağlam bir oyun çıkartırlar.

Oynamamış arkadaşlara tavsiye ederim, eğleneceğiniz garanti gibi bir şey. Çok keyifli yan görevler var, yan görev derken bunlar collectable işler. Ama yine de gayet zevkli, sırf ortaya çıkan grafitileri görmek için bu görevleri yapmak veya bölge hesaplaşmalarında telefona bakan kızla arada geçen muhabbeti görmek bile bunları yapmak için yeterli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 29 Mart 2014; 14:23:14 >

• Arkadaslar Platin icin Uzman zorluk seviyesini basindan sonuna kadar mi oynamamiz gerekiyor yoksa son sahnede mi Uzman yapiyoruz? Basindan sonuna kadar biraz deli etmez mi insani

• quote:

Orijinalden alıntı: The False Shepherd

Arkadaslar Platin icin Uzman zorluk seviyesini basindan sonuna kadar mi oynamamiz gerekiyor yoksa son sahnede mi Uzman yapiyoruz? Basindan sonuna kadar biraz deli etmez mi insani

Baştan sona bitirmen gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: ysn61

quote:

Orijinalden alıntı: F-G

Bu arada 45 saniye havada kal trophysini nasil alicaz ?

Oyunu bitirdiniz mi?Ona göre anlatayım hocam.

Spoiler

video adında yeni bir güce sahip olacaksın orda havada süsüle bileceğin blr güc var, cok ama cok yavas yere iniyorsun. Büyük bir gök delene çık ve aşağıya olabildiğince yavaş in

• quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

quote:

Orijinalden alıntı: The False Shepherd

Arkadaslar Platin icin Uzman zorluk seviyesini basindan sonuna kadar mi oynamamiz gerekiyor yoksa son sahnede mi Uzman yapiyoruz? Basindan sonuna kadar biraz deli etmez mi insani

Baştan sona bitirmen gerekir

Siz bitirdiniz mi hocam? Zor olmuyor mu ? Özellikle
    Augustine ile olan çarpışmalarda
    ?

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.