Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
84.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mizyaz

Platin için sadece oyunun sonunda açsak uzmanı diğer yerleri normal oynasak olur mu?

Böyle yaparsan trophy açılmaz, boşuna deneme.
  • Kağıttan yolu oynamaya çalışıyorum ama profile bağlanamadı diyor neden olabilir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun iyi mi 120 tl vermeye değer mi ps4 için? bir de multisi var mı? hemen şey etmeyin multisini oynayınca takas etmek için soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayAdonis

oyun iyi mi 120 tl vermeye değer mi ps4 için? bir de multisi var mı? hemen şey etmeyin multisini oynayınca takas etmek için soruyorum

Kesinlikle değer oyun gerçekten harika. Oyunda multiplayer yok he bu arada oyun ikimci elde 90-100 arası 120 ye nerden alacaksınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BayAdonis kullanıcısına yanıt
    multisi yok ancak o paraya deger. ayrica oyunda iyi ve kotu tercih yapabildigimiz icin 2 farkli hikaye var 2 kere bitirebilirsin. yeni nesil oldugunu belli eden turkce dublajli guzel bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

quote:

Orijinalden alıntı: BayAdonis

oyun iyi mi 120 tl vermeye değer mi ps4 için? bir de multisi var mı? hemen şey etmeyin multisini oynayınca takas etmek için soruyorum

Kesinlikle değer oyun gerçekten harika. Oyunda multiplayer yok he bu arada oyun ikimci elde 90-100 arası 120 ye nerden alacaksınız

birinci el almak istiyorum adam temiz kullanmamıştır diye, ama temiz ikinci el bulursam o da olur, sonra da battlefield 4 ile takas yaparım bitirince malum öğrenciyiz
  • oyunu iyi karmada bitirdim oyun sonu yazılar bittikten sonra hiçbişey olmamış gibi seatle da bir yerlerde oyuna başladım sanırım yapmadığım küçük görevler kalmış duvar boyamak ajan, kamera görevi gibi takılıyorum işte yapmadıklarımı da tamamlıyorum. fakat benim sormak istediğim oyuna NG+ olarak nasıl başlanıyor sıfırdan başlayıp bu sefer hep kötü tarafı seçmek istiyorum. kötü karma güçlerini açmam lazım oyuna sıfırdan nasıl başlarım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

oyunu iyi karmada bitirdim oyun sonu yazılar bittikten sonra hiçbişey olmamış gibi seatle da bir yerlerde oyuna başladım sanırım yapmadığım küçük görevler kalmış duvar boyamak ajan, kamera görevi gibi takılıyorum işte yapmadıklarımı da tamamlıyorum. fakat benim sormak istediğim oyuna NG+ olarak nasıl başlanıyor sıfırdan başlayıp bu sefer hep kötü tarafı seçmek istiyorum. kötü karma güçlerini açmam lazım oyuna sıfırdan nasıl başlarım?

menüden yeni oyun başlat demen yeterli olur
  • oyunu bitirdim direkt hiçbişey olmamış gibi oyunun içinde biryerlerde başladım. ana menü falan gelmedi. bir bakayım.
  • kötü senaryoyu kolay modda oynıcam kupalar için sorun olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanasporlu

kötü senaryoyu kolay modda oynıcam kupalar için sorun olurmu

Olmaz.

• Bende kotu karmada basladim ve kotu olarak oynamak cok daha zevkli herturlu yikim yapiyorum :))

• NG+ menüde yok hocam şehirde dolanıyorum.
  • quote:

NG+ menüde yok hocam şehirde dolanıyorum.

Evet NG+ yok sıfırdan NG başlayabilirsin.

• aslında mevzu şu. iyi karmayla hemen hemen tüm özellikleri açtım. oyunu bitirince de kötü karmada açılacak özellikleri açayım dedim. fakat öyle bir olay yok ne yapmam gerek çözemedim. save dosyasını silip sıfırdan başlayıp kötü karmayı mı seçmek gerek. o zaman iyi kazandıklarım gidecek. benim derdim kazandıklarımı kaybetmeden kötü karmayı da bitirmek. oyunu açtığımda sıfırdan başlama olayı yok direkt oyunun bir yerlerinde başlıyor. çoğu D.U.P noktasını çökertmişim yani. yapacak pek bişey kalmadı.
  • Oyun beklediğimden iyi çıktı. Mükemmel bir hikayesi olmasada sıkmadan oynatıyor kendini. Karma olayını da çok iyi dengelemişler, ben iyi karmada bitirdim. Bittikten sonra biraz kötülük yapayım trophyleri alayım dedim ama kötü karma trophylerini almak için iyi karmadan feragat etmek zorunda kalınıyor. İlk önce tamamen iyi olup bitirmek daha sonrada tamemen kötü olarak bitirmek daha kolay olur gibi geldi.
  • wolfgangg kullanıcısına yanıt
    2. kez kötüde bitirmek için save dosyasını silmekten başka bir yol var mı. çünkü NG+ la başlanmıyor.
  • quote:

2. kez kötüde bitirmek için save dosyasını silmekten başka bir yol var mı. çünkü NG+ la başlanmıyor.

Hiçbir fikrim yok hocam..
  • Neredeyse bütün ps4 oyunlarını oynadım yeni nesli en çok hissettiren oyun budur. Ps4 ile ilk alınacak oyun infamous olmalı, oyunun sonlarındayım ama tadı damağımda kaldı, hemen tekrar başlayacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=93871580&p=1#93949716

Oyunu ingilizce olarak arayan olursa ilanıma bakabilir

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.